pspkowiec 1 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 mam pytanie dotyczące relikwi do zebrania.Zebrałem 5/6. Nie zebralem w 1 chapterze. Gdybym wczytał sejwa w 1 chapterze i odnalazł relikwie to czy dostałbym achieva? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 http://www.mahalo.com/Tomb_Raider_Underworld_Achievements jakby ktos chcial, macie tu na dole filmiki do swana i drivera Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Mam ten sam problem znaczy mamy 4 relikiwe i nie wzialem tez w 1 chapterze i 4 a przeszedlem całą gre i wczytalem sejwa wzialem pozostale 2 i nie dostalem achovmneta i co ja mam zronbic na nowo przechdozic te lvle ;/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 http://www.youtube.com/view_play_list?p=7A...79DF&page=1 Lokalizacje skarbow Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Ja wiem gdzie sa skarby tylko mi nie zalicza tego jak znajde go bo juz gre pzreszedle ma zeby nie isc od poczatku gry do tego momentu biore LOAD i gram od jakiegos tam momentu aby szybcie jzdobyc relict i co ja mam zrobic grac od nowa czy od tego momentu i az do konca lvlu grac wtedy mi sie zapisze to ? Cytuj
yaros22 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 (edytowane) Tak logicznie myśląc to trzeba grać od nowa i zbierać wszystko po kolei. Edytowane 26 stycznia 2009 przez yaros22 Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 no i ta krobie a swoja droga glupie to troche jest...tak samo mialem z achivmentem ze skakanie mdo wody dostalem juz za skok kolo Krakena a potem nie skoczyl na statku i grale mdalej i na koncu chciale mdozbierac brakujace achivmenty wczytyje gre do tego momentu skacze i nie wchodzi achivment dopeiro jak gralem od poczatku gry wbil sie ;/ GLUPOTA !! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Wychodzi na to ze trzeba grac odrazu z filmikiami/poradami by nie tracic czasu na kolejne przejscia gry... Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Wychodzi na to ze jesteście ślepi. Po skończeniu gry można odpalić treasur hunt i dozbierać to co zostało. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Serio? Bo wlasnie zobaczylem ze na 1 etapie zostaly mi 2 skarby Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Tak tez to zauwazylem dopiero w LOAD jest sejw gdzie mozesz wybrac kazdy lvl i prezjsc go jeszcze raz !! Szkoda tylko ze musisz grac od poczatku lvlu a nie wyierajac dokladnie gdzie chcesz zaczynac Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Cos mi ten Swan Diver 2 nie wychodzi - skacze z ten bialej skrzyni i lipa - powtarzam kilka razy i 0 efektow Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Mialem ten sam problem pewnie robisz to tak ze wczytujesz ten moment na statku i dochdozisz tam...ja tez tak robilem i lipka musisz (ja tak zrobilem) gralem od poczatku skoczylem tam kolo krakena (tam dgzie dostajesz achivmenta) pozniej dochdozisz do statku i tam skaczesz i wtedy powiennien Ci wskoczyc achivment A ja mam problem z MASTER SPEED DEMONEM nie mam pojecia jak to zrobic ;/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 (edytowane) Tzn mam zrobic 3 skoki przy 1 uruchomieniu gry? OMG. Sadzilem ze 1000 bedzie przyjemny w tej grze... Edytowane 28 stycznia 2009 przez signap Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Dokladnie ale to nie jest problem pzeciez te skoki sa na popczaku gry jakies 15 minut i masz to gorzej z tym achivmentem Master Demon Speed nawet nie wie mo co tam chodzi znaczy wiem musze zrobic 3 tamte chalenge z motorem i juz zrobilem a to i nic nie dostalem ;/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 http://www.xbox360achievements.org/game/to...derworld/guide/ - moze pomoze Co jeszcze trzeba w tej grze zrobic za 1 razem jak te skoki i relikwie (tzn zebrac po koleji)? New Game rownia sie zbieraniem od nowa skarbow? Cytuj
xXxAliVexXx 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Z dozbeiraniem skarbów to ja gralem od poczatku znaczy tylko relikty ale niezauwazylem ze potem jest sejw z gry TREASURE HUNTER i tam wybierasz jaki chcesz lvl i dozbierasz skarby i relikty Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) Można jakoś sprawdzać ile się ma skarbów w danej planszy? edit: skarbów jest 179?, a reliktów 6? Edytowane 1 lutego 2009 przez Fuji Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) Da sie - chyba w Back'u w ktorym z opcji jest zaznaczone 20/24 Edytowane 1 lutego 2009 przez signap Cytuj
futrzak1 0 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Dokladnie ale to nie jest problem pzeciez te skoki sa na popczaku gry jakies 15 minut i masz to gorzej z tym achivmentem Master Demon Speed nawet nie wie mo co tam chodzi znaczy wiem musze zrobic 3 tamte chalenge z motorem i juz zrobilem a to i nic nie dostalem ;/ no to mam pytanko bo skoczyłem z krakenu i zapisałem sobie grę, nie chciało mi się dalej grać już, to teraz żeby zaliczyło mi 2 skok na statku, to muszę jeszcze raz skoczyć z krakenu a potem ze statku? dodam że z krakenu mam już ach. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 tak, trzeba zrobic te 3 skorki za 1 posiedzeniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi