Opublikowano 19 stycznia 200916 l Czy ten patch co wyszedł zablokował możliwość oszukania gry (ten sposób co 3 osoby wchodzą z dashboarda w finale)?
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Elo, ja jestem chętny na zaliczenie kampanii na ekspercie bo z idiotami z innych państw nie da sie przejśc..heh:D gamertag: NEW Genzo Ozora
Opublikowano 24 stycznia 200916 l jeśli ktoś ma ochote pograć dla funu lub aczivów to dodajcie Gt:Kurak PL
Opublikowano 6 lutego 200916 l jak ktoś chetny na L4D jestem dostepny cały dzien dzisiaj i pewnie jutro też
Opublikowano 2 kwietnia 200916 l Od dzisiaj mam l4d i z checią pogram z polakami online. Chwilowo nie mam headseta. Dostępny codziennie wieczorem:)
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Hej, dzieci, jeśli chcecie zobaczyć śmierci świat... eee. I mean, grywa w to ktoś relaksacyjnie wieczorkami? Siedzę przy klocu zazwyczaj 20:00-24:00. Trochę nudzą mi się już hamburgery (aczkolwiek bywa przyjemnie, nie powiem). Bywa też (rzaaadko), niestety, że jestem mało komunikatywny (mother mary speaks to me albo jedno z dzieci śpiące obok, life!). Nie jestem może nieludzko zwinnym ci.p.ondlem potrafiącym zdjąć trzech smokerów z wyskoku i obrotu, ale każdą kampanię przetrwałem na normalu z botami a i tylko jednego kicka za lamienie dostałem w kilkutygodniowej karierze on-line. Ofertę kieruję do radosnych oszołomów i starych pierdzieli, co od nich starszy tylko ten dziad Bawół jest.
Opublikowano 24 kwietnia 200915 l Ktoś chetny na survival w L4D ?? trzeba sie odstresować po ciężkim tygodniu co nie ... :pifpaf: :solo: :wkurzony:
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Ja bym pograł z ekipą Polaków kontrę na nowych mapkach. Diabeu grasz dzisiaj coś?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l jak nic się nie porypie to wieczorem mam ustawkę z Uszatym co by potestować tego survivala ale vs też z chęcią mogę, ale tu by trzeba było większy spęd zrobić
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Ja chętnie zagram, tylko powiedzcie o której bo nie wiem czy będzie mi pasować
Opublikowano 11 maja 200915 l Jeśli ktoś tak jak ja dopiero co nabył swoją kopię gry to niech mnie dodaje do listy:)
Opublikowano 11 maja 200915 l no ja mam a jeszcze nie gralem, mozna cos szrpnac razem, daj tylko cyne kiedy
Opublikowano 19 maja 200915 l Chętnie się podłącze do polaków, dodawać do Friendlisty. Gram wieczorami i w weekendy bywa że nawet do 4:00 rano Edytowane 19 maja 200915 l przez matrix_dk