Opublikowano 19 maja 200915 l No bo mam nadzieję że cała polska daleko zajdzie, dla tego myślę że nie będziecie mieli czasu na to
Opublikowano 20 maja 200915 l Siedzimy tam od piątku do poniedziałku więc na wszystko znajdzie się czas 8)
Opublikowano 20 maja 200915 l Nevan napisał(a): @Fastlegs: Please remove Scoop from the list. ciekawe, ile jeszcze naszych graczy ma zamiar wylamac sie ?? hmmm...
Opublikowano 21 maja 200915 l Powodzenia wszystkim I czekam na jakiegoś sms-a z wynikami Cytat DONT FORGET: REMOVE THE BATTERY OF YOUR SIXAXIS-CONTROLLER!!! TAKE YOUR CHARGECABLE WITH YOU, TO BE ABLE TO PLAY WITHOUT BATTERY!!! You will only be registered, if your Pad is without Battery. Or you play with Stick/PS1/PS2! Than dont forget your converter! Pamiętajcie o tym. Edytowane 21 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 21 maja 200915 l Di napisał(a): Powodzenia wszystkim I czekam na jakiegoś sms-a z wynikami Cytat DONT FORGET: REMOVE THE BATTERY OF YOUR SIXAXIS-CONTROLLER!!! TAKE YOUR CHARGECABLE WITH YOU, TO BE ABLE TO PLAY WITHOUT BATTERY!!! You will only be registered, if your Pad is without Battery. Or you play with Stick/PS1/PS2! Than dont forget your converter! Pamiętajcie o tym. wcale jej nie wyciągałem, tylko rozłączyłem. gdy bym to uczynił straciłbym komfort grania, gdyż shock3 byłby lżejszy! do zobaczenia na miejscu
Opublikowano 23 maja 200915 l Wiadomość z 19:32: Wszyscy Polacy wyszli z grup! EDIT: Jak tylko będę wiedział coś nowego... *click* Edytowane 23 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 23 maja 200915 l Hmm no ladnie Alik wyszedl, no bez kitu tey:P Ciekaw jestem jak sie sprawy potocza w DE
Opublikowano 23 maja 200915 l mam nadzieje, że ktoś z nas wróci minimum z brązowym pucharem. Pojechałbym tam wszystkim na(pipi) ale kryzys
Opublikowano 24 maja 200915 l Pięknie , pięknie teraz niech sie przecedzi i wyjdzie szydło z worka.Mam nadzieję że Zen nagra swoje waleczki.
Opublikowano 24 maja 200915 l 1. Steve88 [TcT] [iT] 2. Bode [iT] 3. Devil [PL] 4. Matt [PL] Edytowane 24 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 24 maja 200915 l zacytuje Matta (czy tam Devila, nie pamietam, w du.pie mam): Cytat Bode to najlepsza Julia w Europie (...) gdy nastepnym razem sie spotkamy w turnieju bedziemy wiedzieli co robić.
Opublikowano 24 maja 200915 l Skąd wiesz że nie przegrali ze Stevem? Edytowane 24 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 24 maja 200915 l tak jak powiedzialem, w du.pie mam, jest wyzej od nich, nie interesuje mnie reszta PS. Wiem wiem, Matt i Devil i tak sa fajni ;*
Opublikowano 24 maja 200915 l Brawa dla Buforów wciąż trzymają poziom ale widzę,że na Bode dalej nie znaleźli sposobu Julia ze swoim fajnym łokciem to zdecydowanie wymagający low/mid tier ehhh...(pewnie chłopaki mało co grali w tk od ostatniej potyczki z Bode). Na początku myślałem,że Steve88 to jakiś średniak ,który for fun dołączył do TCT -po podesłaniu linków z walkami przez Szypera wiedziałem,że z tym gościem jest ''coś nie tak'' (mówię tu o walkach z Bode gdzie dosyć swobodnie i całkiem skutecznie sobie poczynał Stefkiem na Julię,a jak wiadomo grając z Julią trzeba uważać na liczne countery,potem walki z Soyongdori gdzie widać ewidentnie ,że odstaje poziomem od Koreańczyka jeden level może dwa,ale jak na europejski poziom to czołówa-ZA(pipi)ISTY Stevek-zastanawiałem się czy nawet nie lepszy od Matta,a tu widzę,że pracuje na tą pozycję. Ryana nie było? Widzę pojawił się nawet Robson z dalekich otchłani Wowa (przynajmniej na liście). Boskon z Mashterem(a ten z gorączką i na antybiotykach) też powychodzili z grup mimo,że najmniej grają w tą grę ze wszystkich Polaków ,którzy tam pojechali
Opublikowano 24 maja 200915 l Ryan w DE poślizgnął się na makaronie - najpierw przegrał z DevilKazuyą a potem z HarrymPotterem. @Pychu Nie powiedziałem, że są fajni. Nie chcę tylko tak jak Ty odrzucać scenariuszy. Wszyscy wrócą to będziemy wiedzieli kto z kim grał i ile przegrał/wygrał. Edytowane 24 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 24 maja 200915 l Ach ci makaroniarze... <_< Szkoda, myślałem że Buforki tym razem sie nie dadzą... Włosi chyba naprawde teraz są najlepsi w Europie... niestety. :nerd: Edytowane 24 maja 200915 l przez Cambion
Opublikowano 24 maja 200915 l Cambion napisał(a): Włosi chyba naprawde teraz są najlepsi w Europie... niestety. :nerd: A my drudzy, bo... aktualizacja wyników! EDIT: Devil przegrał 2-krotnie z Bode, ale wygrał ze Stevem. Edytowane 24 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 24 maja 200915 l Di napisał(a): Cambion napisał(a): Włosi chyba naprawde teraz są najlepsi w Europie... niestety. :nerd: A my drudzy, bo... aktualizacja wyników! No gratulacje Nevan za 5 miejsce.Widzę,że twoja Anna to teraz mocna panna. :o