alik 0 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 No bo mam nadzieję że cała polska daleko zajdzie, dla tego myślę że nie będziecie mieli czasu na to Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Siedzimy tam od piątku do poniedziałku więc na wszystko znajdzie się czas 8) Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 a ja nie moge (pipi) no niech mi ktos wroci ponizej top10 to w(pipi). Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 @Fastlegs: Please remove Scoop from the list. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 @Fastlegs: Please remove Scoop from the list. ciekawe, ile jeszcze naszych graczy ma zamiar wylamac sie ?? hmmm... Cytuj
Di 844 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 (edytowane) Powodzenia wszystkim I czekam na jakiegoś sms-a z wynikami DONT FORGET: REMOVE THE BATTERY OF YOUR SIXAXIS-CONTROLLER!!! TAKE YOUR CHARGECABLE WITH YOU, TO BE ABLE TO PLAY WITHOUT BATTERY!!! You will only be registered, if your Pad is without Battery. Or you play with Stick/PS1/PS2! Than dont forget your converter! Pamiętajcie o tym. Edytowane 21 maja 2009 przez Di Cytuj
Gość mevek Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Powodzenia wszystkim I czekam na jakiegoś sms-a z wynikami DONT FORGET: REMOVE THE BATTERY OF YOUR SIXAXIS-CONTROLLER!!! TAKE YOUR CHARGECABLE WITH YOU, TO BE ABLE TO PLAY WITHOUT BATTERY!!! You will only be registered, if your Pad is without Battery. Or you play with Stick/PS1/PS2! Than dont forget your converter! Pamiętajcie o tym. wcale jej nie wyciągałem, tylko rozłączyłem. gdy bym to uczynił straciłbym komfort grania, gdyż shock3 byłby lżejszy! do zobaczenia na miejscu Cytuj
Di 844 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 (edytowane) Wiadomość z 19:32: Wszyscy Polacy wyszli z grup! EDIT: Jak tylko będę wiedział coś nowego... *click* Edytowane 23 maja 2009 przez Di Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 To dobrze że nie pojechałem, bo bym zepsuł calego newsa xD Cytuj
Grey-FoX 0 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Hmm no ladnie Alik wyszedl, no bez kitu tey:P Ciekaw jestem jak sie sprawy potocza w DE Cytuj
gamer 1 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 mam nadzieje, że ktoś z nas wróci minimum z brązowym pucharem. Pojechałbym tam wszystkim na(pipi) ale kryzys Cytuj
jamor 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Pięknie , pięknie teraz niech sie przecedzi i wyjdzie szydło z worka.Mam nadzieję że Zen nagra swoje waleczki. Cytuj
Di 844 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) 1. Steve88 [TcT] [iT] 2. Bode [iT] 3. Devil [PL] 4. Matt [PL] Edytowane 24 maja 2009 przez Di Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 zacytuje Matta (czy tam Devila, nie pamietam, w du.pie mam): Bode to najlepsza Julia w Europie (...) gdy nastepnym razem sie spotkamy w turnieju bedziemy wiedzieli co robić. Cytuj
Di 844 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Skąd wiesz że nie przegrali ze Stevem? Edytowane 24 maja 2009 przez Di Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 tak jak powiedzialem, w du.pie mam, jest wyzej od nich, nie interesuje mnie reszta PS. Wiem wiem, Matt i Devil i tak sa fajni ;* Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Brawa dla Buforów wciąż trzymają poziom ale widzę,że na Bode dalej nie znaleźli sposobu Julia ze swoim fajnym łokciem to zdecydowanie wymagający low/mid tier ehhh...(pewnie chłopaki mało co grali w tk od ostatniej potyczki z Bode). Na początku myślałem,że Steve88 to jakiś średniak ,który for fun dołączył do TCT -po podesłaniu linków z walkami przez Szypera wiedziałem,że z tym gościem jest ''coś nie tak'' (mówię tu o walkach z Bode gdzie dosyć swobodnie i całkiem skutecznie sobie poczynał Stefkiem na Julię,a jak wiadomo grając z Julią trzeba uważać na liczne countery,potem walki z Soyongdori gdzie widać ewidentnie ,że odstaje poziomem od Koreańczyka jeden level może dwa,ale jak na europejski poziom to czołówa-ZA(pipi)ISTY Stevek-zastanawiałem się czy nawet nie lepszy od Matta,a tu widzę,że pracuje na tą pozycję. Ryana nie było? Widzę pojawił się nawet Robson z dalekich otchłani Wowa (przynajmniej na liście). Boskon z Mashterem(a ten z gorączką i na antybiotykach) też powychodzili z grup mimo,że najmniej grają w tą grę ze wszystkich Polaków ,którzy tam pojechali Cytuj
Di 844 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Ryan w DE poślizgnął się na makaronie - najpierw przegrał z DevilKazuyą a potem z HarrymPotterem. @Pychu Nie powiedziałem, że są fajni. Nie chcę tylko tak jak Ty odrzucać scenariuszy. Wszyscy wrócą to będziemy wiedzieli kto z kim grał i ile przegrał/wygrał. Edytowane 24 maja 2009 przez Di Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Ach ci makaroniarze... <_< Szkoda, myślałem że Buforki tym razem sie nie dadzą... Włosi chyba naprawde teraz są najlepsi w Europie... niestety. :nerd: Edytowane 24 maja 2009 przez Cambion Cytuj
Di 844 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 (edytowane) Włosi chyba naprawde teraz są najlepsi w Europie... niestety. :nerd: A my drudzy, bo... aktualizacja wyników! EDIT: Devil przegrał 2-krotnie z Bode, ale wygrał ze Stevem. Edytowane 24 maja 2009 przez Di Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Włosi chyba naprawde teraz są najlepsi w Europie... niestety. :nerd: A my drudzy, bo... aktualizacja wyników! No gratulacje Nevan za 5 miejsce.Widzę,że twoja Anna to teraz mocna panna. :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi