froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Chętnie ustawię się z kimś na trofea z DLC(punkty i kille na 2 i 4 osoby). Pisać na PW/PSN. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Sorry za post pod postem, ale wciąż szukam osób do trofeów z Versusa. Głównie chodzi mi o trofea za kille w Slayers(potrzebna 1 osoba) i Team Slayers(3 osoby) oraz punkty w Survivors(1 osoba) i Team Survivors(3 osoby). Mogę pomóc wbić inne trofea, na tych mi zależy. Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 ja z chęcią bym zrobił ale nie mam DLC, może jest ktoś kto ma slota i mi może go odsprzedać? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Ja mam, ale na tym samym koncie jest dodatek do lbp Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 a jaki jest w tym problem? ja dodatek do LBP też mam Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Czy jajca zaliczają się do broni? Czy trofeum za wszystkie bronie wpadnie? Jak dużo energii zabiera zgniłe jajo? Wystarczy wcześniej zmiękczyć jakiegoś majini czy trzeba zasadzić headshota? Khadgar: Graj z kimkolwiek. Nie znajdziesz osób chętnych do versusa bo mało kto kupił ten dodatek. Swoją drogą myślałem, że Capcom poszedł po rozum do głowy i udostępnił dodatek wraz z nowym patchem. Edytowane 16 czerwca 2009 przez rkBrain Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Czy jajca zaliczają się do broni? Czy trofeum za wszystkie bronie wpadnie? Jak dużo energii zabiera zgniłe jajo? Wystarczy wcześniej zmiękczyć jakiegoś majini czy trzeba zasadzić headshota? Khadgar: Graj z kimkolwiek. Nie znajdziesz osób chętnych do versusa bo mało kto kupił ten dodatek. Swoją drogą myślałem, że Capcom poszedł po rozum do głowy i udostępnił dodatek wraz z nowym patchem. Hmm jakby tak zrobili to by niezła burza na forach była, wszyscy którzy by go kupili czuliby się pokrzywdzeni : p Cytuj
Julita 17 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Pierwszy raz przechodzę gre na Amator, potem będzie Normal i na końcu Weteran. Tak wiec mam kilka pytań, czy po przejściu gry pierwszy raz aby np. dokapować bronie trophy będe mogła wskoczyć do dowolnego chaptera np. poszukać skarbów w Chapter 4-2 a nie grać od początku. Czy gdy przejdę na Easy to dostane nieskończone bronie w trybie Normal i Weteran, czy będę musiała przechodzić te dwa poziomy trudności tak jakbym grała od początku? Czyli bez niczego. Jeśli np. dostane nieskończoną amunicje na Easy to jest ona do wykorzystania tylko na Easy, a żeby mieć też na Weteran to trzeba też skończyć na weteran. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Tak i Tak. Edytowane 14 sierpnia 2009 przez theGrimReaper669 Cytuj
Julita 17 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Tak i Tak. Dzięki, wygląda na to że będzie wesoło ^_^ Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Imo, jak już chcesz bronie, to graj na amatorze dla wyrzutni, i po tym przeskocz na weterana. Cytuj
Ryudo 8 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Siema.Poszukuję osoby, która pomogłaby powymieniać się rotten eggami i dzięki temu zdobyc sporo kasy.Pomóżcie;) Cytuj
Julita 17 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Skończyłam już gre i dostałam nieskończoną amunicje do strzelby M3, dość silna była więc mi się spodobała że też kilku przeciwników na raz uśmiercała. Teraz mam pytanie, jak dalej grać? Wybrać następny poziom trudności, bo chciałam wypróbować nieskończoną amunicje i wybrałam jakiś poziom i nagle zniknęła opcja New Game + Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Skończyłam już gre i dostałam nieskończoną amunicje do strzelby M3, dość silna była więc mi się spodobała że też kilku przeciwników na raz uśmiercała. Teraz mam pytanie, jak dalej grać? Wybrać następny poziom trudności, bo chciałam wypróbować nieskończoną amunicje i wybrałam jakiś poziom i nagle zniknęła opcja New Game + Możesz zagrać w trybie Professional, w tej części (w przeciwieństwie do RE4) wszystko przechodzi z innego poziomu trudności jeżeli chodzi o bronie Cytuj
Julita 17 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 No właśnie nie mogę wybrać nowego poziomu, a grę mam już ukończoną. Wcześniej zaraz po skończeniu pojawiła się opcja New Game + ale zniknęła i teraz mam jedynie Continue. I czy jest jakiś poradnik gdzie czego szukać, gdzie są skarby itp. i jak się dostać do niektórych miejsc, bo jak stoję na dachu na targu to chyba mogę przerzucić Sheeve do miejsca gdzie stoi skrzynia ale ona nie chce skakać. I jeszcze jak można odblokować nieskończone bronie dla innych broni bo teraz mam jedynie shot guna a chciałabym Magnum. Albo nawet Grenade laucher. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) Continue oznacza, że będziesz kontynuować grę na tym poziomie jaki wybrałaś poprzednio. Jeżeli chcesz go zmienić, wejdź w Chapter Select, tam możesz sobie wybrać jeszcze raz chapter i poziom trudności wyższy/niższy. Edit: Masz rację Labtec, mój błąd. W tym menu byłem tylko raz, po skończeniu gry. Przed chwilą sprawdziłem, emblematy potrzebne są do odblokowania figurek, a opcja wykupienia nieskończonego ammo pojawia się za kompletny upgrade danej broni. Edytowane 16 sierpnia 2009 przez triboy17@o2.pl Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 A tu masz lokalizację emblemów: http://faqs.ign.com/articles/962/962747p1.html i Skarbów: http://faqs.ign.com/articles/965/965099p1.html - jeżeli masz problemy to moge podac ci własny polski opis, niestety skończony w 70%, wykonany na potrzeby innego forum Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) musisz kupić danej broni wszystkie upgrade na max i wtedy pojawi się w bonus items możliwość kupna nieskończonego ammo dla danej broni za exchange points Edytowane 17 sierpnia 2009 przez Labtec Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 (edytowane) No właśnie nie mogę wybrać nowego poziomu, a grę mam już ukończoną. Żeby odblokować Professional nie trzeba czasem przejść gry na Veteranie? Wcześniej zaraz po skończeniu pojawiła się opcja New Game + ale zniknęła i teraz mam jedynie Continue. No bo już zaczęłaś nową grę, jaki to problem jak możesz skakać między chapterami i poziomem trudności. Jak dasz to Continue, to wszystko z poprzedniej gry będziesz miała. I czy jest jakiś poradnik gdzie czego szukać, gdzie są skarby itp. i jak się dostać do niektórych miejsc, bo jak stoję na dachu na targu to chyba mogę przerzucić Sheeve do miejsca gdzie stoi skrzynia ale ona nie chce skakać. Ekhm, gamefaqs.com? Albo Grenade Launcher O ile pamiętam do granatnika nie da rady kupić inf ammo. Pozostałe bronie trzeba dopakować na maksa i upgrade'ować za punkty. Edytowane 16 sierpnia 2009 przez Khadgar Cytuj
Julita 17 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Ok, już ogarnęłam. Teraz pracuje nad infinite S&W Magnum, brakuje mi jeszcze 7500 exchange points i prawdziwa gra się zacznie. Nie wiecie przypadkiem w którym rozdziale dostaje się dużo tych punktów i za co one konkretnie wchodzą? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) Pkt. dostaje się po każdym rozdziale - ich ilość zależy od rangi i poziomu trudności na jakim się grało. Np. za każdy rozdział na Prof. z końcową rangą S dostaniesz 2500 pkt. Prócz tego chyba jest też za Mercenaries i na 100% grając w Versus. Edytowane 17 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 w Merc i versus to kopalnia złota jest dopiero ;D, jak się jest dobrym to 2500 punktów można dostać za partyjkę, nie kyo? xD. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Siema.Poszukuję osoby, która pomogłaby powymieniać się rotten eggami i dzięki temu zdobyc sporo kasy.Pomóżcie;) To jest chyba najlepsze rozwiązanie bo, żeby ulepszyć wszystkie bronie trzeba wcześniej zdobyć grube miliony. Jest to po prostu chore. Ja bym się na to pisał ale na allegro gra poszła szybciej niż myślałem i jutro muszę wysłać. To trofeum jest bez sensu bo komu by się chciało przechodzić grę 10 razy, żebyy uzbierać tą sumę. Chyba wszyscy stosują tego cheata. A headshot podczas skoku to kwestia szczęścia. Choć i tak jest większe prawdopodobieństwo niż w MotorStormie, w którym trzeba wygrać wyścig różnicą 1/10 sekundy. Kwestia przypadku. Nie ma to nic wspólnego z umiejętnościami gracza. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 To trofeum jest bez sensu bo komu by się chciało przechodzić grę 10 razy, żebyy uzbierać tą sumę. Chyba wszyscy stosują tego cheata. Wszystko zależy od tego jak bardzo podoba Ci się gra. DMC przeszedłem 10 razy, na wszystkich poziomach trudności. Mój brat MGS'a zaliczył 12 razy. Z nowszych, Uncharted 7 razy, Resistance 1/2 w sumie chyba z 9 razy. Nie wszystko przelicza się na trophy;) Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Żeby upgrade'ować wszystkie giwery do maksimum, to grałem najczęściej chapter 4-1. Jest tam najwięcej skarbów do zebrania i kasy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi