Pelipe 236 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Tylko, że Nirvana byla SLABĄ kapelą rockową, także twój argument, że wolisz sluchać muzyki niż pierdzenia ssie fiuta. No chyba, zę lubisz slabą muzykę, to ok. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Nirvana ssie... i ta subkultura śmierdzących grunge'owców w za dużych swetrach i długich tłustych włosach.... White: nie nirvana tylko sex pistols i exploited byli pierwsi w tym za co szanujesz Kurta i jego apatyczną gromadę fanów.... Ja też dla "rozluźnienia" lubię punko-polo:P (czytaj kapelki w stylu "brudne dzieci Sida" czy "para wino"), jako totalny odmóżdżacz jest spoko Edytowane 6 października 2010 przez xzdunx Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Tylko, że Nirvana byla SLABĄ kapelą rockową, także twój argument, że wolisz sluchać muzyki niż pierdzenia ssie fiuta. No chyba, zę lubisz slabą muzykę, to ok. słaba muzyka > mocne pierdzenie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 o, sex pistols. kolejne gó.wno. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 też ich nie lubię ale byli pierwsi:P Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Murzyni byli pierwsi a najpierwszy to był wielki wybuch jak już chcemy być tacy (pipi)a dokładni. Nirvany nienawidzę, ale do dziś dnia lubię ich kawałek 'Heart-shaped box'. Edytowane 6 października 2010 przez Masorz Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Hm... czekaj... tak, jestem pewien - nie obchodzi mnie. jaki komik Na żywo ten numer robi lepsze wrażenie. 1 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 "Dark Side of the Moon" to klasyk nad klasyki i ssać mu może każde kolejne "Nevermind" czy inne "Bleach". PINK FLOYD DOBRYM ZESPOŁEM JEST ! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) och, zamknij sie, sluchasz gównianej muzyki. Edytowane 6 października 2010 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 chiiiiiiiiiiild of Dunwiiiich riiiiiiiiiise Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 chiiiiiiiiiiild of Dunwiiiich riiiiiiiiiise <3 Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 31 grudnia 2014 Opublikowano 31 grudnia 2014 Hejtuje: -dadrock i dadmetal: led cepelini, ac/dc, iron maiden cala reszta tego talatajstwa (szczegolnie ac/dc) -indie rock - chodzi mi o mainstreamowe indie jak arctic monkeys, kings of leon, qotsa, bastille i reszta tego (pipi)stwa (qotsa naj chyba z tego) Za to odrozniam takie (pipi) od prawilnego indie jak np Pavement ktorzy sa za(pipi)isci -post rock - b lubie slow riot godspeedow ale gatunek jest tak nudny i powtarzalny. Ostatnia plyta Swansow byla zenujaca -power metal - chyba nie musze tlumaczyc -wiekszosc synthwave - przereklamowane, nic nowego i ciekawego a ludzie sie jaraja -drone - lubie ambient ale powtarzanie jednego loopu przez x czasu to nie jest nic pasjonujacego w opinii, propsuje Coilow Time Machine -metal - nie widze zalet takiej muzyki, z bm lubie burzum i deafheaven ew slayer i darkthrone i moja znajomosc na tym sie konczy ;] ale bm nie hejtuje -nu-metal - tez wiadomo, jaralem sie soad w gim bo soad jest spoko ;] Z Linkin park czy limb bizqtz smialem sie juz wtedy i smieje sie nadal Potem cos dopisze ;] Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Hejtuję ale tak naprawdę nie hejtuję, okej. Cytuj
ogqozo 6 552 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Nie szybciej byłoby wypisać czego nie hejtujesz? Edytowane 4 stycznia 2015 przez ogqozo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 radiohead pink floyd straszna ch.ujnia Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 sugan ty januszu undera xDDDDDDDDd boze, posluchal troszke muzyki, naczytal sie pitchforka czy innych gownianych portali na ktorych pisza niedoyebani ludzie jak np. porcys i zgrywa znawce wazniaka djud prosze, fajnie ze osluchales pare plytek z gatunkow ktore tak bardzo nienawidzisz, ale wez moze klapki sciagnij co? Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 "z bm lubie burzum i deafheaven ew slayer i darkthrone" 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 XD no ale napisał przecież, że sie nie zna Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 nie znam sie, ale pohejtuje btw. propsy TheAceOfSpades za sygne, dzis morowe bylo grane na glosnikach !!11 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 A nową furie badaliscie? Zaje.biste (pipi) imo Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 nocel? oczywiscie, przegrube gunwo, zawsze propsowalem Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Dobra płyta, ale IMO swoje topy już F. nagrała (Płoń, Grudzień). Nocel na początku drażnił mnie rozwleczonymi fragmentami, ale jak całość jednak te zagrywki się bronią. Generalnie wolę inną twarz BM, nawet z pod ich rąk - Massemord. I chyba tak już będzie - F. eksperymenty i taki bardziej 'babski' bm, a w M. nieludzki na(pipi). Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Nie czytam pitchforka ;( Zawiedli mnie zawaleniem streama wlasnego festiwalu i wstawianiem bnm przecietnym plytom Myslalem ze w tym temacie chodzi o hejting dla samego hejtingu, spr poprzednie strony - ludzie pluja jadem na gatunki ktorych nie znaja, na tym polega ta zabawa ;] Wiem ze slayer to nie bm, i dfhv pewnie tez nie , spr date ;] @bluber nawet kid a jest be? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi