nWo 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Dla mnie zakup NGC to jak najbardziej udana inwestycja. 1. kupilem sama konsole + jeden pad i memorka 2. przerobilem czipem viper 3. kupilem obudowe icedcube 4. gram w mase gier w ktore chcialem zagrac gdy byly wielkimi hitami, Residenty, MGS Twin Snakes, Zeldy, Metroid Prime i wszystkie tylko trzeba nagrac na odpowiednia plytke i po sprawie :] fajna maszynka to nintendo nie łam sie graj w gry :glaszcze: Cytuj
RoL 561 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 - czarna gejkupa (Metroid Prime Pack), - Wind Waker, - Metroid, - James Bond: Everything or Nothing Kupilem wlasciwie dla jednej gry (Zelda) i sie nie zawiodlem. Pad na poczatku wydawal sie dziwny, ale po jakims czasie mozna sie przyzwyczaic. Obowiazkowo bede musial obczaic mario kart, residenty i moze jeszcze Eternal Darkness Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Dziś kupiłem fioletowego gacka z memorką i dwoma padami. Niestety na gry mi już nie starczyło...... Cytuj
philipo 149 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 To może i ja się dopiszę Jestem w posiadaniu czarnego GaCusia, który służy mi wiernie od 2003 roku. Cytuj
know_naim 1 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 czarny Cube + dwadzieściaparę gierek. Ostatnio niestety się kurzy, bo Wii ma wsteczną kompatybilność, ale jako "konsola przenośna" na imprezy do znajomych sprawdza się nadal znakomicie. Najśmieszniejsze jest to, że wystarczy tylko WarioWare Inc. i 4 pady, żeby wszyscy się bawili. Cytuj
monstrol 0 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Fioletowy GC + Joy + MS + MX Superfly. Jestem w posiadaniu od roku. Joypad jest bardzo fajny, Mario Sunshine nieco niedopracowane. Ogólnie konsolka ma charakter. Cytuj
bypa 1 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 (edytowane) Ja także mam Gacława. Konsolka jest koloru czarnego, gier też trochę mam... Edytowane 9 września 2009 przez bypa Cytuj
Adam First 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 jak masz pirata lamborgini to jestes dobry..ja ta gre 2 lata szukałem.....a po co mi dziesiec oryginałow jak ja chce zagrac na kazdej gierce co wyszła na gcn...ja teraz moge nacieszyc oczy bajeczna grafa w lamborgini...a ty niestety ...moze tej gry na oczy nie zobaczysz... Nie moge znalesc gry o ktorej ww. pan mowi. Co to za rarytas? . Osobiscie NGC kupilem okolo rok temu, z czterema padami, memorka itd + kilka gier, ktore mi nie przypadly do gustu. No, co prawda pogralem w kazda z nich pare wieczorow, ale raczej po to by wyrobic sobie opinie. Byly to m.in Splinter Cell i Freedom Fighters. Nastepnie zaczalem sobie kompletowac gry, ktore uwazam za ponad czasowe, Zeldy, Residenty, Winning Eleven 6 FE, Soul Calibur II, Mario Football, Party itd. Wciaz mi brak Pikmina, MGS'a i Zeldy tej co tak drogo chodzi na aukcjach. Jestem bardzo zadowolony z konsoli. Nie przerobiona. Uwazam, ze sama konsola w szczegolnosci i gry na nia sa tak tanie, ze wielce nieetycznym byloby piracic. Pozatym, szkoda zachodu. Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 To i ja się dopiszę, a co. Fioletowy, nieprzerobiony GC gości u mnie na półeczce już od jakiegoś miesiąca, z czego cholernie się cieszę W zasadzie wziąłem tą konsolkę tylko dla Residentów, ale może gdzieś tam też napatoczy mi się Metroid Prime... Zobaczymy. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 No i nareszcie ja dodalem Gacka do kolekcji Fioletowa + 2 pady (1 fiolet, 1 czarny) gry: Sonic Adventure 2 Battle, 18 Wheeler Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 no i mam konsolke do grania w ikaruge Cytuj
lmz 48 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Wypisuję się, sprzedałem złoma jakiemuś frajerowi 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Wpisuje się, kupiem gamecube, 2 pady, 3 gry Windwaker, Re4, i Evolution, pykam w RE 4 bo wczesniej tej gry kosztowałem na Ps2, pad od GCN jest naprawde swietny, grafika tez mnie naprawde zaskoczyla. Cytuj
