Opublikowano 6 czerwca 201113 l 4h w bc2. I tak juz ledwo zylem. nie wiem jak mozecie grac dluzej Pewnie tak jak ja masz już swój wiek, hihi. Obecnie max 5 godzin też w BC2, za małolata zdarzały się nocki lub dniówki w CS, Heroes of Might and Magic 3, Cywilizacje lub Settlersów, ale nie dłużej niż 8 godzin. no 22.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l 4h w bc2. I tak juz ledwo zylem. nie wiem jak mozecie grac dluzej Pewnie tak jak ja masz już swój wiek, hihi. Obecnie max 5 godzin też w BC2, za małolata zdarzały się nocki lub dniówki w CS, Heroes of Might and Magic 3, Cywilizacje lub Settlersów, ale nie dłużej niż 8 godzin. no 22. a marudzisz jakbyś miał 32 ;]
Opublikowano 6 czerwca 201113 l W sumie nie wiem czy to rekord, ale kiedyś grałem z 8 godzin przy strasznie wuriającym zapaleniu jamy ustnej. Przyjmowałem tylko papki, a i one tak mi kaleczyły podniebienie, że prawie ryczałem. Żeby zapomnieć o bólu grałem więc w...Silent Hill 2:laugh:. Przeszedłem grę na hard'zie gdzieś koło 3ej nad ranem i wtedy już niewiele widziałem. Oczy mnie paliły, gęba kłuła niemiłosiernie, a do tego wszystkiego wszedł ojciec i zaczął wyzywać od debili. No i pamiętam, że kiedyś tak mnie Primal wciągnął, że skończyłem go na pół godziny przed wyjazdem nad morze, czyli o jakiejś 7mej.
Opublikowano 7 czerwca 201113 l Jakieś 9-10h w RDR bo nałożyły się na to dwie okoliczności - przyjazd kuriera z rana w wyczekiwanym RDR i grypa, więc co lepszego było do roboty
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Po kupieniu GTAIV ukończyłem je w dwa dni (ferie), na liczniku miałem trochę ponad 30h!
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Uncharted 2 ok 17h i zasnąłem z padem jak doniosła ukochana. Zaraz po kupnie ps3
Opublikowano 9 czerwca 201113 l FF X dawno temu. 34h non stop z przerwami na siku i papu. Usnąłem z padem w ręku, a jak wstałem to grałem dalej. I kolejne 20h i skończyłem :potter:
Opublikowano 10 czerwca 201113 l Ostatnio co pamiętam, od rana do nocy w Zelde: Wind Waker :potter: Zdarzały sie też sesje w hirołsy czy Civ2.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l prawie nic nie widzę, ale napiszę tego posta. Zacząłem dziś grać około 10tej - skończyłem pół godziny temu. Chciałem dobić platynę w Castlevanii, a zaraz po tym wziąłem się za Split/Second i...wsiąkłem. Zdobywanie kolejnych złotych medali sprawiało, że chciałem więcej i więcej. Jutro troszkę odpocznę, ale nockę urwę jak nic.
