A.L.I 9 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Mam problem, kupiłem dziś gow2 zainstalowałem na dysku napisy (MS, epic) idą z dysku i jest cicho, gdy mam nacisnąć start następuje zwiecha chwilowa i gra idzie dalej z płytki(robi się głośno). Jak to naprawić? JUz próbowałem reinstalować gre ale nic to nie daje.. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Na poczatku mialem to samo, jak gra mi sie zaladowala nie naciskalem od razu start tylko przegladalem chwile interfejs i wtedy gra chodzila z dysku. Teraz juz moge od razu dac start i idzie z dysku, samo sie naprawilo ;] Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 27 grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 grudnia 2008 Dobra, problem rozwiązany. Update było walnięte, wyczyściłem na nowo pobrałem i chodzi z dysku. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 http://www.psxextreme.info/New-Xbox-Experience-t69196.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi