Opublikowano 2 grudnia 200915 l Hej Znajdzie sie ktos chetny wykonac ze mna trick z kasa ? Bede wdzieczny PSN id: giger_andrus mam szybki sposob na kase wiec moge pomuc, zas sam potrzebuje pomocy przy online trophy nie gralem, a teraz mam ochote dobic do 100%.
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Ja chętnie moge pomóc z kasą, przejściem gry, albo pogram w mercenaries albo versus.
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Ja chętnie moge pomóc z kasą, przejściem gry, albo pogram w mercenaries albo versus. juz raz mi pomagales tym razem tez skorzystam
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Ja chętnie moge pomóc z kasą, przejściem gry, albo pogram w mercenaries albo versus. Przydalby sie ktoś do zdobycia paru pucharków
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Jezeli mialby ktos czas i ochote pomoc przejsc dowolne etapy na professionalu, to chetnie skorzystam Krew mnie zalewa jak gram z kompem...
Opublikowano 11 grudnia 200915 l tez chętnie bym skorzystał z pomocy w przejściu professionala^_^ mój PSN-id: tcn11
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Ja chętnie moge pomóc z kasą, przejściem gry, albo pogram w mercenaries albo versus. To jak ziomus, bedziesz mial chec pomoc poprzechodzic professionala?
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Poprzez porównanie trophy ze znajomymi widać nowe trofea. Zapewne do tego dodatku z rezydencją Edit: W głównym temacie było prędzej. . Edytowane 20 grudnia 200915 l przez Square
Opublikowano 25 lutego 201015 l Mam pytanko, jak będę przechodził RE5 na Professionalu z Infinite Ammo to Trophy normalnie bedą wpadać???? i za przejście też, ktoś próbował??? z góry dzięki.
Opublikowano 25 lutego 201015 l Mam pytanko, jak będę przechodził RE5 na Professionalu z Infinite Ammo to Trophy normalnie bedą wpadać???? i za przejście też, ktoś próbował??? z góry dzięki. Wiadomo, że będą.
Opublikowano 25 lutego 201015 l A po co Ci Infinite Ammo? Przecież na pro jest amunicji od groma. Tak pytam? gdybym wiedział, to bym nie pytał?? Dopiero zaczynam professional Dzięki za pomoc.
Opublikowano 25 lutego 201015 l Luzik Nie włączaj sobie nieskończonej amunicji, szkoda zabawy. Trofea powinny wpaść bez problemów, zgaduję. Nie używałem Inf Amm. nawet nie odblokowałem Edytowane 25 lutego 201015 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 25 lutego 201015 l Shotgun jest dużo bardziej efektywniejszy, a do niego jest pełno amunicji, tak samo do karabinków czy do snajpy.
Opublikowano 25 lutego 201015 l No właśnie, amunicji jest pełno, wystarczy tylko celnie strzelać Nie wiem, może to przyzwyczajenie ze starszych gier (RE, SH, TR1), w których zawsze najlepsze bronie zostawiałem na bossów. W każdym bądź razie nie odnotowałem w RE5 problemu zwanego "mało amunicji".
Opublikowano 26 lutego 201015 l Kolejny zonk... gdzies wyczytałem ze wystarczy przejść grę i zdobyć 30 odznak BSAA aby odblokować wszystkie Figurki z postaciami, ale Mi nie odblokowało, poszukałem w opcjach i każdy level trzeba przejść na "A" aby odblokować 2 ostatnie, 45figurke i na "S" 46figurke, masakra.. Rozumiem na "A" ale na "S"....Ndesu Edytowane 26 lutego 201015 l przez mazurek
Opublikowano 26 lutego 201015 l Ranking S to w Residencie zaden problem,sa one dosc latwe.Wystarczy ze przejdziesz szybko,zabijajac wszystkich po kolei.Mozesz uzywac nieskonczonej amunicji.
Opublikowano 28 lutego 201015 l No i ranking "S" zaliczony na każdym levelu Trophy wpadło za Figurki, dziwi Mnie ze gra pękła w niecałe 4g15min. (4:15) Oczywiście na easy... i nie używając infinite ammo. Teraz jeszcze trophy za bronie,skarby i tryb PRO i Platynka:)
Opublikowano 6 marca 201015 l Czesc. potrzebuje pomocy przy "shoot D messenger". ogladalem tutoriale, ale niestety mi nie pomagaja. czy moge liczyc na Partnera Online ? Edytowane 6 marca 201015 l przez mevek
Opublikowano 27 marca 201015 l Ranking S to w Residencie zaden problem,sa one dosc latwe.Wystarczy ze przejdziesz szybko,zabijajac wszystkich po kolei.Mozesz uzywac nieskonczonej amunicji. zrób S na pro to pogadamy
Opublikowano 27 marca 201015 l Samemu może i jest to jakiś tam problem (nie wiem, praktycznie nie grałem ), ale lecąc we dwoje ten problem praktycznie znika, grunt to trzymać się blisko siebie w razie ewentualnej reanimacji.
Opublikowano 30 października 201014 l Pisałem już w temacie online. Szukam dwóch chętnych do zrobienia pucharków za wygranie 30 meczów w Team Slayers i Team Survivors. Robimy tak: ja z kumplem wygrywam jeden mecz i następnie druga drużyna wygrywa kolejny mecz i tak na zmianę, aż wszystkim graczom wpadną pucharki. Możemy grać od poniedziałku 1 listopada.