PiotrekP 1 787 Opublikowano 29 marca Opublikowano 29 marca @Dahaka @Shen tak, chodziło mi o mayans, nie o Sons. Mea culpa. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Dopiero teraz przeczytalem jak skonczyl aktor grajacy Halfsacka, pewnie dlatego w serialu skonczyl jak skonczyl https://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/kultowe-seriale-667/news-johnny-lewis-tragiczna-historia-mlodego-aktora,nId,5244520 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Juz zapomnialem jaki cringowy był ten trzeci sezon z akcja w Irlandii, niech to sie szybko skonczy Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia W dniu 3.02.2020 o 13:26, maciucha napisał: Jestem na 5 sezonie i już trochę nuży ten serial szczerze mówiąc. Wciąż fajny klimacik, ale ile razy można jechac schematem ktoś coś odpie.rdoli->retaliation->retaliation->chłopaki ida do pierdla->chłopaki nie mają ochrony w pierdlu-> coś się odpie.rdoli->wychodzą->retaliation->ktoś coś odpie.rdoli W dniu 3.02.2020 o 13:29, krupek napisał: Do tego konflikty przez nieporozumienia, motyw, że każdego każdego wali w ch.uja i Jax powtarzający I MUST PROTECT MY CLUB AND MY FAMILY. W tych aspektach jest trochę przesadzone. No, ale i tak polecam do końca zmęczyć, bo mimo wszystko, jest ciekawie. No i dla finału warto, bo jest specyficzny... Pokaż ukrytą zawartość ... tak naprawdę tocringe jak ch.uj W dniu 15.03.2020 o 22:24, krupek napisał: Żenujący finał to mało powiedziane, moim zdaniem. Mi trochę zepsuł finalne wrażenie. Podpisuje się pod tym, te dwa ostatnie sezony już mocno męczyły. Sojusz z tym, potem z tamtym, znowu sie godzimy, potem znowu kosa i tak 7 sezonow. Ostatni odcinek szkoda gadac, mogli to skonczyc na Spoiler egzekucji Gemmy Dobrze, ze chociaz Juice Spoiler dostał kose, na początku go nawet lubiłem, potem zrobili z niego płaczliwą pizde Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Ja tego serialu nie byłem w stanie skończyć, wyłączyłem się gdzieś na początku 7 sezonu. Poziom żenady i znużenia tym światem przekroczył limity. Nie zamierzam wracać, serial do zapomnienia. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Podobny styl tych sojuszów na zmianę z zabijaniem i robieniem za plecami jest w Snowfall i też mało satysfakcjonującym finałem się kończy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi