buek 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Na wstępie sorry za głupią nazwe tematu. Dodam jeszcze że w temacie HD etc. jestem zielony. Mam monitor z nec'a model 190v-Bk. Znalazłem w necie przejściówke dzięki której mógłbym podłączyć do tego monitora HDMI, chodzi mi o taką przejściówke http://www.akcesoriapc.pl/product_info.php...-DVI-24-1-.html Gdybym podłączył xboxa 360 kablem hdmi przez tą przejściówke do monitora miało by to jako taką szanse działać? Czy lepiej użyć kabla VGA? Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Użyj VGA. Robiąc tą przejściówkę pewnie straciłbyś na jakości. Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Niekoniecznie, to nie sygnał analogowy. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Nie ma sensu podłączać przez ,,HDMI",bo i tak nie będziesz miał na tym HD. Podłącz przez VGA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi