Opublikowano 11 grudnia 200816 l Potrzebuje pomocy jeżeli chodzi o ustawienia Jak podłączam Xbox przez karte sieciową do komputera wychodzi mi zę błędne jest ip A jak podłączam do modemu bezpośrednio to Mtu wyskakuje żę jest błędne
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Mój kolega miał podobnie, podłączył kompa przez USB a Xboxa przez Ethernet. Tylko że wtedy może mieć włączona 1 rzecz: kompa lub Xboxa. Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Nadrill
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Autor ale jak mam podłączone do modemu to jest tylko jedna rzecz podłączona
Opublikowano 11 grudnia 200816 l Ja mailem to samo MTU pokazywalo ze niedostepne czy cos w tym stylu. Teraz mam podlaczonego xa i pcta przez router ale przedtym by udostepnic MTU musialem na komputerze zrobic cos takiego http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;283165 jesli to zrobisz to powinno zadzialac Ogolnie tez mam Aster Edytowane 11 grudnia 200816 l przez s3vra1
Opublikowano 12 grudnia 200816 l po polsku neiznalazlem ale nie powinna sprawić ci problemów gdyż masz tam wszystko w punktach napisane
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Wszystko co musisz zrobić to "wyciągnąć" adres MAC z karty sieciowej w kompie i wpisać go jako adres alternatywny katy sieciowej w xboxie.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Trzeba wpisać w Start->Uruchom jakąś komendę i wtedy się pokazuje, ja już nie pamiętam tej komendy ale google przecież masz
Opublikowano 13 grudnia 200816 l Autor no dobra ogarnełem adres seryjny i tak dalej .i nadal nie działa
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Witam. Spisałem dane z kompa i wpisałem na mojego X-a. Wszystko mi śmiga tylko nat jest strict. Konsola jest podłączona bezpośrednio do modemu, komputer sobie stoi sam, ponieważ nie mam routera. Jest jakiś spośób na ten NAT?
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Witam. Spisałem dane z kompa i wpisałem na mojego X-a. Wszystko mi śmiga tylko nat jest strict. Konsola jest podłączona bezpośrednio do modemu, komputer sobie stoi sam, ponieważ nie mam routera. Jest jakiś spośób na ten NAT? Witam, Ja również używam Astera do podłączenia x-a do sieci. W moim wypadku pomogło ustawienie publicznego IP w Asterze (Tak samo pomogło u mojego brata). Ustawieniem domyslnym, jak podłączasz internet w Asterze, jest opcja prywatny IP. W panelu zarządzania usługą (http://wilga.aster.pl) można to zmienić. Po takiej zmianie przestałem mieć problem z Natem. To jest również rozwiązanie dla poprawnych połączeń dla moorpg (np dla Eve-online).