SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 1 odcinek i już mocne uderzenie, będzie akcja w tym sezonie Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 25 września 2012 Opublikowano 25 września 2012 Ja się właśnie zabrałem za 1 sezon i stwierdzam, że jest bardzo dobrze, cieszę się że jeszcze tyle oglądania przede mną :] Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 ciekaw jestem czy straznik zginie w jakis wymyslny sposob czy po prostu go kropna Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 In what appears to be a bizarre series of events, "Sons of Anarchy" actor Johnny Lewis was found dead Wednesday outside the Los Feliz home of a woman who was also found dead inside. Lewis, 28, was known for his role as Kip Epps on "Sons of Anarchy" and his "The O.C." stint. Lewis is reportedly suspected of murdering the 81-year-old woman on whose Los Feliz driveway he was found dead. According to TMZ, the woman may have been renting a room to Lewis at the time of both of their deaths. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 (edytowane) aktor grający tego świeżaka został znaleziony wczoraj martwy i podobno odje.bał wcześniej babkę co wynajmowała mu kwadrat xD http://www.huffingto..._n_1918838.html nie ma co, chłopak żył życiem z ekranu. Edytowane 27 września 2012 przez tk___tk Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 września 2012 Opublikowano 27 września 2012 Właśnie obejrzałem 3 odcinek. Jest Moc!! Dobrze, że Chibs się uchował bo to moja ulubiona postać. Mam dziwne przeczucie, że gdy wszystko się ułoży sam Jax wyeliminuje Tiga :ph34r: Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 28 września 2012 Opublikowano 28 września 2012 Sezon 2 obejrzany, nie ogarniam zaje.bistości tego serialu Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Polecam analizę tego serialu http://film.org.pl/a/artykul/synowie-anarchii-15155/ Podoba mi się ten serial choć w moim top10 się nie mieści. Obecny sezon póki co bardzo mi się podoba. Nowy przeciwnik jest potężny i strasznie jestem ciekaw jak panowie sobie z nim poradzą. Jax przemienił się w twardziela, a stosunki między mamuśką i synową to coś pysznego. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 e05 - luźniejszy odcinek z humorem. Tig to niezły zwyrol :rofl2: Tradycyjnie soundtrack w odcinku niszczy. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 października 2012 Opublikowano 12 października 2012 Fajny ukłon w stronę fanów Shielda :] Venus Van Damme:D Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 shane, jego rola i nazwisko to po prostu przebeka. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 myslicie, ze tara w nastepnym odcinku obciagnie otto? mi sie wydaje, ze tak. potem jax sie dowie od niej lub od niego i ja zostawi bo okaze sie, ze regulamin klubu tak mowi. cos w tym stylu. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Kolejny dobry odcinek. Spirala gó.wna nakręca się z prędkością światła i chyba kwestią czasu jest kto zginie szybciej. Moje typy to: Tara Juice Gemma - jeżeli dzieciakowi się coś stało to albo sama się zabije albo Jax/Tara nie wytrzyma i się zemści Clay - raczej jego śmierć jest mało prawdopodobna ale tak mataczy, że wydaje sie, że jest nieunikniona Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 5 sezon niszczy jaja. najlepszy w historii? Prawdopodobne. e11 to kolejny za(pipi)isty odcinek. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 odcinek urywa jaja, sezon jeszcze bardziej, strach pomyśleć co się będzie działo w finale, moc! Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 no ja juz cale paznokcie zezarlem na ostatnim epie. jeszcze tylko dwa odcinki. super serial, idealnie wypelnil mi luke po shield (w sensie nawal wydarzen przytlaczajacych bohaterow) Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Patrząc na ostatni sezon, nie widzę słabego odcinka, oby nie zrobili takiego błędu jak na koniec poprzedniego, kiedy zabrakło radykalnych rozwiązań, wszyscy przeżyli i można było ciągnąć historię dalej. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 no ja niestety mam wrazenie, ze tak wlasnie bedzie. cale to go.wno ktore sie dzieje jakos magicznie rozejdzie sie po kosciach. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Jakieś typy na finał sezonu? Wygląda na to, że emerytowany szeryf który pokazał się na horyzoncie będzie głównym wrogiem gangu w kolejnym sezonie. Ciekawe czy Jax odda Tiga Pope'owi? BTW czy ja w ostatnim odcinku widziałem Dave Navaro z Jane's Adiction? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 szeryf rzeczywiscie chyba kreowany jest na bed gaja w 6 sezonie. fajna postac, podoba mi sie. lubie jak czarne charaktery sa takie spokojne, opanowane i widac, ze maja konkretny plan zeby zamienic zycie synow w pieklo. jesli chodzi o final to ciezko powiedziec. nagromadzilo sie troche watkow i ciekaw jestem ile z nich zostanie zakonczonych. - czy jax zemsci sie za ope'a? - czy odda tiga, czy ten spier.. za granice z clayem (i czy gemma sie zabierze z nimi)? - czy tara pojdzie siedziec? jesli nie to czy pojdzie do nowej roboty? nie chce mi sie zgadywac bo sie pewnie rozczaruje. mam dziwne przeczucie, ze final dobrego sezonu bedzie kiepski. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Ciekawi mnie też jak rozwiążą sprawę Jax - Bobby. Clay wyjedzie ale sam i po raz drugi straci Gemmę, której tak na prawdę nie odzyskał. Więc pewnie będzie chciał się jakoś zemścić na niej, Nero i Jaxie. Tak czy siak nie mogę się już doczekać ostatniego EPa. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Po prostu zrobią na koniec przetasowanie kto komu w du.pę włazi jak co sezon. wlasnie o tym pisalem. czekam tylko, az clay jednak wroci do sons, bo costamcostam i jest potrzeby a jax poprzysiegnie sobie, ze zabije go w 6 sezonie. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Jeśli ja mam spekulować, to Clay nigdzie nie wyjedzie, bo jest w stałej obsadzie a serial nie ma budżetu, żeby tylko dla niego znów kręcić sceny w Belfaście. Jak to fabularnie wymuszą, tego nie wiem, ale ten serial ma to do siebie, że mimo dobrego sezonu, finał zapewne rozczaruje pod względem braku radykalnych rozwiązań w postaci zejścia jakiegoś bohatera. Po prostu zrobią na koniec przetasowanie kto komu w du.pę włazi jak co sezon. Wyjedzie. Sezon się skończy a nowy zacznie się od zdania: X czasu później i odbudowany Clay z silną pozycją wróci do Charming. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Dokładnie tak. Finał okazał się równie dobry jak cały sezon. Gemma wydawała się zaskoczona zatrzymaniem Tary. A nie zdziwie się, jak to właśnie szeryf, nadal pewnie chce zniszczyć Samcro. Ciekawe co będzie dalej z Juicym który w tym sezonie nie robił nic innego jak płakał, Bobbym który zrezygnował z vice no i z Tigiem. Znając życie to i Clay łatwo nie odpuści. Wiadomo coś kiedy ruszyć ma kolejny sezon ? Te czekanie mnie wykończy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi