adi_sc 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Witam dziś kupiłem zdrapke na 13 miesięcy na Golda, teraz miałem konto zarejstrowane na Irlandie (mam mało GT wiec moge zmienić), i mam takie pytanie na jaki kraj najlepiej sie zarejstrować, czy zostać przy obecnym? jeśli podacie jakis inny to prosze o dokładne dane. Dzięki za wszystkoe odpowiedzi ; ) Cytuj
Strong 2 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Najlepiej miec konto na USA, microsoft points sa troche tansze. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 plus mają często jakieś promocje i specjalne okazje. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 To ja wykorzystam temat i się coś spytam . Otóż jak zakładałem konto to się machnąłem i podałem wiek <18. I nie mogę ściągać żadnych rzeczy z wyższą oceną niż 16. Ehh. ;/ 1. Jeśli doładuję sobie kilka MSP to będę mógł coś kupić powyżej 16 lat? 2. Nie będę miał jakichś problemów, np. z pobraniem mapek do gry, która jest powyżej 16 (czyli też np. 18) lat? Cytuj
adi_sc 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 grudnia 2008 a jest jakaś różnica oprócz tego że na USA są tańsze MS, jest różnica w lagach, dobieraniu graczy , płynności gry itp. rzeczach? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 @Nyu - a co maja MSP do wieku? oO Bedziesz mial 18 ,to bedziesz mogl sciagac, nic nie poradzisz teraz. A co do mapek, to nie wiem, ale jakby nie dzialaly, to robisz inne konto juz z 18+ i sciagasz na nie. Mapki beda dzialaly na wszystkich profilach na konsoli. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 nie maA skąd to niby wiesz? Jasne, że graczy z "USA" powinno wrzucać do jednego wora (a szczególnie australijczyków), żeby mogli sobie sensownie pograć. A granie w strzelaniny USA vs UE nie ma sensu. Mogą to też dobierać na podstawie pingu, tylko do jakiego serwera? Nie sądzę by w każdej grze jak w GTA4 było wrzucanie randomowe. Choć w wielu grach są pokoje zamknięte i australijczyk nie wejdzie. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 W 99% (poza AoT i pare innych) gier nie ma znaczenia na co masz konto, to o czym Ty gadasz? I tak Cie laczy losowo albo po najszybszym pingu. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Wygasł mi niedawno gold na 12 miechów, właśnie wklepałem kodzik na 1 miesiąc i pytanie czy jak teraz wklepie kod na 13 miesięcy (12 + 1), to będę miał golda na 14 miesięcy, czy może ten dłuższy gold nadpisze mi ten na jeden miesiąc? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Wygasł mi niedawno gold na 12 miechów, właśnie wklepałem kodzik na 1 miesiąc i pytanie czy jak teraz wklepie kod na 13 miesięcy (12 + 1), to będę miał golda na 14 miesięcy, czy może ten dłuższy gold nadpisze mi ten na jeden miesiąc? Będziesz miał 14 miesięcy Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) To i ja się podepne. Wklepałem kodzik na miecha z poziomu kompa. Na stronce jest napisane, ze mam golda. Na x'ie mam status silver. Najwazniejsze, ze moge grac online, ale mam status jak na trialu 48 h. Nie moge sciagac nowych demek, tworzyc grup itd. Edytowane 10 stycznia 2009 przez massmedia Cytuj
yaros22 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Z czasem (max do kilku dni) status gold wskoczy na wszystkie mozlie opbcje XBL Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Dzieki, juz wskoczyl laskawie po 1,5 h Wystraszylem sie po prostu. Teraz bez grup to jak bez reki :{ Cytuj
koziou 0 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 (edytowane) POMOCY!!! Czy wie ktos jak usunąć forme platnosci (karta)??? Jest tylko DODAJ... (pipi) co to za debile robili!! Jassne, zaplacic mozna ale zrezygnowac z placenia wczescniejsza karta sie chyba nie da! Uzylem angielskiej karty, kupilem 1 miesiac, a TE ZŁODZIEJE odnawiaja mi Golda co miesiac bez mojej wiedzy! Ze niby to Month-toMonth kupiłem.!! Luuudzie jak to skasowac zeby nie dostac BANA? Mam kumpla ktory korzystal z karty brata i jak brat zablokowal karte to jemu zbanowali konto - idioci. Wiec, czy da sie to jakos zalatwic?? WIE ktos?? PS. Jedynym logicznym wyjsciem jest zmiana systemu platnosci na kod, ktory musze oczywiscie kupic.. Tylko czy po wybraniu tej formy zaplaty karta bedzie nieaktywna... Edytowane 4 maja 2009 przez koziou Cytuj
ash77 3 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 najlepiej zadzwonic do M$ do kraju w którym zarejestrowałeś sobie live, i powiedziec ze chcesz zrezygnowac z placenia kartą (oni wtedy ci automatyczne placenie kartą wyłączą) nie dzwoń na polską obsługe klienta M$ bo u nas oficjalnie nie ma Live'a, a oni i tak nie mają dostępu do systemu Live'a z innego kraju - wiec i tak ci nie pomogą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi