Skocz do zawartości

spis posiadaczy gamecuba

czesio83

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

GameCube czarny z oryginalnym padem (czarnym), memorka

10 oryginalnych gier w tym m.in. Resident Evil 0, Metroid Prime, The Legend of Zelda: TP

Edytowane przez Iceman
Gość Siwy_
Opublikowano (edytowane)

moj nowy nabytek:

-gamecube (czarnuch)

-pad

-memorka

-wszystkie kable + rgb

no i gry:

-re remake

-re4

-zelda wind waker

<_<

Edytowane przez Siwy_
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To i ja skrobne... Moj pierwszy GC i w sumie pierwsza konsola N w moim domu (lepiej pozno niz wcale...)

GC Limitka Resident Evil 4 + RGB Nintendo + Memorka limitka Resident Evil + wszystkie Residenty

Pytanie konkursowe - jakiej gry fanem jestem? ;)

Opublikowano
To i ja skrobne... Moj pierwszy GC i w sumie pierwsza konsola N w moim domu (lepiej pozno niz wcale...)

GC Limitka Resident Evil 4 + RGB Nintendo + Memorka limitka Resident Evil + wszystkie Residenty

Pytanie konkursowe - jakiej gry fanem jestem? ;)

Hmm pokemonów?? :D

Mi ostatnio udało się nabyć gacka po okazyjnej cenie. teraz tylko czekam aż mi zamówione Residenty przyjdą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też mam Gacka od kilku dni. Stoi tuż obok PS2 i ładnie się komponuje:p

Moje gry :

- Legend Of Zelda: The Twilight Princess

- Resident Evil Remake

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I od dwóch dni jestem kolejnym szczęśliwym (to się jeszcze okaże) posiadaczem Gacka.

Mój to Limitowana edycja RE4 a gierki:

- Mario Kart Double Dash

- NFS: Underground

- The Legend of Zelda: Collectors Edition (dodatek do MKDD)

- GoldenEye

- Eternal Darkness

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A Wii z padem od GC i memorką też się liczy?

Jeśli tak to ja też się wpisuję :)

razem z Zelda Wind Waker Limited Edition

nie wkurzajcie się ;) w końcu wii ma flaki z Gacusia.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

skoro inni napisali, mój to wersja RE4, do tego karta pamięci 1000 bloków (chyba, nie pamiętam, ale duża ;) ), karta pamięci RE0, 3 pady i kilkadziesiąt gier, za dużo żeby wymieniać wszystkie, ale RE są i Ikaragua tez jest, wszystkie originały;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to ja tez sie wpisuje..gcn ,pad,memory 64 mg...i 146 gier w tym 20 oryginałów....dzis jeszcze nabyłem lamborghini (swietna gierka0 ..i robocop...czyli mam juz148 gierek..pozdrówka

Opublikowano

jak masz pirata lamborgini to jestes dobry..ja ta gre 2 lata szukałem.....a po co mi dziesiec oryginałow jak ja chce zagrac na kazdej gierce co wyszła na gcn...ja teraz moge nacieszyc oczy bajeczna grafa w lamborgini...a ty niestety ...moze tej gry na oczy nie zobaczysz...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż, są mniej lub bardziej udane zakupy.Na moją opinię wpłynęły czynniki zewnętrzne, jak choćby brak gier i akcesoriów; ponadto niewielkie możliwości konsolki.To jest oczywiście moje zdanie, w pewnych kwestiach moge się mylić, więc proszę bez żadnych ataków fan boyów ;) .

• Minusik 1