GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 ja gram juz od roku prawie Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 gamertag: gasc4n Rozegrałem w swoim życiu 6 walk player vs player online i 3 przegrałem a pozostałe trzy to byli jacyś goście co wyskakiwali specjalnie za ring i w sumie się zniechęciłem trochę. Chętnie zagram z kimś równie słabym jak ja. Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 No dobra, to może ja też się skuszę z wolą ratowania tej części sceny. Tylko niech ktoś mnie nauczy w to grać, bo GKS mnie tak złoił, że odechciało mi się grać Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 grudnia 2008 GT: GhettoKingSas aka "HomestayPL" aka "dziune hajajenda jooo" aka "spod i kolanko na padzie do x360" aka "znajdzta mje przeciwnika" , chociaz szczerze to cos mi nie idzie ostatnio :| chyba przez to ze sie biore za inne postaci jak sie zbierze 10 osob to proponuje turniej online xD Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 GKS nawet nie zauwazyl ze ja dzis bylem na Livie ZIOM, KUPILEM STREETA Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 grudnia 2008 widzialem cie czlowieniu ale jak wzialem "compare games" to nie miales ssf2thd jutro pogramy , ale wole w vf grac Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 ktoś z wrocka? Tradycyjnie ja Mashter Nie wiem tylko czy chcesz się ze mną ustwić, bo w SC też mieliśmy pograć i nic z tego nie wyszło ^_^ Cytuj
janix 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Mam kilka pytan. Opłaca się grać na padzie od x360? Opłaca się grać samemu offline? GhettoKingSas: bodaj najważniejszy tutorial (ten pierwszy) na virtuafighter.com jest na jakiejś płatnej stronie http://virtuafighter.com/forums/ubbthreads.../221072/fpart/1 chodzi mi o IGN VF5 Guide Może coś więcej jeszcze powiesz, bo ogrom informacji jest zatrważający... Nie wiem, od czego zacząć (i czy w ogóle zaczynać, grając na padzie) Kiedy będzie w Polsce turniej VF 5? Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Autor Opublikowano 18 grudnia 2008 ja gram na padzie ... xD a co do guide to masz na vfdc jak wol na stronie glownej -> vf5->system ... http://virtuafighter.com/wiki/doku.php?id=vf5:system link dla niedowidzacych, milej lekturki xD a turniej to mozna nawet online zrobic ale na taki "prawdziwy" tez bym z checia wpadl(najlepiej warszawa albo 3city) Cytuj
mashter 54 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 ktoś z wrocka? Tradycyjnie ja Mashter Nie wiem tylko czy chcesz się ze mną ustwić, bo w SC też mieliśmy pograć i nic z tego nie wyszło ^_^ spoko, możemy pograć i w calibura i w vf5 tylko że vf5 kupiłem dopiero na allegro i mi leci pocztą, a że okres najlepszy dla pp, to pewnie poczekam do końca roku... a ty masz czas w tygodniu, czy bardziej w weekendy? Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 19 grudnia 2008 Autor Opublikowano 19 grudnia 2008 mashter bedziesz gral online? Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Ja jestem chętny do gry, przynajmniej do premiery SF4 Cytuj
mashter 54 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 mashter bedziesz gral online? No ale ja kupiłem VF5 na PS3, bo jestem fanboyem playstation A ty grasz w VF na padzie xboxowym? Da się? Cytuj
Di 847 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Wersja na X360 różni się od tej na PS3. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) no pewnie ze sie da, zawsze mozna sticka zalatwic ja tam juz pisalem nie raz ze robie DLC, SpODa i kolano(nie zawsze;p) akira na padzie do x360 nie wiem po kiego grzyba kupowac wersje B bez online(cudownego) , dla mnie wydawalo sie oczywiste ze wersja na x360 jest lepsza edit: Di ma racje , na klocka jest wersja C no ale to od dawna wiadomo Edytowane 20 grudnia 2008 przez GhettoKingSas Cytuj
Di 847 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 nie wiem po kiego grzyba kupowac wersje B bez online(cudownego) , dla mnie wydawalo sie oczywiste ze wersja na x360 jest lepsza edit: Di ma racje , na klocka jest wersja C no ale to od dawna wiadomo Mashter nie ma (chyba) X360, a nawet gdyby miał, to i tak by kupił wersję na PS3 ze względu na kontroler. Napisałem tamto, bo nie wiem, czy on o tym wie. Cameel ma X360, więc nawet jeśli jeden z nich będzie grał na padzie drugiego, to i tak będzie on grał w inną grę niż w tę, w którą gra w domu. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) gra ta sama, wersja inna xD kontroler sam gral nie bedzie a sticka mozna spokojnie dostac w pl tez Edytowane 20 grudnia 2008 przez GhettoKingSas Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Ja pogram, ale za jakiś bliżej nieokreślony czas. Aktualnie X0 sie kurzy bo wyszła nowa Persona na PS2:p. Cytuj
mashter 54 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) Eno madafak Nie mam xboxa, bo nie ma ani jednej gry na xboxa, w którą chciałbym grać Zgaduję, że różnice pomiędzy B a C są takie jak pomiędzy Tekkenem 5 i DR co równe jest temu, że nie da się z kimś grać kto gra w inną wersję gry. Dobra, jakaś opcja przejściówki żeby pada od PS podłaczyć do xboxa? Bo ja xboxa mogę sobie kupić nawet jutro, nie ma problemu, tylko muszę wiedzieć czy będę w stanie kulturalnie na nim pograć w virtue Edytowane 20 grudnia 2008 przez mashter Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) http://www.robson.pl/index.php?p=16&id=8718 -takie coś przykładowo. Tylko niech ktoś zaraz nie wyskoczy, że lagi na tym są Edytowane 20 grudnia 2008 przez Super Big Boss Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Tylko niech ktoś zaraz nie wyskoczy, że lagi na tym są Piszesz to, jakbyś przekonywał, że lagów nie ma. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 grudnia 2008 Eno madafak Nie mam xboxa, bo nie ma ani jednej gry na xboxa, w którą chciałbym grać Zgaduję, że różnice pomiędzy B a C są takie jak pomiędzy Tekkenem 5 i DR co równe jest temu, że nie da się z kimś grać kto gra w inną wersję gry. Dobra, jakaś opcja przejściówki żeby pada od PS podłaczyć do xboxa? Bo ja xboxa mogę sobie kupić nawet jutro, nie ma problemu, tylko muszę wiedzieć czy będę w stanie kulturalnie na nim pograć w virtue jutro to mozesz sobie nawet sticka kupic bo na allegro sa z tego co widzialem Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 spoko, możemy pograć i w calibura i w vf5 tylko że vf5 kupiłem dopiero na allegro i mi leci pocztą, a że okres najlepszy dla pp, to pewnie poczekam do końca roku... a ty masz czas w tygodniu, czy bardziej w weekendy? Ja mam czas głównie w weekendy, ale podbić do kogoś w tygodniu tez mogę. No i mam X360, ale mam też Arcade Sticka. Cytuj
janix 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 (edytowane) Ja tez mam z tym wszystkim problem. Niby posiadam sticka, ale pod PS2/PSX i z przejsciowka jest kompatybilny z PS3/PC. Brakuje tylko tego, zeby działał na x360. Na razie stick jest w małej naprawie, sprobuje oczywiscie go podlaczyc do x-a na przejsciowce pod PS3, ale wiem, ze na 98% to nie zadziała. I teraz nie wiem, co robic, bo stick ma fajne czesci (Sanwa JLF i buttony Seimitsu) - czy go modowac, zeby działał pod X-a, czy jakas przejsciowke kupic, czy moze kupic nowego sticka Edytowane 24 grudnia 2008 przez janix Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi