Skocz do zawartości

Tomb Raider: Underworld

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wiem gdzie sa skarby tylko mi nie zalicza tego jak znajde go bo juz gre pzreszedle ma zeby nie isc od poczatku gry do tego momentu biore LOAD i gram od jakiegos tam momentu aby szybcie jzdobyc relict i co ja mam zrobic grac od nowa czy od tego momentu i az do konca lvlu grac wtedy mi sie zapisze to ?

Opublikowano

no i ta krobie a swoja droga glupie to troche jest...tak samo mialem z achivmentem ze skakanie mdo wody dostalem juz za skok kolo Krakena a potem nie skoczyl na statku i grale mdalej i na koncu chciale mdozbierac brakujace achivmenty wczytyje gre do tego momentu skacze i nie wchodzi achivment dopeiro jak gralem od poczatku gry wbil sie ;/ GLUPOTA !!

Opublikowano

Mialem ten sam problem pewnie robisz to tak ze wczytujesz ten moment na statku i dochdozisz tam...ja tez tak robilem i lipka musisz (ja tak zrobilem) gralem od poczatku skoczylem tam kolo krakena (tam dgzie dostajesz achivmenta) pozniej dochdozisz do statku i tam skaczesz i wtedy powiennien Ci wskoczyc achivment

A ja mam problem z MASTER SPEED DEMONEM nie mam pojecia jak to zrobic ;/

Opublikowano

Dokladnie ale to nie jest problem pzeciez te skoki sa na popczaku gry jakies 15 minut i masz to gorzej z tym achivmentem Master Demon Speed nawet nie wie mo co tam chodzi znaczy wiem musze zrobic 3 tamte chalenge z motorem i juz zrobilem a to i nic nie dostalem ;/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dokladnie ale to nie jest problem pzeciez te skoki sa na popczaku gry jakies 15 minut i masz to gorzej z tym achivmentem Master Demon Speed nawet nie wie mo co tam chodzi znaczy wiem musze zrobic 3 tamte chalenge z motorem i juz zrobilem a to i nic nie dostalem ;/

no to mam pytanko bo skoczyłem z krakenu i zapisałem sobie grę, nie chciało mi się dalej grać już, to teraz żeby zaliczyło mi 2 skok na statku, to muszę jeszcze raz skoczyć z krakenu a potem ze statku?

dodam że z krakenu mam już ach.