Tigro 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Nurtuje mnie taka kwestia - czy da się ustawić, żeby pad nie odłączał się automatycznie po tych ~15 minutach? Tzn., żeby był cały czas włączony, niezależnie od czasu, w ciągu którego nie był dotykany. Albo może jakoś da się przedłużyć jego autoodłączanie? Edytowane 12 grudnia 2008 przez Tigro Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Chyba się nie da, pozostają triki z przyklejaniem gałki/triggera lub kupno pada przewodowego. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 takie triki nie dzialaja tylko pad przewodowy jest lekarstwem... Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 może podłączenie pada ładowarką od Play&Charge pomoże? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Nie da rady, bezprzewodowy i tak sie wylaczy. Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Nie jestem pewny, bo w Forza2 chyba tak mi zasuwał zatrudniony kierowca, a jeśli nie to wystarczy gumka na analoga i dalej zaczepiona od dołu. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Bo w Forza2 zatrudniony kierowca ma to do siebie, że "nie odłącza pada". Innymi słowy, tak jakbyś ty grał, ale gra za ciebie AI komputera. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 Nie jestem pewny, bo w Forza2 chyba tak mi zasuwał zatrudniony kierowca, a jeśli nie to wystarczy gumka na analoga i dalej zaczepiona od dołu. pisalem juz wyzej, nie dziala kombinacja z doczepianiem gumek obojetnie jakie ustawienie pada, jak jest statyczne bez zmian przez dluzszy czas to odlaczy pada tak samo jakby nic nie wciskac na nim, wazne sa zmiany kierunku czy czegokolwiek ale tego to za pomoca gumki nie uzyskasz.... Cytuj
kold 8 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 A co jak sie pady odlaczaja same? Mi to sie zdarza dosc czesto nawet przy pelnych bateriach. Konsola w odleglosci metra od pada... ;/. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Luźne baterie, albo uszkodzenie pada/konsoli, stawiając na to pierwsze. RF w ogóle da się uszkodzić? o,0 Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) pisalem juz wyzej, nie dziala kombinacja z doczepianiem gumek obojetnie jakie ustawienie pada, jak jest statyczne bez zmian przez dluzszy czas to odlaczy pada tak samo jakby nic nie wciskac na nim, wazne sa zmiany kierunku czy czegokolwiek ale tego to za pomoca gumki nie uzyskasz.... Jedno jest pewne: zatrudniony kierowca zarobił dla mnie z 10mln$ i napewno nie latałem jak głupi co 15 minut by dotykać pada, a wiem że wcześniej mi się wyłączał. Wydaje mi się, że zawsze podczas ładowania "pada" (krótkiego, bo zaledwie 4 godziny nabijał mi z 500tys$). Chyba, że ... no właśnie mój pad był uszkodzony i sam od czasu do czasu gwałtownie skręcał w lewo. Edytowane 20 grudnia 2008 przez Arek_ Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 zrob test wlacz Xa i niech bedzie w samym dashu, przyczep gumke do galki w jakas strone i zostaw pozniej zrob to samo z ta ladowarka i bedziesz mial odpowiedz czy sie wylacza czy nie Cytuj
kold 8 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Luźne baterie, albo uszkodzenie pada/konsoli, stawiając na to pierwsze. RF w ogóle da się uszkodzić? o,0 No wlasnie nie wiem o co chodzi. Mysz od kompa chodzi bezproblemowo na tych samych bateriach (aku ofkoz). A pady od Xa sie wylaczaja - zwlaszcza przy wibracjach. A nieraz chodza bezproblemowo... Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 przeciez tych slow doslownie sie nie bierze to nie bateria jest luzna (niby co ma byc w niej luzne skoro jest to jedna bryla) zeby ja sprawdzac w innych urzadzeniach a w padzie sa one luzno osadzone przez najprawdopodobniej slaby docisk sprezynek, wiec to sprezynki patrzec a nie same baterie... Cytuj
kold 8 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 No dobra, jeden pad rozumiem... z nowej konsoli, c'nie? Ale kupilem drugiego, uzywanego i to samo. Wiec raczej bym winil niekompatybilnosc baterii (pad za duzo nagle ssie przy wibracji i pojawia sie przerwa w dostawie energetycznej ), albo uszkodzenie konsoli ;/. To od nowosci mam, ale jakos z tym zylem... Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 w Forzie jak zatrudnisz kierowce to tak czy tak pad sie wylaczy Psychonaut ja stawiam na jakies problemy z konsola czasem jak gadam przez headset ze znajomymi to latam po calym domu (dobre 5m) i wsio dziala, pad sie nie odlacza Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 (edytowane) ... niekompatybilnosc baterii (pad za duzo nagle ssie przy wibracji i pojawia sie przerwa w dostawie energetycznej )... to sie nie nazywa niekompatybilnością jak tak masz to masz juz zniszczone te akumulatorki, najczesciej tak wlasnie niszcza szybkie ladowarki... albo kupiles jakies akumulatorki firmy "krzak"... kup nowe, jesli to tego problem to zniknie... Edytowane 8 stycznia 2009 przez Juchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi