Skocz do zawartości

Kącik Hejtera

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
img0752dp6.jpg

Brudasy (pipi)a xDD [troche smutny stoje]

edit. w sensie, że nienawidze.

sad panda jesteś, i (pipi)

więcej wódy i dragów ziomuś, spójrz na Iggy Popa

• 10 miesięcy temu...
Gość _Milan_
Opublikowano

fajny kawałek , zerzniety styl z rihanny.

o prosze, czarna krowa nagrala cos fajnego

hejlo, hejlo!

ja (pipi)e, iXy bartosza miazdza, bartosz grubas, bartosz yebany tlucznik

Opublikowano (edytowane)

To jest kawałek o wydźwięku satanistycznym, podobnie jak "Sweat Dreams". Sprzedała duszę diabłu w zamian za sławę i pieniądze, z resztą tak samo jak jej mąz.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Gość _Milan_
Opublikowano

(pipi), juz 4 raz leci xD

dooobre

mam na tyle zaj.ebisty gust ze nie musze sie wstydzic takich skoczkow w boczek.

Gość _Milan_
Opublikowano

A "Bad Romance" Knagi klip widział? Majstersztyk.

Wlasnie obejrzalem

widocznie spodobal jej sie styl mansona po jego goscinnym wystepie w jej kawalku, bo klimat czasami bardzo mansonowy. Ogolnie fajny teledysk, ktorego juz nigdy nie obejrze, (pipi)e i cyca prawie pokazała, huehueheuheuheuehuehueheuheuehueheehehehe.

i strasznie ch,ujowy kawałek, zawiodlem sie, mandaryna 2010

Gość _Milan_
Opublikowano

No mnie sie kompletnie nie podoba, to jest mandaryna, a paparazzi to hołd ku najlepszemu girlsbandowi na swiecie.

Opublikowano

Nienawidze nu-metalu

To Ty jesteś tym gościem od KoRna?

Nie no, pjontka, też ich lubię/lubiłem :P

Wiedziałem, że ty albo pelipe sie dopier.dolicie :D Kiedyś uwielbiałem Korna, bo to od niego się zaczynało słuchanie muzyki. Teraz trudno jest mi wytrzymać choćby jeden utwór. Czasem z sentymentu posłucham Unplugged.

Opublikowano

Bart, u mnie podobnie, tylko że zaczynałem od Linkin Park, a KoRn był później :D Teraz też już ich nie słucham, ale w pamięci mam s/t jako zaje.bistą płytę ;] A Unplugged dostałem kiedyś na Święta i chyba nigdy nie wytrzymałem do końca tego albumu.

Opublikowano

Nienawidze nu-metalu

To Ty jesteś tym gościem od KoRna?

Nie no, pjontka, też ich lubię/lubiłem :P

Wiedziałem, że ty albo pelipe sie dopier.dolicie :D Kiedyś uwielbiałem Korna, bo to od niego się zaczynało słuchanie muzyki. Teraz trudno jest mi wytrzymać choćby jeden utwór. Czasem z sentymentu posłucham Unplugged.

nie chcę cię znać, ba, mam nadzieję że nigdy cię nie spotkam

większej wiochy niż unplugged to nie znam

Gość _Milan_
Opublikowano

oznaka ch,ujowego gustu: sentyment do korna objawiajacy sie checia sluchania jakiegos kurevskiego unplugged z ich najgorszych czasow, zamiast zayebistej 1 i 2 plyty. 3 tez. i 4 momentami.