Fenix 3 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 W numerze 137 PSX Extreme pojawiła się ankieta "papierowa". Dla wygody, przygotowalem rowniez wersje elektroniczna tej ankiety. Znajduje sie ona TUTAJ (prawy przycisk, "zapisz element docelowy jako..."). Krotkie info: Pomóż nam opracować wyniki ankiety i zastosuj sie do poniższych zaleceń. Aby wstawić odpowiedź postaw X w w pustym miejscu pomiędzy [ ]. Aby wpisać dłuższa treść (np. wiek, inne konsole itp.) wpisz odpowiedz zamiast .... pomiędzy [ ] Najłatwiej wypelnić ankietę używając Notatnika. Wyślij wypełnioną ankietę na adres listy@psxextreme.pl. W temacie wpisz: ANKIETA Ok, to tyle...liczymy na was Cytuj
Cris 120 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Czy wersja elektroniczna ankiety również będzie brała udział w losowaniu nagród? edit: dopiero doczytałem.... że tak. edit 2:znalazłem błąd w pyatniu "PSX Extreme kupujesz" , brakuje odpowiedzi "kupuję w ciemno co miesiąc" która była w wersji papierowej. Edytowane 22 grudnia 2008 przez Cris Cytuj
Gość logan40 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Ankieta ma kilka bugów - brak jednej odpowiedzi (że kupuję PE "w ciemno") oraz kilka literówek, poprawiłem to w "swojej" edycji więc jak coś to nie bijcie Edytowane 22 grudnia 2008 przez logan40 Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Czy w niektórych pytaniach można zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź ? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 22 grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 grudnia 2008 Mozna zaznaczyc wiecej niz jedna odpowiedz. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Radziłbym wrzucić poprawioną wersję ankiety na serwer, bo pełno tu bugów, które trzeba samemu poprawiać... Ja już kończę wypełniać . Cytuj
Iron 18 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Co było uzupełniłem, od siebie dodałem 3 gr i powodzenia w podliczaniu wyników Cytuj
Lain 107 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Ok. Ode mnie też już poleciała ; ) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Wypełnione, wysłane. Fajny pomysł. Cytuj
VViking 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Wypełniona i wysłana - pozdrowienia dla PE !!! Cytuj
Tao 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 W pytaniu " KupujĻc gry/konsole sugerujesz siÍ ocenami zamieszczonymi w PSX Extreme?" brakło odpowiedzi "częśćiowo" - na szczęście poprawiłem:P Humor w PE? hmm... już dawno nie śmiałem się z żadnego tekstu tam zamieszczanego jedynie to co Ściera pisze w Hyde Parkach jest zabawne, ale reszta... why so serious? Za co cenię PE... no w tej chwili to już sentymentalnie kupuję, bo profesjonalizm jest częściowy (zwłaszcza kiedy Kali daje zawyżane oceny;), o humorze pisałem, z tą starą grupą sprawdzonych autorów to różnie, bo zmienili swój styl pisania, albo nie piszą wcale, dla szaty graficznej nie wydawałbym kasy, do ekskluzywnych materiałów i tak zazwyczaj nie przywiązuję uwagi... Publicystyka i sentyment... tylko Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 IMO trzeba by przerobić (na następny raz) pytania: Ile złotych miesięcznie wydajesz na prasę, gry i inne rzeczy związane z konsolami? Wpisałem średnią z kilku miesięcy, bo jak wiadomo nie wydaje się identycznej kwoty co miesiąc. Raz wydałem 1300 (tak, tak), a innym zero. I rozdzieliłbym, pytanie. Osobno ile na prasę, osobno ile na gry. Jak kupie kilka gazet za granicą to może wyjść cena jednej gry. Które określenie bardziej do Ciebie pasuje: [ ] grałem na PC, ale odkryłem konsole i teraz na nich gram [ ] gram na konsolach i na PC [ ] granie rozpocząłem od razu na konsolach I co mam napisać? Pierwsza styczność Centipede automat, potem kilka razy Atari 2600, potem w bliskim sobie okresie: Atari 800XL, Spectrum, MSX, C64, Amstrad, ale i NES, Sega. Zaznaczyłem odpowiedź B. Jakim jestem Graczem?: [ ] "niedzielnym" (gram od czasu do czasu) [ ] hardkorowym (gram dużo, na ogół na najtrudniejszym poziomie) [ ] zwykłym Graczem IMO brakuje opcji: [ ] easykorowym (gram dużo, na ogół na najniższym poziomie) [ ] achievement/trophies wh... hunter PSX Extreme kupujesz: [ ] w ciemno, co miesiąc [ ] najpierw przeglądam i jak jest coś ciekawego to kupuję [ ] w ogóle nie kupuje IMO brakuje opcji: [ ] nieregularnie (jak trafię to kupię, ale nie szukam na siłę) Za co cenisz PSX Extreme?: [ ] za profesjonalizm [ ] za humor [ ] za stałą grupę sprawdzonych autorów [ ] za szatę graficzną [ ] za ekskluzywne materiały IMO brakuje opcji: [ ] za nic, kupuję z przyzwyczajenia [ ] brak konkurencji na rynku Wypełniłem i wysłałem. Proszę bardzo i mam nadzieję, że nagromadzone informacje się przydadzą, a nasze dane osobowe zejdą za dobrą cenę hehe Cytuj
hanry 0 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Wypełniona i wysłana. Podpisuje sie pod uwagami Kroolika. Brakowało mi pełniejszych odpowiedzi dotyczących np. prenumeraty (prenumeruję od...), sklepu psxextreme (w sklepie kupiłem ok.... gier). Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Wypełniony i wysłany, również zgadzam się że to dobry pomysł, przynajmniej gazetki nie musiałem ciąć :-> . I tak samo jak hanry i kroolik również się pod ich wypowiedzi podpisuje Cytuj
okens 541 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Wyslalem jak tylko sie pojawila... strasznie licze na te nagrody ;P Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 A wyniki i decyzję będą przedstawione na forum? Albo czy w ogóle będą przedstawione? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 5 lutego 2009 Autor Opublikowano 5 lutego 2009 Byc moze niektore wyniki z opracowania ankiet beda upublicznione. Cytuj
LONGER_TOM 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 witam niech jeszcze ktoś przypomni kiedy będą wyniki ankiety? - znaczy kto otrzyma nagrody Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Wysłałęm tą ankietę, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi, że doszedła or sth. Trochę to wkurza bo tracę swój cenny czas na wypisywanie dziadostwa, a nawet 'pocałuj mnie w D...' w zamian nie dostałem. Foch Cytuj
Nonname 71 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Yupi wygralem 3 miesieczna prenumerate!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi