Skocz do zawartości

Age of Booty

Poziom trudności Trofeów. 3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów w Age of Booty?

• Bardzo ?atwe
      0
    • ?atwe
      2
    • ?rednie
      0
    • Trudne
      1
    • Bardzo trudne
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

myśle, ze z jego wypowiedzi wynika jedno wyszedł patch do AoB ale nie dodaje trophies :/

Edytowane przez krak2610

• Odpowiedzi 58
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
myśle, ze z jego wypowiedzi wynika jedno wyszedł patch do AoB ale nie dodaje trophies :/

Właśnie zauważyłem wpis na dole...... no nic ;p shit happens....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm ciekawe jak łatwo wygrać "public game" i czy można się podstawiać ;p

Opublikowano

WESKER-DL - wyedytuj listę na aktualną i dodaj ankietę (chyba że ja mam to zrobić ;) )

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

luty ,luty podkuj buty,1,5yg do końca miesiąca ,a patcha z trofeami nie ma :angry: .Capcom to ma "rułe" :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
luty ,luty podkuj buty,1,5yg do końca miesiąca ,a patcha z trofeami nie ma ;(.Capcom to ma "rułe" :P

A patcha do Bionic Commando obiecali pół roku temu xD. Łajzy z Konami w czerwcu 2008 mówili o trofeach do PES 2009, a tu co...dupa : ]. Cholerni japońscy oszuści.

Opublikowano
luty ,luty podkuj buty,1,5yg do końca miesiąca ,a patcha z trofeami nie ma ;(.Capcom to ma "rułe" :P

A patcha do Bionic Commando obiecali pół roku temu xD. Łajzy z Konami w czerwcu 2008 mówili o trofeach do PES 2009, a tu co...dupa : ]. Cholerni japońscy oszuści.

a jak już wypuszczają to takiego gdzie gra z ps store ma prawie same złote pucharki i platynę :lol: . Szkoda tego patcha bo przez niego gra mi od grudnia leży na dysku i ani razu ją nie włączyłem :/

Opublikowano
whore z ciebie

taa na bank :P Zeratul się przyznał,że kończy z grą dla trofeów to teraz każdy inny to whore :P Nie no serio jeśli od grudnia jestem karmiony informacjami,że w każdej chwili może wyjść patch z trofeami to wg mnie logicznym jest ,że nie będę wkładać wysiłku w ten tytuł gdy takowych jeszcze nie posiada :P.Co innego jakby od początku pisali,że nie będzie trofeów-wtedy to już bym dawno grę skończył

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
whore z ciebie

taa na bank :P Zeratul się przyznał,że kończy z grą dla trofeów to teraz każdy inny to whore :P Nie no serio jeśli od grudnia jestem karmiony informacjami,że w każdej chwili może wyjść patch z trofeami to wg mnie logicznym jest ,że nie będę wkładać wysiłku w ten tytuł gdy takowych jeszcze nie posiada :P.Co innego jakby od początku pisali,że nie będzie trofeów-wtedy to już bym dawno grę skończył

pograj sobie

gierka naprawde przyjemna

nie musisz wszystkich leveli przechodzic na hard a gra jest tak skonstruowana, ze jak wyjda trofea to spokojnie mozesz usunac savy i grac od nowa z przyjemnoscia

jesli dobrze zrozumialem newsa to kraza plotki, ze path ma sie ukazac rownoczesnie z wersja na pc

usa 25luty

europa 27marzec

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno jest już patch 1.03 który dodaje trofea. Ktoś może to sprawdzić? Ja nie mam jak bo w pracy siedzę :)

UP: Dzieki cośtam za potwierdzenie ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

są trofea, przyjemnie będzie niedługo odświeżyć sobie tą gierkę :)

Opublikowano

zostala mi ostatnia misja na hard i niestety online

jest ktos chetny na gre?

Opublikowano
zostala mi ostatnia misja na hard i niestety online

jest ktos chetny na gre?

Ja jestem, odezwij się na pw. Swoją drogą, żeby zdobywać trofea trzeba wywalić save?

Edytowane przez Deadeye

Opublikowano

jestescie chetni na partyjke dzis powiedzmy tak od 18, 19 albo 20?

dostosuje sie jakby co

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jestescie chetni na partyjke dzis powiedzmy tak od 18, 19 albo 20?

dostosuje sie jakby co

Ja moge pograc:D slijcie invity:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktokolwiek jakieś porady na Medium Challenge 5/7, ten z 2 miastami? Bo nie daję rady za cholerę ;/