Skocz do zawartości

BTC II Tekken 5 DR Tournament Berlin/Germany May 2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Według mnie powinien więcej tacklować i rzucać w walce z Bode, ale w sumie skur.wiel skakał przy tacklach, więc chu.j :nerd: . Swoją drogą grał za ładnie, żeby wygrać oba bardzo ciężkie dla Marduka match'upy. :solo:. A tak poza tym, to obie walki pierwsza klasa :good:

Edytowane przez Cambion
Opublikowano (edytowane)

Nie mam po co i tak jest najlepszym mardukiem w europie :closedeyes: . Bode to stary wyjadacz, tylko z rzutów nie ucieka (w sumie po co i tak gra Julią... :yucky: )w przeciwieństwie do stevefox88, więc może kapienie na rzuciki nie byłoby takie złe :yes: .

Edytowane przez Cambion
Opublikowano

Z Mardukiem Canjacka sobie wybitnie nie radził, bo kolo nieźle, choć bez rewelacji, rwał rzuty. To jest jedyna recepta na "Grande Bode". Inaczej nie wyrobisz, nawet St88 był już tak zmęczony w drugim finale grą z nim, że miał problemy z wyrywaniem :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak się właśnie likwiduje pionków na Sycylii.

A tak na poważnie to wczoraj dopiero zobaczyłem te walki.Ten steve to jakaś bestia wypuszczona z klatki -istne szaleństwo.

NIKT nie gra Stevem lepiej w DR(poza Koreą).

Movement,setupy,juggle,rwania,opanowanie,kary,znajomość serii przeciwnika zabijają(szczególnie na taką postać jak Julia wiem,że Stevem trzeba bardzo uważać na to co się robi).

Nie mam pytań.