Skocz do zawartości

Skateboarding

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Heh, niekoniecznie z TH :) Kilka lat temu siedziałem w temacie, ale przestałem się interesować, więc pytam.

To z innej beczki: podaj tytuły jakichś dobrych filmów skateboardowych z 2-3 ostatnich lat. Mam chęć coś obejrzeć.

Opublikowano (edytowane)

Podejde do tematu troszke po swojemu i podam ci filmy ktore zawsze..chocby po rocznej przerwie..odradzaja moje uczucia do tego kawalka drewna i musze posmigac po ulicy :yes:

emerica. this is skateboarding - dziala magicznie-widze intro i juz mnie telepie :sorcerer: przez ten film siedze w tym po uszy

baker2g - nie wymaga komentarza

Flip sorry -kazda minuta to epic win

Nowe rzeczy malo mnie interesuja..sledze temat(glownie ulubiencow) ale chyba jestem z tych pierdow ktorzy uwazaja ze starsze czasy byly lepsze dla tej dyscypliny.Postacia ktora zawsze mnie inspirowala i jest moim absolutnym numerem jeden jest byl i zawsze bedzie Heath Kirchart..moment kiedy skonczyl kariere byl gwozdziem do trumny w temacie ,,obecny skateboarding,,

Edytowane przez BieŃ
Opublikowano

dla mnie zawsze bohaterami byli mike carroll i rick howard, a tak naprawde to zaczalem przygode z h street shackle me not, matt hensley byl moim guru, mialem wtedy 9 lat i nawalalem na rybie przed po i w przerwach szkoly. i tak przez nastepne 13 lat, teraz plywam po londynie po chodnikach

http://www.youtube.com/watch?v=bpclo54RoHs

h street jeeeaahh

pamietam mode na uciete buty, deskorolkowe buty byly wszystkie ponad kostke, coby sobie nie skrecic i nastala moda aby je ucinac pod kostka, piekne czasy. capitole za krotkie i uciete buty, farbowane wlosy na blond i jazda heheheheheeeeeeeeeeeeeee

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Z nowszych filmów to oczywiście można polecić:

Emerica - Stay Gold (Reynolds im starszy tym lepszy - klasa)

Slave - Radio Television

Zero - Strange World

Creature - Hesh law

Thrasher/Converse - Prevent This Tragedy

@BieŃ: Brałem kiedyś od bujala traki Venture, czekałem chyba miesiąc.

Edytowane przez Czappi
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Mullen jeszcze jeździ?

więc pewnie tak. Nie zmienia to faktu że gość jest z innej epoki, dziś już tak nikt nie jeździ.

Ostatnio wyszedł dobry filmik primitive

a ja sie jaram tym motywatorem w kilku częściach

Opublikowano

Mullen jeszcze jeździ?

więc pewnie tak. Nie zmienia to faktu że gość jest z innej epoki, dziś już tak nikt nie jeździ.

Przecież to nie Rodney.

Opublikowano

Deathwish długo kazał nam czekać na nowy film, ale kiedy już wyszedł to zmiażdżył kule. Greco udostępnił jakiś czas temu swój part za free, a jest co oglądać. Mam wrażenie, że Bakerboysi im starsi tym lepsi (patrz Reynolds)! Widzę, że tu rozmowy o Mullenie, Greco kontaktował się z nim w sprawie darkslide'ów, których kilka w tym part'cie zrobił :)

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Swietne :) Kiedys troche jezdzilem, a obecnie to ostatni raz jakis rok temu, ale tak tylko dla przyjemnosci. Rozwalone kolano nawet wyleczone na wiele nie pozwala. Do tego ogolnie mam bardzo slabe kolana teraz :(

Opublikowano

Dziwne ,że dopiero teraz ten temat znalazłem. Śmigam na desce już ok 5 lat, nawet forumka odpuściłem na rzecz zajawy. Udało mi się również wciągnąć w to młodszego brata który w ok 3 lata tak się rozjeździł ,że kosi niejednego. Obecnie śmiga dla Youth Skateboards (polska firma) i od czasu do czasu dostanie jakieś ciuszki od 79TH (warszawiaki pewnie znają) :) Nowy filmik jest właśnie w montażu to teraz starsze śmieci. Jadymy!

3422_387963104643992_1659761246_n.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Daxr3esUVjU

http://www.youtube.com/watch?v=RdEc-LEfit8