Cris 120 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Co umiesz przyrządzić najlepiej? Jakie jest Twoje najlepsze danie,które umiesz przyrządzić własnymi rękami i nie jednokrotnie byłeś chwalony za nie? Mi bardzo dobrze wychodzą placki ziemniaczane (może nie jakaś wyspecjalizowana potrawa:) ale niewątpliwie każdemu smakują). Jak je robię? ziemniaki(ba),dwie łyżki mąki,dwa jaja,trzy stołowe łyżki mleka,mała cebula,duża ilość soli i pieprzu. Chwalcie się swoimi najlepszymi daniami . Cytuj
Lain 107 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 A robiłeś placki z kabaczka? na tej samej zasadzie, tylko zamiast ziemniaków kabaczki ; ] o niebo lepsze ; p hmmm.. moje dania popisowe ? chyba spaghetti z serkiem i sosem, który sama przyrządzam. iiiiiii sernik, który zawsze wychodzi ;p Cytuj
szeni 114 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 No, ale kawy juz nie potrafisz zrobic... Cytuj
Lain 107 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Co do tego to Ci przyznam rację. ;f Każdy się krzywi jak pije moją kawę xD Cytuj
maciekno 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 kisiel i budyń ho ho filety z kurczaka podobno nieźle mi wychodzą, kwestia przypraw Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 W sumie wszystko co zrobię kilka razy z przepisu po kilku tuningach i dodatkach ode mnie staje się "moim daniem". Jakieś kurczaki ala nuggety z kfc, sałatki, nalesniki z kebabem, róznej maści obiady, ciasta etc. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Mam podobnie jak Tori szczególnie że jak na razie pracuję przy żarciu więc trochę rzeczy potrafię zmontować ale nie będę się chwalił hehehe Jak mam coś wybrać to pizza domowa która lubię robić i jeść, risotto z czym się tylko da, lasagne, no i jak mam czas to jakieś ciasto do kawusi Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Jajecznica każdemu smakuje komu zrobiłem 8) Cytuj
mj 13 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 steki wolowe, za(pipi)iscie krwawe. jak ktos lubi to zaje'biste pozdrawiam Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Moją specjalnością są kanapki z serem i pomidorem oraz jajka na twardo. Nie chcę się chwalić, ale jestem w tym naprawdę dobry. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Sos do spaghetti z suszonymi pomidorami. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Jajecznice, kanapki i herbate Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Rosół i zacierki(babcia mnie nauczyła ^_^ ), pierogi z pieca, dewolaje(czy jak to sie pisze) i sernik gotowany Cytuj
Ader 383 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Cebula z jajkiem,jajecznica,shoarma. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) Moja przygoda z gotowaniem trwa juz ponad 5 lat i powiem szczerze ze daje rade, caly czas zmieniam regiony i po przygodzie z kuchnia staropolska teraz z powodu dostepu do nieziemskich skladnikow prosto z indii , tajlandii, chin i nie wiem jeszcze skad, zajalem sie gotowaniem potraw hinduskich. ostatni wypasik ktorym sie uraczylem bylo zrobienie Hot Red Jungle Curry z mleczkiem kokosowym ze wszystkimi skladnikami jak w orginale, z domowym chlebem Naan oraz ryzem z jajkiem , cynamone gwiazdkami anise, colendra, chilli i groszkiem , czas przygotowania 2,5 godz, zarcia na 2 - 3 dni , smak - nieziemski Edytowane 14 lipca 2009 przez Sqtr78 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ja robię za(pipi)iste kanapki i sosy do kiełbasek i wgle mięska To tak kanapka to :Kromka chlebka,masełko na chlebku,na masełku serek żółty,na serku żółtym ketchup i musztarda.Świetna jest. A sos to nie jest zbyt skomplikowany cobyście nie musieli podczas przyrządzania go często zaglądać do mojego posta na FORUM PSX EXTREME.Można go wydrukować oczywiście,ale do tego potrzebna jest drukarka.Sprzęt ów winien być podłączony do komputera poprzez kabel ,chyba że posiadamy bezprzewodową drukarkę.A więc do sosu potrzebna będzie łyżka jako atrybut każdego kucharza,miseczka szklana bo ładnie się prezentuje i oczywiście składniki:Ketchup i musztarda.Najlepsze są te bardziej porządne gdyż ich smak jest nieporównywalnie lepszy od tych mniej porządnych.Do szklanej miseczki wlewamy musztardę i keczup i mieszamy łyżką następnie smarujemy sosem(sąsiada,kiełbaskę,szynkę)i zajadamy ze smakiem,żeby mi przykrości nie robić.Życzę smacznego wszystkim konsolomaniakom,niedługo przywędruję z kolejnymi przepisami BON APETIT,(pipi)(Tak dla urozmaicenia) Cytuj
Ader 383 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Nie ma to jak ktoś stara się być na siłę śmieszny. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Makaron z cebulą i pomidorami Cytuj
Ak0nia 28 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) schabowe! od dzisiaj edit: thx ninja Edytowane 27 lipca 2009 przez Ak0nia Cytuj
Lain 107 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Ak0nia, jeszcze napisz dzięki komu. * kotlety schabowe ze śliwką ;f Cytuj
Kania 66 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Placek po węgiersku Jajecznica z wszelkimi dodatkami Sosy Shoarma drobiowa Zupa pomidorowa i ogórkowa- mój hit Potrafię ugotować prawie wszystko i dobrze smakuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi