Skocz do zawartości

Mój pierwszy calak

Featured Replies

Opublikowano

Retail: Assassin's Creed

Arcade: Dash of Destruction

• Odpowiedzi 159
  • Wyświetleń 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fight Night Round 3

Nawet nie chciałem i nie zauważyłem kiedy :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Assassin's Creed i LEGO Indiana Jones ;P

Opublikowano

Mojego pierwszego calaka na X360 zdobylem w grze Lego Indiana Jones ! :)

Teraz zbieram do calaka w Lego Batman, polecam obydwie gry - sa swietne ! :)

Opublikowano
Assassin's Creed i LEGO Indiana Jones ;P

2 gier naraz nie da sie ukonczyc by byly jako pierwsze :>

Opublikowano

Calkiem niedawno pekl pierwszy calak bajecznie prostego (pod wzgledem achievementow) Lost Via Domus ;]

Jesli chodzi o Arcade to juz jestem na koncu Puzzle Quest'a, nic tylko rozwalic Bane'a, wiec pewnie ta gra bedzie pierwsza.

Opublikowano
2 gier naraz nie da sie ukonczyc by byly jako pierwsze :>

Czepiasz się szczegółów :P Pierwszy był AC ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

BioShock - trochę roboty było jedynie przy zbieraniu taśm. Gra wy(pipi)ista, jednak poziom trudności dość niski.

Opublikowano

fnr 3

Edytowane przez Raiga

Opublikowano

Moim pierwszym kalakiem był lost :) - gra beznadziejna ale na szczęście krótka ;)

Opublikowano

Pierwszy calak retail: FIFA 09 (na początku grudnia miałem 999 i jakoś nie miałem czasu, żeby dograć do tych 50 godzin, więc calak wskoczył dopiero kilka dni temu, gdy już miałem wolne od obowiązków i mogłem rozkoszować się grami :))

Pierwszy calak arcade: Dash of Destruction (jednocześnie pierwszy calak w ogóle, bo zrobiłem go na początku czerwca - FIFA mogłaby być pierwsza, a czemu nie jest to napisałem powyżej ;))

Edytowane przez Tigro

Opublikowano

Prince of Persia, trudno nie było ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Call of Duty 4

Kombinowałem jak koń pod górkę z tym veteranem, ale w końcu mi się udało i potem dociągnąłem resztę achievementów do calaka..

Opublikowano

Resident Evil 5, tysiączek jest. Nie zanosi się na to, żeby doszły kolejne bo acziwmenty do mnie nie trafiają.

Opublikowano

Jakies dziwne podejscie maja niektorzy do pojecia "calak". Jezeli gra ma 1450 punktow (a wkrotce wiecej) jak Fallout 3 np. to kompletem jest przeciez 1450 a nie 1000. Tak samo z Prince of Persia czy Resident Evil 5. Ja rozumiem, ze trzeba sie podbudowac, ale bez przesady. To moze jeszcze kompletami nazwiecie np. 600 punktow w Kane & Lynch, bo tyle sie da wycisnac z offline'a... Nie chce na nikogo wrzucac ani pisac jaki to ja nie jestem swietny, po prostu spojrzmy wszyscy prawdzie w oczy, 1000/1200 itp. to nie sa calaki.

Zeby nie bylo offtopa, to moim pierwszym kompletem byl Dead Space (zarazem moja pierwsza gra na X360).

Opublikowano
  • Autor

Zakładając ten temat miałem na myśli calak to max punktów jakie można wyciągnąć z gry na dzień dzisiejszy. Pozdrawiam i zachęcam do koksania XD

Opublikowano

Retail: Lego Indiana Jones

Arcade: Worms

Banalne strasznie ;)

Opublikowano

Burnout Revenge za starych czasów :) teraz na koncie 14 calaków :)

Opublikowano

Retail: Prince of persia (co do ostatniej strony: wprawdzie 1000/1250, ale dla mnie to calak, nie będę dopłacać do gier na które wydaje kasę, żeby je "dokończyć")

Arcade: Dash of Destruction ; )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm , mój pierwszy cały zbiór Achievment'ów :

najpierw Fifa 09 , potem GTA 4 następnie Call of Duty 4 , a teraz zaczynam odkrywać nowe osiągnięcia w grze FNR4 ( patrz spoiler )

Fight Night Round 4

Opublikowano

pierwszy calak NFS:MW a pelny calak SKATE 2 i zaczolem olewac niekture wykrencone z lenistwa i braku z nich fanu. Teraz to juz tylko dla zabawy milo jak wpadaja ale czasami ile frustracji wymagaja :huh: