21stPBfAn 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Jak w temacie, mam dylemat i proszę o Wasze opinie, najlepiej osób znających się na rzeczy. Ostatnio fala wyłączanych serwerów wielu grom zbudziła we mnie zwątpienie czy kupić jeszcze Network Adapter (mam PS2 Grubasa) czy już raczej nie warto, chyba że bym spał na kasie, aczkolwiek tak nie jest:P Cytuj
bolekps3 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) w sytuacji kiedy można dostać xbox360 za 600 złoty z za(pipi)istym netem a kupować na by grać z nielicznymi graczami w niedobitki gier których serwery jeszcze działają mija się z celem według mnie .Natomiast inaczej wygląda sprawa gdybyś chciał wykorzystać na do zainstalowania hdd w ps2 to by sie jeszcze jakoś opłacało Edytowane 25 grudnia 2008 przez bolekps3 Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 stycznia 2009 Tyle, że za Xbox Live trzeba płacić miesięcznie. Za Sony Network nie. Cytuj
Gość Gosc_Norbas_* Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Do grania przez sieć Network Adapter nadaje się wtedy gdy nie masz przerobionej konsoli, w innych przypadkach musisz wyłączać mod-chipa bo serwer będzie Cię odrzucał. Ja sam korzystam z NA+dysk twardy i gierki chodzą mi bez użycia lasera, który już dawno temu odmówił posłuszeństwa. Cytuj
Gość mikeol Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 mam slima i gram tylko na battlefield2 online inne strzelaniny jak socom czy killzone mi nie chodzą, bo mam problem z zablokowanymi portami. Kupiłem nawet konto u sony od kolegi ale to na nic przez te porty. Ps2 online się wypala, na bf2 gra dużo ludzi ale mało polaków, rzadko spotkać polaka z head setem.. Najczęściej jakieś brytyjskie dzieciaki, francuzi, brazylia czy japończycy to tyle co do tej gry (poza tym ze gra się zajefajnie!! Jeśli chcesz specjalnie inwestować w online dla czarnuli to się lepiej zastanów. Z drugiej strony ciekawi mnie jak wyglądają opłaty za xbox live?? Kumpel ma nowe gta i już nie może grać online bo promocja się skonczyła teraz słyszy "wrzuć monete.." he he ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi