Opublikowano 10 marca 201213 l szukam chętnych do pozdobywania pucharków za tryb versus, jak coś to pisać mi najlepiej pasuje wieczorem, tak ~ po 20, praktycznie codziennie Edytowane 11 marca 201213 l przez Czimeq
Opublikowano 11 marca 201213 l Ja w sumie mogę. Nick: SerekTheSkate. Też chętnie zrobię te trofiki i też tylko za Versus.
Opublikowano 27 maja 201212 l przy trofeum Bringing the pain trzeba 100 różnych osób zabić czy można np jednego zabić 100 razy?
Opublikowano 17 października 201212 l Może ktoś poratować rotten eggiem? Nie idzie tego znależć(tak probowalem to farmic na pająkach w 4-1)
Opublikowano 18 października 201212 l Pochodź sobie ze zwykłym jajkiem w inventory. Zgnije samo po jakimś czasie. ;d
Opublikowano 18 października 201212 l Przeszedlem na profesionalu, zrobilem wszystkie chaptery na S ale nie zdobede platyny bo nie moge znalezc zgniłego jajka <ok>