Czoperrr 5 120 Opublikowano 2 lutego 2009 Autor Opublikowano 2 lutego 2009 Tensory szybko się rozwalają, raczej się nadają do technicznej jazdy niż do schodów. Muszę polować na Independent. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Nie zgadzam się co do nietrwałości Tensorów. Moje działają, trochę schodów katowałem (co prawda góra 4) ale kupiłem je używane, a się nadal świetnie trzymają. A tak odrywając się od tematu trucków. Kwestia muzyki. Jaki sprzęt i repertuar? Skejtuję z moim odtwarzaczem Sansa e250, do tego słuchawki dokanałowe Philipsa i niedługo dojdą "nauszniki", w których IMHO będzie dużo wygodniej (nie trza wyciągać pojedynczo słuchawek spod czapki etc.). A zajawy dostaję gdy słucham czegoś w klimatach skatecore'u i numetal'u. Z kapel polecam wszystko co gra hardcore punk, Rage Against the Machine (Guerrilla Radio <3), Relative Ash, Deftones, Factory 81. Czekam na Wasze propozycje coby sobie umilić jazdę. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Do takich rzeczy mam starego trekstora ibeat-a 512mb z wy(pipi)ana szybka ale dziala..sluchawki jakies z dupy wziete(stare po ipodzie)..a co leci? hmm to czego slucham codziennie..hc punk(ostatnio mam mega korbe na kawalek bad brains-dont bother me..a jak w lakai ff anthony pappalardo wrzucil to w swoj przejazd to orgazm mialem totalny ) Cytuj
hdx 86 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Bad Brains u mnie wiele stracili bo na początku grali solidny hace pank, a potem poszli w stronę reggae A hace pank moim zdaniem idealnie wpasowuje się w klimat deski. Szkoda, że tak mało jest ostrego punk'u w skate videos. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 4 lutego 2009 Autor Opublikowano 4 lutego 2009 Mi za(pipi)i..ście podoba się soundtrack z sv Zero - New Blood. Polecam do domu jak i na deskę Cytuj
Sig 395 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) Nie bierz amoków, szybko się scierają, (chyba że nie robisz reverta, ani powerslide bo wtedy to szybko kwadraty masz) juz lepiej kryptonics. Skate pomiędzy Pj Ladd'em a A.Reynolds'em sieka w ch'uj Kryptonics ??? Tandeta (pipi) , amoki jak na swoja cene sa bardzo dobre. Tak wogole to juz nie smigam bo sobie kolano skrecilem w wakacje 2k8 ale moze wroce znowu jak zajawka bedzie na maxa . Blacik stary Chocolate ale pewnie jeszcze pozyje troche Edytowane 5 lutego 2009 przez Raiga Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Ja smigam na nowych royalach i jestem max zadowolny. Co do muzy na deske to od ACDC, Audioslave, Alice in Chains, Nine Inch Nails po Public Enemy, Jurassic 5, Run DMC, NWA, a nawet czasem Wu-Tang. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Czasem jakieś ost z Tony Hawk'a. A tak to -Jedi Mind Tricks -Lamb of God -Mastodon -Black Flag -Bad Religion -Converge i tam takie składanki American History of Hardcore. Totalnie rózne rzeczy, kumpel smiga tylko przy muzie z sv. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Ja tam z deska dalem se spokuj bo mi nie wychodzilo ale do smigania dobra jesty ciezka muzyka z dobrym ostrym bitem nie wiem jak wam ale mi strasznie slipknot i podobne klimaty odpowiadaly w czasie jazdy. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Pfff... jak Ci nie wychodziło to może trzeba było więcej trenować? Nie kumam jak można rezygnować z czegoś bo jest się w tym kiepskim. Po to się trenuje żeby stawać się coraz lepszym. Ja sam ostro kaleczę, ale deska to zajawka i póki co nie wiem w jaki inny sposób mógłbym marnować czas. Skate or die! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 No pain, no gain. Mike Carrol Lakai FF uwielbiam. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 jak mowimy o lakai ff nie mooozna zapomniec o swietnym debiucie alexa olsona Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 (edytowane) To ja sie pochwale. Nabylem takiego krzaka http://www.allegro.pl/item570044926_nowy_b...hit_cenowy.html, ale slyszalem o nim same dobre opinie. Jak dojedzie to wrzuce moze jakas nagrywke. Na deseczke sie zalapalem jeszszcze 7,75, teraz juz nie widze takiej. Co do przejazdu Carolla to max jaram sie tym feeble na hubba hideout Edytowane 10 marca 2009 przez massmedia Cytuj
