NemoKOF 678 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Siema, Sluchajcie, niech ktos sie dowie ile ksoztuje sama plyta (bebechy) do Tekkena 6 BR. Cabinet jestem w stanie zrobic ze starych rzeczy. Sama plyta ile moze kosztowac? Super wypasiony 4 stanowiskowy automat z dodatkowym TV kosztuje 36000 USD. 4 automaty to sa. Dzielimy: 36000 - 2000 usd na tv, / 4 TO DAJE 8500 Usd. Z reguly 2/3 to koszty Caba wiec zostaje jakies 2500-3000 usd za bebechy. Moze jakas spoleczna akcje zeby kupic ta gre? Kto chce czekac rok zeby pograc? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 A jesli sie doloze to bede mogl sobie wstawic ten automat do pokoju? Cytuj
mashter 54 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 widzę, że ktoś chce mnie uprzedzić spoko spoko, po nowym roku będzie stał u mnie w salonie, to zorganizuje jakiś mały turniej. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 No, ja bym się z chęcią dołożył do takiej akcji, ale jeśli wyliczymy geometryczny środek Polski, i tam postawimy ten automat, nawet jeśli będzie to szczere pole. Tylko tak byłoby uczciwie Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Sorry ale nie umiałem się powstrzymać To postawcie go tutaj ! A tak naprawdę to poroniony pomysł bo każdy chciałby go mieć u siebie w domu. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Oczywiście jestem jak najbardziej za i oczywiście bym się dołożył. P.S. Już widzę te kolejki do automatu xDDDDD Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 16 grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) Niespodziewalem sie po was wiecej Tak tylko myslalem, ze ktos sie powazny sie tu zjawi, a tak teraz, to musze kupic go sam i wyciagac z was kase na blachy... Echh. Wlasnie znalazlem KIT czyli bebechy (trzeba miec jeszcze monitor, no ale jaki to problem w tych czasach) i kosztuje 3871 USD. Za jakis miesiac wychodzi Upgrade do BRa ktory wymaga tylko podmianki dysku, wiec nie bedzie jakos pasakrycznie drogi. No coz... Edytowane 16 grudnia 2008 przez NemoKOF Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 (edytowane) W przypadku golego Tekkena 6 (nie BR) Automat z monitorem 32 cale kosztuje ok. 12.000$ + transport. Sama plyta z okablowaniem, ktora mozna wpakowac w swoj cabinet kosztowala do niedawna ok. 6800$, jednakze obecnie po wyjsciu BR cena plyty ok. 4000$. W przypadku BR nie orientuje sie, ale zapwne wyjdzie na zasadzie upgrade. Swego czasu bylem bliski wejscia w posiadanie automatu T6 (po mega cenie), long story. edit: nie zauwazylem ostatniego posta: ). Opcja ciekawa, szkoda, ze nie pojawila sie rok temu, teraz niektorzy sklonni zrobic zrzutke tego nie zrobia, bo jednak za te 9 miechow dostana gre. Druga kwestia - gdzie by stal automat,tutaj rozbije sie wszystko. Edytowane 12 stycznia 2009 przez solo/ng Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 (edytowane) Jeden automat na całą Polske to stanowczo za mało, ale jak kogoś stać to niech sobie kupi. Na pewno mu się koszty zwrócą przez ten rok Edytowane 12 stycznia 2009 przez Super Big Boss Cytuj
szyper 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Mashter, Ty się wozisz na bogato. Zrób salon tekkena, dzięki. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) Tak, może jeszcze w podziękowaniu za to żeście mu szyby powybijali ;] Edytowane 13 stycznia 2009 przez Snake. Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Po co kupować automat ? zróbmy to po polsku. Ściągnie się z Wareza jakiegoś albo torrenta napewno pójdzie na dobrym PC :lol3: Cytuj
Keii 0 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Jak ktoś skołuje bebechy od automatu T6;BR i cały rys konstrukcyjny to mogę się podjąć skręcenia całości do działającej kupy.A to wyszłoby już duuuuuuużo taniej. Poza tym my w łodzi mamy już 3 automaty T6 xxxD. Cytuj
Shankor 1 626 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Mam już jeden. Po co mi drugi? Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Wszystkich potencjalnych sponsorów zapraszam do siebie, chętnie udzielę kredytu na ten cel. Cytuj
NemoKOF 678 Opublikowano 2 lutego 2009 Autor Opublikowano 2 lutego 2009 prawde mowiac, to teraz sporo automatow to wlasnie PCty ktore maja np dodana jakas plytke z chipem wymagana podczas odpalania gry. Nawet niektory z tych automatow chodza na nieco okrojonym Windowsie Niestety, akurat Tekken chodzi na bebechach takich, jak ma Playstation 3 wiec o piractwie na razie nie moze byc mowy Dla ciekawych zobaczcie to: http://en.wikipedia.org/wiki/Taito_Type_X#Taito_Type_X.C2.B2 Na tym czyms chodzi np SF4 i bedzie chodzic KOF12 Budowanie takich maszyn ma bardzo duze uzasadnienie ekonomiczne, czesci sa w miare tanie (maja niskie marze) i jest ich duzo. Jesli zas chodzi o zakup, to w momencie jak pisalem o tym, dolar stal na circa 2zl. Teraz to nawet ja sie nie zrzuce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi