Skocz do zawartości

niu rul?

Cegla

Ankieta  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak czy Nie

• Tak
      19
    • Nie
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ema.

Co myslicie o wprowadzeniu zasady, zakazu (brzydkie slowo) komentowania facjat itd. na tym forum. Chodzi mi o to, ze wrzucanych jest tu duzo fot i chodzi o to, zeby koncetrowac sie na ubraniach a nie na tekstach typu "masz tlusta cere" zeby nie zrobilo sie z tego forum drugie "pokaz swoja twarz". Mowiac w skrocie - komentujemy tylko ubrania.

To luzny pomysl i gernelanie nie bede bronil go nogami i recami.

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie chodzi o to, ze nie chce zeby sie ktos poczul urazony, chodzi o to, zeby burdlu nie bylo. Chociaz w sumie mi on jakos bardzo nie przeszkadza ; ]

Opublikowano

Przewaga tak, a nikt nie uzasadnił -_-

Ja dałem na tak, dobrze, że będzie w tym grupowcu jakakolwiek reguła, bo w końcu zrobi się taka swoboda, że będziemy mieli tu syf jak pod kościołem po odpuście.

Opublikowano

Mnie to w niczym nie przeszkadza, wszelkie uwagi na temat urody zostawiam dla siebie.

sam nie mam cery jak 10letni chlopczyk, wiec u innych sie czepiac nie bede.

a tutaj chyba chodzi o ubior a nie czy komus sie morda swieci albo ma wagry na nosie :F

Opublikowano

a jakie niby bylyby konsekwencje ?

troche nietrafiony pomysl imo, oczywiscie tez wrzuty na dwie strony na temat czyjegos wygladu nie sa do zaakceptowania.

Opublikowano

Oczywiscie ze nie.

Tak jak pisalem na poczatku, to jest podforum o ubraniach w naszym wydaniu i klimat, humor itp. panujacy tutaj nie ma sie roznic niczym od tego z reszty forum. Jesli to komus nie odpowiada, moze zamiast tutaj pojsc udzielac sie na powaznych forach o ubraniach, ktorych jest niemalo.

Opublikowano
głosowałem na TAK, bo (pipi) mnie ryj obchodzi, przeca fit sie ocenia

Ale wez pod uwage, ze (imo) geba to tez czesc jakby fitu, nie kazda morda pasuja do danego ubioru, dlatego moim zdaniem powinna byc calosc do oceny.

Opublikowano

Co do tematu - ocenianie ryła dla samego oceniania - jestem na nie. Ale poniekąd samo ryło musi pasować do fita - kształt dyńki też w jakiś sposób musi się wpasować w to wszystko.

A tekst 'masz tłustą cere' to zarezerwowany dla 'poka ryj' z HP powinien być.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...