hdx 86 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 I jak się spisuje blacik TRAP-a? Cenowo jest bardzo atrakcyjny, ciekawe jak z wytrzymałością? Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Wiosna..pooowoli robi sie pogoda..mozna ruszac dupska na podboje chodnikow na zachetne najlepsze tricktipsy jakie widzialem,wszystko idealnie wytlumaczone...ogolnie polecam ---> o <--- Cytuj
hdx 86 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) A mi nie podpadają wskazówki tego kolesia. Chyba jednak wolę samemu katować trick bez oglądania tutków. A co do wiosny - no ponoć w niedzielę u mnie ma być 14*C! Zapowiada się zaje.biście. W sobotę przy 5* i słoneczku śmigałem już w krótkim rękawie, a następnego dnia tyle co wyszedłem przed blok i się wróciłem - tak piź.dziło. Edytowane 23 marca 2009 przez hdx Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 (edytowane) Trapek bardzo ładnie, już drugi mój. Jestem duży 190/83kg a deseczka trzyma sie spokojnie. Jakosciowo miedzy jart (bliziutko) a speed demons. Najlepsza za ta cene i w ogole jakos tak sie milo jezdzi na niej. Profilem, concave i popem nie odstaje od "amerikanów" a ja to czuje bo jak jest zle to poprostu 36 flipa nie wykrece:) Nawet jak nie przypasi komus to jednak 80 zł za deck Edytowane 25 marca 2009 przez massmedia Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 25 marca 2009 Autor Opublikowano 25 marca 2009 A ja czekam na traki, zamówiłem od bujala 3 tygodnie temu i jeszcze nie dostałem. Zresztą i tak nie ma gdzie pojeździć, zimno, wszędzie piach na ulicach. Jedynie w szkole mógłbym trochę pośmigać dopóki mnie nie wyrzucą Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Dlatego nic nie kupuje od bujala Ile to leci... Ja juz smigalem jak bylo 15 C, dzisiaj otwieram oczy i snieg na szybach... Patrze przez okno a tu nie, ze przyproszylo, ale normalnie zima (wypier.dalaj) Cytuj
hdx 86 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Moja ulubiona miejscówka pomimo śniegu była zdatna do jazdy więc korzystając z czasu wolnego pośmigałem. Zatem nie ma co się przejmować niską temperaturą, o ile jest kawałek suchego asfaltu to śmigać panowie ;P Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Opublikowano 26 marca 2009 Już nie mogę doczekać się tych trucków. Trochę mi głupio ciągle jeździć na desce kumpla Jakie kółka i łożyska macie? Ja mam PIGi 101a 50mm i szybkie łożyska rusha i się teraz zastawiam czy sobie chociaż na tym pojeżdże po tych naszych pięknych chodnikach z kostki. Z tym bujalem to dziwna sprawa, paczki z USA najdłużej szły mi 14 dni, a od bujala dzisiaj mija 3 tygodnie i nie ma. Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Kółka to ja mam jakieś powelle 100a 3 letnie wiec nawet jak mialy z 50 mm to juz maja z 30 Łożyska creme abec 8 z zarabistym pudelkiem jak na cygaretki Cytuj
hdx 86 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) U mnie biednie bo kółka Amoki chyba 100A, a łożyska jakoś specjalnie niezbyt firmowe. No, ale nie narzekam bo dają radę póki co. Edytowane 26 marca 2009 przez hdx Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Bust or Bail Thrasher-a...cos pieknego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi