django 549 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Nie warto, Zelda na PS2 jest lepsza. 2 Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Opublikowano 15 kwietnia 2011 Nie warto, Zelda na PS2 jest lepsza. Mario smash footbal tez jest na ps2 ale tylko wersja NTSC , więc musisz przerobić konsolę na piraty 1 Cytuj
Ojciec Mateusz 0 Opublikowano 19 maja 2011 Opublikowano 19 maja 2011 Jestem posiadaczem GameCube od ok. 3 lat. W swojej drobnej kolekcji mam 11 gier - niedawno zakupiłem Crash Bandicoot Wrath of Cortex, na które długo polowałem. Mój czarny GaCek aktualnie siedzi w szafie i czeka aż minie dominacja Xboxa 360 (niedawno zakupiony). Cytuj
mca64 2 Opublikowano 22 maja 2011 Opublikowano 22 maja 2011 Też jestem posiadaczem fioletowego Gamecube'a od 2004 roku. Nabyłem nowiutki zestaw z Mario Kart w Ultimie Ile dales za ten zestaw? Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Zakupiłem dziś swojego 3 z kolei GaCka, do tego lcd poleciał do pokoju obok i teraz stary 14''crt czeka na metroida i zelde ponownie : ] Cytuj
xtik 261 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 NGC kupiłem dość dawno (2005 chyba) i jeszcze mi służy (teraz trochę mniej). Dwie pierwsze gry które kupiłem to RE remake i Metroid. Sentyment do tych tytułów. Reszta gier sprzedana. _________________ Zakupiłem dziś swojego 3 z kolei GaCka, do tego lcd poleciał do pokoju obok i teraz stary 14''crt czeka na metroida i zelde ponownie : ] Co do TV, to ja gram na 19" LCD i mam podpiętego Gacława chinch'ami z kostką. Obraz jest bardzo zadowalający. Powiedziałbym nawet że taki sam jak na CRT. Dość dziwne... Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 16 listopada 2011 Opublikowano 16 listopada 2011 Dopisuję się. GameCube Silver w boxie z 1 padem i Metroid Prime. Jak przejdę Metroida to kupię następną grę, nie lubię mieć za dużo tytułów naraz. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 1 stycznia 2012 Opublikowano 1 stycznia 2012 Dopisuję się. GameCube Silver w boxie z 1 padem i Metroid Prime. Jak przejdę Metroida to kupię następną grę, nie lubię mieć za dużo tytułów naraz. dobry sposób na przechodzenie gier do końca ;-)Dziś ponownie zakupiłem Gacława, komplecik all black tylko memorki brakuje i jakiegoś szpila, zapolujmy na MGS:TTS... 1 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Gacek czarny z 2 padami i kilkoma grami. Zaczynam kompletowanie, także za jakiś czas napiszę co mam w swojej bibliotece. Jestem z woj. Świętokrzyskiego, jeżeli są jakieś wariaty z okolic Kielc/Końskich/Jędrzejowa, to nie mam nic przeciwko zamianie na jakiś czas grami. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 GC fioletowe mam, gram, kocham. Posiadam oba metroidy i RE4. Wcześniej miałem dużo więcej gier, ale głupi byłem i sprzedałem dużą część kolekcji. Cudowna konsola, której już nigdy się nie pozbędę. Metroidy i RE4 to gry w które zawsze będę chętnie grał, choć czasami już rzygam nimi (setki razy przechodziłem). Cytuj
hubek916 4 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Ostatnio nabyłem czarnego Gacka z jednym padem pełnym okablowaniem i pięcioma grami: Spider Man NBA Cortside 2002 FIFA Footbal 2005 SSX 3 Harry Potter And The Chamber Of Secrets Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 10 czerwca 2013 Opublikowano 10 czerwca 2013 Na dzień dzisiejszy posiadam 3 gacki: czarny, niebieski i srebrny. Brakuje białego i kolekcja gotowa., nie licząc limitowanych edycji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi