Gość Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 http://www.mycityscreams.com/ Bardzo ciekawie sie zapowiada. Swietna stylistyka i Miller na krzeselku rezysera. Calosc oparta na leciwym juz bohaterze, zrobiona wybitnie w stylu jaki chlopcy wypracowali sobie poprzez Sin City i chocby 300. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Z przedpremierowych recenzji jasno wynika, ze nalezy spodziewac sie kolejnej nieudanej adaptacji. Pompatyczne dialogi, fabula, dretwi aktorzy, no ale pozyjemy zobaczymy. ja cudow nie oczekuje. Cytuj
Gość Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Trailer wyglada zachecajaco, zapewne Sin City nie podskoczy, ale sadze ze mozna bedzie bez skrzywienia obejrzec. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) To byś sie zdzwił, nie warto tylko dla cycków i tyłka Evy Mendes oraz Samuela L. Jacksona marnować kasy. Kupsztajn. Edytowane 10 stycznia 2009 przez _Be_ Cytuj
Gość Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Zobaczymy, ocenimy. Poczekam tylko na dobrego rls'a ;] Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Bylem w kinie. Film mnie rozbawil. Nie jest to jakies wybitne kino, ale polaczenie glupoty, sarkazmu, kiczu wyszlo calkiem niezle. Takie 6/10 Pod zadnym pozorem nie ogladajcie bez dopalaczy Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 ja po trailerze miałem dosyć Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Bylem w kinie. Film mnie rozbawil. Nie jest to jakies wybitne kino, ale polaczenie glupoty, sarkazmu, kiczu wyszlo calkiem niezle. Takie 6/10 Pod zadnym pozorem nie ogladajcie bez dopalaczy No groteska z kiczem + pare dobrych gagów. Specyficzny obraz i graficznie bardzo podobny do SC. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Najgorszy film jaki w życiu widziałem w kinie a chodzę regularnie 2-4 razy w miesiącu ... Po prostu totalny gniot Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Ale to jest autentyczna kila czy camp (swiadome posuniecie, uzyskanie kiczu)? Cytuj
wozek 77 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Tego juz chyba sie nigdy nie dowiemy xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Chodzilo oczywiście o uzyskanie kiczu w akcjach jak. np. ropieprzenie kibla na głowie bohatera czy Samuel L. Jackson wyjmujący co raz wieksze armaty, albo akcja nazi, ale to nie ratuje tego filmu. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 ale to nie ratuje tego filmu. A tam, właśnie z powodu takich absurdalnych akcji ten film jest fajny Jak sie to komuś nie podobało to IMO nie potrafił znaleźć z tym filmie nabijania sie z typowych (dla komiksów i filmów o bohaterach) akcji i spodziewał sie nie wiadomo czego Nic wybitnego ale nie mozna IMO nazwac tego gniotem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Po bardzo dobrym Sin City ( choć męczącym) myślalem, że coś poważniejszego a tu jakieś załosne motywy. Może jakbym się spalił to film byłby lepszy. Cytuj
-RABBIT- 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 To co widziaem na ekranie to istna profanacja kina. Ludzie w czasie seansu wstawali, popcorn pod pache i uciekali do domu - powaznie 8) Przez caly czas trwania tej groteski( nie smiem nazwac tego filmem) rowniez zastanawialem sie nad spektakularnym opuszczeniem sali. Z dobrego serca nie polecam tego "filmu" absolutnie nikomu - nawet najgorszemu wrogowi. Jak dla mnie to najgorsze co w zyciu widzialem, dialogi z calego "filmu" moge w 30min. sam napisac. Z powodzeniem ten gniot zasluguje na "Zlota Maline" za najgorszy film. Kiczem i glupota przebija Indiane Jonsa - a to wyczyn nie lada. Juz wole Teletubisie niz kiedy mialbym ogladac to jeszcze raz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 No mi było szkoda 16zł. Dlatego nie wyszedłem. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 To współczuje jak ktoś idzie do kina i nie wie nawet na co Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Cóż, film jest specyficzny i jeśli ktoś się spodziewa obrazu na miare Sin City, to z pewnością się zawiedzie. Ja tak właśnie miałem, ALE nie powiem że pójście do kina to były pieniądze wyrzucone w błoto. Osobiście bawiłem się całkiem dobrze i ogólnie film polecam. Gorzej z moją narzeczoną, która to miała lekki grymas na twarzy po zakończonym seansie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Cóż, film jest specyficzny i jeśli ktoś się spodziewa obrazu na miare Sin City, to z pewnością się zawiedzie. Ja tak właśnie miałem, ALE nie powiem że pójście do kina to były pieniądze wyrzucone w błoto. Osobiście bawiłem się całkiem dobrze i ogólnie film polecam. Gorzej z moją narzeczoną, która to miała lekki grymas na twarzy po zakończonym seansie. wiemy, nadal go ma na Twoim last.fm . ;* Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 26 stycznia 2009 Opublikowano 26 stycznia 2009 Jackson jak zwykle wymiata i Johanson tez spoko ale reszta dosyc slaba. Sceny samuraiska i hitlerowska za(pipi)iste. Mendez z wielkim kufrem tez moze byc ale glowny bohater slaby. Mogli wziasc Torro zamiast tego ciecia(nie znam go). Dialogi miedzy szefem policji a spirytem strasznie tandetne i jakies takie nijakie. Ogolnie film jest dobry ale do Sin City sie nie umywa. Epizod z koorwani z SC najmniej mi sie podobal a i tak byl lepszy od calego spiryta. Stop.... He is a coppp... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi