Matt-JF 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 To sa nowki,od tego kolesia co wystawia sam kupilem Cytuj
szyper 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) Jednego wystawia nawet sam DevilKazuya! edit, a nie, on wystawia Namco @ Keii: http://allegro.pl/item652120483_arcade_sti...ka_rarytas.html Edytowane 2 czerwca 2009 przez szyper Cytuj
Keii 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) za ile ten namco??Sory za Offtop. Edytowane 2 czerwca 2009 przez Keii Cytuj
Keii 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Są już walki Devila z Bode??Doszukać się ich nie mogę ;/ a warto pozlewać z polskiego ŁOKIEĆ, ŁOKIEĆ ... xD Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Moja najlepsza walka w turnieju: Cytuj
CrazyGoSu 1 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Odnośnie tego co napisał Matt i sticka, super sprawa gra sie miodzio, tylko zastanawia mnie ze nie mam gniazda na sluchawki, niby zaślepka jest ale nie chce sie ruszyć a nie chce nic na siłe ;/ Cytuj
szyper 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Nie wszyscy widzieli finał WB i LB, więc: http://www.youtube.com/user/HoPi0815 Co Devil robił w tych walkach to była przesada a i tak przegrał, zabrakło w sumie tylko wyrywek z rzutów.. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Według mnie powinien więcej tacklować i rzucać w walce z Bode, ale w sumie skur.wiel skakał przy tacklach, więc chu.j :nerd: . Swoją drogą grał za ładnie, żeby wygrać oba bardzo ciężkie dla Marduka match'upy. :solo:. A tak poza tym, to obie walki pierwsza klasa Edytowane 16 czerwca 2009 przez Cambion Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) Nie mam po co i tak jest najlepszym mardukiem w europie :closedeyes: . Bode to stary wyjadacz, tylko z rzutów nie ucieka (w sumie po co i tak gra Julią... )w przeciwieństwie do stevefox88, więc może kapienie na rzuciki nie byłoby takie złe . Edytowane 16 czerwca 2009 przez Cambion Cytuj
szyper 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Z Mardukiem Canjacka sobie wybitnie nie radził, bo kolo nieźle, choć bez rewelacji, rwał rzuty. To jest jedyna recepta na "Grande Bode". Inaczej nie wyrobisz, nawet St88 był już tak zmęczony w drugim finale grą z nim, że miał problemy z wyrywaniem Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 No właśnie ten canjack prawie go wyjanił grając na tackle i wyrywnie z rzutów . Ale w sumie kolesie pewnie sie dobrze znają więc i walka była wyrównana Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Tak się właśnie likwiduje pionków na Sycylii. A tak na poważnie to wczoraj dopiero zobaczyłem te walki.Ten steve to jakaś bestia wypuszczona z klatki -istne szaleństwo. NIKT nie gra Stevem lepiej w DR(poza Koreą). Movement,setupy,juggle,rwania,opanowanie,kary,znajomość serii przeciwnika zabijają(szczególnie na taką postać jak Julia wiem,że Stevem trzeba bardzo uważać na to co się robi). Nie mam pytań. Cytuj
MTC 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Mi się najbardziej podobał czyjś okrzyk radości w tle "KURWAAAAA" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi