Opublikowano 1 lutego 200916 l Brudasy (pipi)a xDD [troche smutny stoje] edit. w sensie, że nienawidze. sad panda jesteś, i (pipi) więcej wódy i dragów ziomuś, spójrz na Iggy Popa
Opublikowano 14 grudnia 200915 l fajny kawałek , zerzniety styl z rihanny. o prosze, czarna krowa nagrala cos fajnego hejlo, hejlo! ja (pipi)e, iXy bartosza miazdza, bartosz grubas, bartosz yebany tlucznik
Opublikowano 14 grudnia 200915 l To jest kawałek o wydźwięku satanistycznym, podobnie jak "Sweat Dreams". Sprzedała duszę diabłu w zamian za sławę i pieniądze, z resztą tak samo jak jej mąz. Edytowane 14 grudnia 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 14 grudnia 200915 l (pipi), juz 4 raz leci xD dooobre mam na tyle zaj.ebisty gust ze nie musze sie wstydzic takich skoczkow w boczek.
Opublikowano 14 grudnia 200915 l A "Bad Romance" Knagi klip widział? Majstersztyk. Wlasnie obejrzalem widocznie spodobal jej sie styl mansona po jego goscinnym wystepie w jej kawalku, bo klimat czasami bardzo mansonowy. Ogolnie fajny teledysk, ktorego juz nigdy nie obejrze, (pipi)e i cyca prawie pokazała, huehueheuheuheuehuehueheuheuehueheehehehe. i strasznie ch,ujowy kawałek, zawiodlem sie, mandaryna 2010
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Pier.dolisz za przeproszeniem. Super wałek, lepszy od "Papa-Papa-razzi", tylko wkurza to rararararraa gagagga.
Opublikowano 14 grudnia 200915 l No mnie sie kompletnie nie podoba, to jest mandaryna, a paparazzi to hołd ku najlepszemu girlsbandowi na swiecie.
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Nienawidze nu-metalu, zespołów metalcore'owych w stylu Bullet for my Valentine, emocore i innych tego typu core gów.ien.
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Nienawidze nu-metalu To Ty jesteś tym gościem od KoRna? Nie no, pjontka, też ich lubię/lubiłem
Opublikowano 16 grudnia 200915 l indie kał, nowy amerykański pank rok, pop-rock i wixa. A tak to w sumie wszystko lubię, nawet dobrym rapem nie pogardzę
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Polskim. O.S.T.R, Fisz, PFK itd. Czarnuchów jakoś mniej wolę. Edytowane 17 grudnia 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Nienawidze nu-metalu To Ty jesteś tym gościem od KoRna? Nie no, pjontka, też ich lubię/lubiłem Wiedziałem, że ty albo pelipe sie dopier.dolicie Kiedyś uwielbiałem Korna, bo to od niego się zaczynało słuchanie muzyki. Teraz trudno jest mi wytrzymać choćby jeden utwór. Czasem z sentymentu posłucham Unplugged.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Bart, u mnie podobnie, tylko że zaczynałem od Linkin Park, a KoRn był później Teraz też już ich nie słucham, ale w pamięci mam s/t jako zaje.bistą płytę ;] A Unplugged dostałem kiedyś na Święta i chyba nigdy nie wytrzymałem do końca tego albumu.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l A no i Hold On jest spoczko xD Duet Davisa i Smitha na Unplugged to mistrzostwo. Edytowane 17 grudnia 200915 l przez BartX
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Nienawidze nu-metalu To Ty jesteś tym gościem od KoRna? Nie no, pjontka, też ich lubię/lubiłem Wiedziałem, że ty albo pelipe sie dopier.dolicie Kiedyś uwielbiałem Korna, bo to od niego się zaczynało słuchanie muzyki. Teraz trudno jest mi wytrzymać choćby jeden utwór. Czasem z sentymentu posłucham Unplugged. nie chcę cię znać, ba, mam nadzieję że nigdy cię nie spotkam większej wiochy niż unplugged to nie znam
Opublikowano 17 grudnia 200915 l oznaka ch,ujowego gustu: sentyment do korna objawiajacy sie checia sluchania jakiegos kurevskiego unplugged z ich najgorszych czasow, zamiast zayebistej 1 i 2 plyty. 3 tez. i 4 momentami.