Prusak 0 Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 GameCube Czarny 1x Ori Pad Viper Extreme USB RE 0, RE, RE 4, HM, WR Cytuj
Alucard80 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Posiadam takową konsole... Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 14 stycznia 2010 Opublikowano 14 stycznia 2010 Kupiłem Gacka dla brata, 2 pady + kierownica + 6 gierek. Naprawdę spoko zestawik, a miło sobie pograć w metroida po przejściu obu części na gameboya:) Cytuj
ar2r Squza_20 (Asassin) 1 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Mam orginalnego Gacka. Kupiłem 4 maja w Koszalinie dzień po premierze... w tej chwili mam 30 gier, wszytkie z górnej półki:) Cytuj
kami30004 2 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 W końcu kupiłem GC:) Początkowo miałem go nabyć coś koło 2003 roku, głównie ze względu na cenę w stosunku do Xboxa i PS2. Niestety na konsolkę Ninny nie zapowiedziano Driv3ra, który dla mnie był jednym z poważniejszych powodów dla kupna (wtedy) next-gena. Poza tym ogólnie uboga ilość racerów, skłoniły mnie do zakupu PS2 w 2004r. Ale nie żałuję PS2 kupiłem ponownie rok temu, a teraz jedzie do mnie GC RE4 Ed. I cieszę się jak cholera, bo uwielbiam Residenty, Zelda podeszła mi na DSie, lubię horrory - jest Eternal Darkness, lubię gry z uniwersum Mario, Metroid z DSa też był spoko. I znowu odkurzę stare numery PSXa i czytnę pominięte wcześniej recenzje. A najlepsze jest to, że jeszcze nie było mi dane obcować z tą konsolą. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 W końcu kupiłem GC:) Początkowo miałem go nabyć coś koło 2003 roku, głównie ze względu na cenę w stosunku do Xboxa i PS2. Niestety na konsolkę Ninny nie zapowiedziano Driv3ra, który dla mnie był jednym z poważniejszych powodów dla kupna (wtedy) next-gena. Poza tym ogólnie uboga ilość racerów, skłoniły mnie do zakupu PS2 w 2004r. Ale nie żałuję PS2 kupiłem ponownie rok temu, a teraz jedzie do mnie GC RE4 Ed. I cieszę się jak cholera, bo uwielbiam Residenty, Zelda podeszła mi na DSie, lubię horrory - jest Eternal Darkness, lubię gry z uniwersum Mario, Metroid z DSa też był spoko. I znowu odkurzę stare numery PSXa i czytnę pominięte wcześniej recenzje. A najlepsze jest to, że jeszcze nie było mi dane obcować z tą konsolą. Kupuj jak najszybciej możesz Remake'a Pierwszego RE.Jak dla mnie najlepszy Horror w jaki grałem xD.Dla mnie nawet Silent Hill wysiada Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Jo. Mam mało gier, czekam na propozycje na gametrade na wymiane, szkoda mi kasy na kupowanie gier które bym szczególnie chcial (zelda, smash bros, eternal darkness, mario sunshine) i pare innych. Gamecube dostałem za darmo. Cytuj
bypa 1 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 GCN koloru czarnego + 2 pady + gry: Super Mario Sunshine Resident Evil Metroid Prime Wave Race: Blue Storm The Legend of Zelda: The Wind Waker Cytuj
pab28 0 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 (edytowane) Zakupiłem właśnie drugi raz GameCube fioletowy nie przerabiany z kablami,padem,2x memorka i 2 oryginalne gry (Spyro:ETD i Spyro:TNB)w przyszłości chce przejść Mario Sunshine,Metal gear solid twin snakes i resident evil 0 Edytowane 30 stycznia 2011 przez pab28 Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 w zeszłe lato kupiłem GC czarnego, memorka, dwa pady jeden od wii classic, 7 gier za 140zł, żal było nie kupować za taką cenę Cytuj
nomaddc 0 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Też jestem posiadaczem fioletowego Gamecube'a od 2004 roku. Nabyłem nowiutki zestaw z Mario Kart w Ultimie Cytuj
gapol 1 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 Już 2 lata myśle nad konsolą ... ale tak szczerze to warto jeśli ma się PS2 ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi