Bzduras 12 581 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Właśnie teraz sobie skojarzyłem, że słowa, które wypowiada Jax przy ścianie z datą śmierci JT, czyli "It's not too late for my sons. I promise they will never know this life of chaos." są follow-upem do pierwszego odcinka, gdzie Jackie czyta pierwsze słowa z zapisków ojca: "To my sons, Thomas and Jackson. May they never know this life of chaos". Momentalnie odcinek zmienił u mnie status z GOTY na GOTG. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 a poczatek pierwszego odcinka to jax jadacy droga ploszy jedzace chleb kruki 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 ja z poczatku nie zalapalem tej symboliki na koniec, dopiero pozniej obczailem ze ulozenie rak Jaxa w ten sposob moze nawiazywac do jezusa i smierci za grzechy SamCro. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Nie wiem czy ktos tu jeszcze pamieta ten za(pipi)isty serial, ale wczoraj zapowiedzieli Spin-off z Mayans'ami: 1 Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 To już z pół roku temu było zapowiadane. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Myslalem ze wtedy to plotki byly Tak czy siak, warto odswiezyc temat bo moze ktos jeszcze nie slyszal, troche sie jaram, ciekaw jestem jak im to wyjdzie. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Wciagnalem paru znajomych w SOA, a nawet ojca i teraz przypominam sobie niektore odc, chociaz chyba rok nie minal jak sam skonczylem. (pipi)a ale to byl sztos bozeeee. I hoy wie co z tym spinoffem. Ahhhh koncowka 3ciego sezonu i ta muzyka <333 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 25 grudnia 2017 Opublikowano 25 grudnia 2017 Te tracki na koniec odcinków to były zawsze świetne. W ogóle pod kątem OST to serial jest na bardzo wysokim poziomie, a finalne 'Come Join The Murder' idealnie pasuje pod zakończenie.Pod choinkę dostałem od swojej partnerki pierwszy z sześciu tomów komiksu SOA, niestety w polskim wydanie pozostałe pięć nigdy się nie pojawiło i według tego, co odpowiedziało mi wydawnictwo, nigdy się nie pojawi. Ale ten jeden jest kocur, akcja dzieje się po czwartym sezonie i ciężko napisać mi coś więcej bez spoilerów, ale czyta się to na jednym wdechu. Niemal jak jakiś lost episode. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 grudnia 2017 Opublikowano 26 grudnia 2017 21 godzin temu, schabek napisał: I hoy wie co z tym spinoffem. 'Mayans MC' miało jakieś problemy, nawet pilota kręcili dwa razy i przy drugim podejściu wymienili chyba połowę obsady. Datę premiery też przekładano parokrotnie. Póki co jest tylko informacja, że serial startuje w 2018 roku. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Jest data premiery 4 września 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 Jak widze te skonfliktowana mine i hasla typu boyscout to zaczynam sie lekko obawiac... :/ Mam nadzieje ze to nie bedzie kolejna historyjka o gosciu ktory chcial byc bandziorem a potem sie okazalo ze jednak niefajnie jest bo z niego przeciez dobry chlopak. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 Jakby co to juz jest pierwszy odcinek w necie napisy pl tez juz wjechaly 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 To ma być też na jakiejś platformie online netflix/amazon? Widze tylko, że stacja FX i żadnego info nie znalazłem o online Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 4 września 2018 Opublikowano 4 września 2018 Na polskim Netflixie nie ma, na niemieckim, brytyjskim i amerykanskim sa wszystkie sezony. Na Amazonie jest. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) No i dobry pilot Mayans MC. Jest klimacik. Czuć, że Sutter to robił. Do tego ten ost i kilka cameo w 1 epie i fani sonsów będą zadowoleni. 70 minut minęło bardzo szybko. edit: Intro niestety jest chujowe Edytowane 7 września 2018 przez sprite Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 Wiadomo ile jest zapowiedzianych odcinków Mayans? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2018 Opublikowano 7 września 2018 12 minut temu, Faka napisał: Wiadomo ile jest zapowiedzianych odcinków Mayans? Wpisalbys w google nazwę i bys się dowiedział Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi