Gość pawel_k Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 witam, wysłałem odpowiedź na konkurs w kąciku motoryzacyjnym, moja odpowiedź została zacytowana w jednym z ostatnich numerów. jako że pod konkursem był wymieniony sponsor nagród to mogę przypuszczać że jakieś nagrody są. tymczasem do dzisiaj nic nie dostałem. pisałem dwa maile do Gamery - zero odpowiedzi. nie powiem że jakoś szczególnie zależy mi na jakiejś nagrodzie, bardziej chodzi mi o samo zachowanie. jak ogłaszacie konkurs to wypadałoby się wywiązać ze zobowiązań albo nie ogłaszać sponsora nagród tylko zaznaczyć że nagrodą są gratulacje od redakcji. ogłaszając konkurs a potem kompletnie olewając zwycięzcę pracujecie tylko nad negatywnym wizerunkiem redakcji. a z tego co czytałem na różnych blogach mój przypadek nie jest jedynym. jakieś wyjaśnienia? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Napisz do redaktora naczelnego. Na pewno niezwlocznie wyjasnicie sprawe. Cytuj
aneżka 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 witam, wysłałem odpowiedź na konkurs w kąciku motoryzacyjnym, moja odpowiedź została zacytowana w jednym z ostatnich numerów. jako że pod konkursem był wymieniony sponsor nagród to mogę przypuszczać że jakieś nagrody są. tymczasem do dzisiaj nic nie dostałem. pisałem dwa maile do Gamery - zero odpowiedzi. nie powiem że jakoś szczególnie zależy mi na jakiejś nagrodzie, bardziej chodzi mi o samo zachowanie. jak ogłaszacie konkurs to wypadałoby się wywiązać ze zobowiązań albo nie ogłaszać sponsora nagród tylko zaznaczyć że nagrodą są gratulacje od redakcji. ogłaszając konkurs a potem kompletnie olewając zwycięzcę pracujecie tylko nad negatywnym wizerunkiem redakcji. a z tego co czytałem na różnych blogach mój przypadek nie jest jedynym. jakieś wyjaśnienia? Witam Żeby przyspieszyć sprawę i żebyśmy mogli jak najszybciej wysłać nagrodę bardzo proszę o podanie namiarów na siebie (tzn imię, nazwisko, adres) na mojego maila agnieszka.k@psxextreme.pl Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 gratuluję redakcji wzorowej reakcji na zaistniałą sytuację oraz natychmiastowe rozwiązanie problemu po doświadczeniach z konkurencją nie spodziewałem się tego, bardzo miłe zaskoczenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi