Opublikowano 21 grudnia 200816 l W numerze 137 PSX Extreme pojawiła się ankieta "papierowa". Dla wygody, przygotowalem rowniez wersje elektroniczna tej ankiety. Znajduje sie ona TUTAJ (prawy przycisk, "zapisz element docelowy jako..."). Krotkie info: Pomóż nam opracować wyniki ankiety i zastosuj sie do poniższych zaleceń. Aby wstawić odpowiedź postaw X w w pustym miejscu pomiędzy [ ]. Aby wpisać dłuższa treść (np. wiek, inne konsole itp.) wpisz odpowiedz zamiast .... pomiędzy [ ] Najłatwiej wypelnić ankietę używając Notatnika. Wyślij wypełnioną ankietę na adres listy@psxextreme.pl. W temacie wpisz: ANKIETA Ok, to tyle...liczymy na was
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Czy wersja elektroniczna ankiety również będzie brała udział w losowaniu nagród? edit: dopiero doczytałem.... że tak. edit 2:znalazłem błąd w pyatniu "PSX Extreme kupujesz" , brakuje odpowiedzi "kupuję w ciemno co miesiąc" która była w wersji papierowej. Edytowane 22 grudnia 200816 l przez Cris
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Ankieta ma kilka bugów - brak jednej odpowiedzi (że kupuję PE "w ciemno") oraz kilka literówek, poprawiłem to w "swojej" edycji więc jak coś to nie bijcie Edytowane 22 grudnia 200816 l przez logan40
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Czy w niektórych pytaniach można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź ?
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Radziłbym wrzucić poprawioną wersję ankiety na serwer, bo pełno tu bugów, które trzeba samemu poprawiać... Ja już kończę wypełniać .
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Co było uzupełniłem, od siebie dodałem 3 gr i powodzenia w podliczaniu wyników
Opublikowano 30 grudnia 200816 l W pytaniu " KupujĻc gry/konsole sugerujesz siÍ ocenami zamieszczonymi w PSX Extreme?" brakło odpowiedzi "częśćiowo" - na szczęście poprawiłem:P Humor w PE? hmm... już dawno nie śmiałem się z żadnego tekstu tam zamieszczanego jedynie to co Ściera pisze w Hyde Parkach jest zabawne, ale reszta... why so serious? Za co cenię PE... no w tej chwili to już sentymentalnie kupuję, bo profesjonalizm jest częściowy (zwłaszcza kiedy Kali daje zawyżane oceny;), o humorze pisałem, z tą starą grupą sprawdzonych autorów to różnie, bo zmienili swój styl pisania, albo nie piszą wcale, dla szaty graficznej nie wydawałbym kasy, do ekskluzywnych materiałów i tak zazwyczaj nie przywiązuję uwagi... Publicystyka i sentyment... tylko
Opublikowano 6 stycznia 200916 l IMO trzeba by przerobić (na następny raz) pytania: Ile złotych miesięcznie wydajesz na prasę, gry i inne rzeczy związane z konsolami? Wpisałem średnią z kilku miesięcy, bo jak wiadomo nie wydaje się identycznej kwoty co miesiąc. Raz wydałem 1300 (tak, tak), a innym zero. I rozdzieliłbym, pytanie. Osobno ile na prasę, osobno ile na gry. Jak kupie kilka gazet za granicą to może wyjść cena jednej gry. Które określenie bardziej do Ciebie pasuje: [ ] grałem na PC, ale odkryłem konsole i teraz na nich gram [ ] gram na konsolach i na PC [ ] granie rozpocząłem od razu na konsolach I co mam napisać? Pierwsza styczność Centipede automat, potem kilka razy Atari 2600, potem w bliskim sobie okresie: Atari 800XL, Spectrum, MSX, C64, Amstrad, ale i NES, Sega. Zaznaczyłem odpowiedź B. Jakim jestem Graczem?: [ ] "niedzielnym" (gram od czasu do czasu) [ ] hardkorowym (gram dużo, na ogół na najtrudniejszym poziomie) [ ] zwykłym Graczem IMO brakuje opcji: [ ] easykorowym (gram dużo, na ogół na najniższym poziomie) [ ] achievement/trophies wh... hunter PSX Extreme kupujesz: [ ] w ciemno, co miesiąc [ ] najpierw przeglądam i jak jest coś ciekawego to kupuję [ ] w ogóle nie kupuje IMO brakuje opcji: [ ] nieregularnie (jak trafię to kupię, ale nie szukam na siłę) Za co cenisz PSX Extreme?: [ ] za profesjonalizm [ ] za humor [ ] za stałą grupę sprawdzonych autorów [ ] za szatę graficzną [ ] za ekskluzywne materiały IMO brakuje opcji: [ ] za nic, kupuję z przyzwyczajenia [ ] brak konkurencji na rynku Wypełniłem i wysłałem. Proszę bardzo i mam nadzieję, że nagromadzone informacje się przydadzą, a nasze dane osobowe zejdą za dobrą cenę hehe
Opublikowano 7 stycznia 200916 l Wypełniona i wysłana. Podpisuje sie pod uwagami Kroolika. Brakowało mi pełniejszych odpowiedzi dotyczących np. prenumeraty (prenumeruję od...), sklepu psxextreme (w sklepie kupiłem ok.... gier).
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Wypełniony i wysłany, również zgadzam się że to dobry pomysł, przynajmniej gazetki nie musiałem ciąć :-> . I tak samo jak hanry i kroolik również się pod ich wypowiedzi podpisuje
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Wyslalem jak tylko sie pojawila... strasznie licze na te nagrody ;P
Opublikowano 2 lutego 200916 l A wyniki i decyzję będą przedstawione na forum? Albo czy w ogóle będą przedstawione?
Opublikowano 5 lutego 200916 l Autor Byc moze niektore wyniki z opracowania ankiet beda upublicznione.
Opublikowano 19 lutego 200916 l witam niech jeszcze ktoś przypomni kiedy będą wyniki ankiety? - znaczy kto otrzyma nagrody
Opublikowano 20 lutego 200916 l Wysłałęm tą ankietę, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi, że doszedła or sth. Trochę to wkurza bo tracę swój cenny czas na wypisywanie dziadostwa, a nawet 'pocałuj mnie w D...' w zamian nie dostałem. Foch