Skocz do zawartości

Sons Of Anarchy [FX]

Mq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się przez to odechciało oglądać ten serial. Już wolałem Claya niż tą sucz. Jeszcze ten łysy pedałek jej pomógł. Stara jest ważna w serialu bo to żonka reżysera.

Opie, Szeryf, Tara... Wszystkie najfajniejsze postaci giną. Jak będę oglądał ostatni sezon to tylko żeby zobaczyć zdychającą Gemme

Opublikowano

no ku.rwa koncowka konkretna jak ja pier...

mam nadzieje, ze jax szybko sie dowie, ze gemma zabila tare (do tej pory gemma z reguly szybko puszczala pare) i ja zabije

No siedząć w pierdlu może mieć problemy z zlecaniem morderst

chyba ze zlamie swoje slowo :)

Opublikowano

no nie pojdzie na deal, to chyba dosc jasne. skoro tara nie zyje to nie podpisze zadnych papierow, zreszta prokurator wie, ze nie ma mu nic do zaoferowania. ciekaw jestem na czyje konto pojdzie zabojstwo murzyna i tary.

Opublikowano

Sezon zakończył się 

krwawo. Mam wrażenie, że po Grze o Tron inni scenarzyści nie boją się teraz uśmiercić kogoś z głównych bohaterów. Tutaj mieliśmy dwójkę z czwórki wokół której działa się cała akcja. Też myślę, że kolejny sezon będzie się dział wokół pogoni za Gemmą i nowego podziału sił w Californii.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zabierałem się do tego 5 lat i wreszcie odpaliłem. Serial póki co rewelacja (zaraz finał pierwszego sezonu).

Bardzo podobają mi się comic reliefy w postaci robienia sobie jaj z Juice'a. 

Moim ulubionym bajkersem jest obecnie chyba Opie.

• Plusik 1
Opublikowano

Myślę, że Olszmic i Grzepipi wymieniali wg nich największych kozaków.

Połowa 2ego sezonu się zbliża, Rollins jako naziol, bardzo wyrazista postać, mimo że dużo scen narazie nie miał.

Czekam aż Half-sacka mianują na pełnoprawnego członka klubu a nie podnóżek, bo chłopak się wyrabia i całkiem przydatny się zrobił.

• Plusik 1
Opublikowano

w ogole pokusa rzucania takiemu masorzowi spoilerow jest ciezka do pokonania.

opie najfajniejszy? coz, ginie w piatym sezonie.

half sack? to ten co go zabili?

no, rollins ma fajna role. dobra scena smierci na koniec 2 sezonu.

Opublikowano (edytowane)

Trzeci seria faktycznie najsłabsza z dotychczasowych. Do połowy jakieś nudzenie i moda na sukces, ale odkąd

polecieli do Irlandii

to już było dużo lepiej i do końca sezonu obyło się bez narzekań z mojej strony. Paradoksalnie najsłabszy sezon miał najlepszy finał. Nie żal mi było w ogóle

tej suki Stahl

Teraz oglądam 4x05, od początku konkretny sezon. Spodziewałem się, że głównym wątkiem będzie konflikt z

Ruskimi

, ale podążyli inną ścieżką. 

Obecnie najwięcej zamącić mogą listy Johna Tellera i spodziewam się, że już niedługo guwno uderzy w wentylator :)

Edytowane przez Masorz