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Daaaaawnooo temu - ponad 30 godzin w Gran Turismo 1. Powodem był brak karty pamięci . Później jadąc na giełdę do Katowic (po kartę) ledwo trzymałem się rury w autobusie. Piękne czasy
Opublikowano 6 lipca 201113 l Jakieś 21 godzin dośc dawno temu. Zacząłem sam o 9, w coś tam poszpilałem i gdzieś koło 15 wpadł brat z pożyczonym od kolegi MGS 3. Siedzieliśmy do 6 rano a przerwać przerwaliśmy tylko dlatego że musielismy z domu wyjść. Sesje po 12-14 godzin to był standart szczególnie póki nie mieliśmy karty pamięci
Opublikowano 26 listopada 201212 l Ostatnio pojawil sie ciekawy temat na PPE: gra, ktora skonczyles najwiecej razy. http://www.ppe.pl/ne...ecej_razy_.html To ciekawy temat i mysle, ze warto tutaj na forum podzielic sie swoimi rekordami. Widze, ze na liscie kroluja klasyczne, starsze czesci REsidet Evil - ja ukonczylem 2 i 3 ze dwa, moze trzy razy. Przyznam, ze ja nie jestem jakims hardkorowcem i nie przechodze gier po kilkanascie razy, ale podziwiam osoby, ktore tak robia. Kilka gier ukonczylem wiecej razy, ale zazwyczaj przechodze raz bo po prostu nie ma czasu na wiecej - moze i chcialbym przejsc kolejny raz, ale w kolejce juz czeka nastepny tytul, wiec gra sie w cos inego i jak widac posiadanie wiekszej ilosci gier ma swoje plusy i minusy. Ukoczylem: REsidenty 2 i 3 - ze 2 lub 3x kazda. Max Payne 1 - 4x Max Payne 2 - 3x REsident Evil 5 - 5x (4xGamecube, 1xPlaystation2) Gears Of War - 4x Uncharted 1 i 2 - po 3x kazda. Zauwazcie, ze zazwyczaj gry, ktore konczy sie po kilka razy to raczej starsze tytuly - te nowe juz tak nie przyciagaja. Dlatego bardzo lubie grac na starszych konsolach, nowe gry sa jakies inne, jest wiele samograjow bez klimatu. Edytowane 26 listopada 201212 l przez saptis
Opublikowano 26 listopada 201212 l Ja tam gier nie przechodzę dwa razy (za wyjątkiem co-opów), ale są dwie gry, które przeszedłem kilka razy. Diablo - 6 razy Sudeki - 3 albo 4 razy Co do rekordów w graniu, to nie mam jakiegoś spektakularnego jednostkowego wyniku, ale mam za to fajne ciągi: 12 dni po 10h dziennie kiedy przechodziłem Persona 3. 8 albo 10 dni po 10h dziennie kiedy przechodziłem Persona 4. Edytowane 26 listopada 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 listopada 201212 l 20 godzin praktycznie nonstop przy DC przy kultowym RPG Grandia 2.
Opublikowano 26 listopada 201212 l Na current genach już dawno nie było dłuższych sesyjek: W wakacje 2k8 grało się od 9 do 23 w BP na standardzie, to samo sesyjki z NGS czy DMC po parę godzin dziennie. Największym rekordem jest spędzenie ponad 700h z Burnoutem na tej generacji. Z żadną inną grą nie zmarnowałem tyle godzin z życia. 150h z NGS czy 70 h z DMC to kolejno gry z którymi spędziłem najwięcej czasu w tej generacji. Reszta gier daleko z tyłu - przechodziło się tytuły po 2-3 razy i spędzało z nimi 20-30 h, ale do pierwszej "trójki" to nadal daleko. Ot, coraz mnie chęci i czasu na takie hardcore'owe granie. Wyników z PS2 już nie wymieniam bo dawno i nawet nie pamiętam zbytnio. Przechodzenie ponad 10-15 razy serii GOW, Re4 czy SotC to już zamierzchła przeszłość i dokładnych wyników nie jestem w stanie podać. Ile to człowiek życia zmarnował, ale w sumie nie żałuje, dobre to tytuły były. Edit: przypomniało mi się jak za czasów PS2 tworzyło się samemu jakieś arcyskomplikowane wyzwania i przechodziło się grę. Przechodzenie GoWów bez upgradeów czy RE4 za pomocą noża i pistoletu to było coś. Teraz bym się posrał, a nie przeszedł tak grę. Edytowane 26 listopada 201212 l przez XM16E1
Opublikowano 26 listopada 201212 l 8 godzin nonstop w Jaka 2. Pamiętam że przez to pominąłem mszę pożegnania się z Janem Pawłem II ;/
Opublikowano 26 listopada 201212 l Najwięcej w tej generacji to: -Gears of War x10 -GTA IV x5 (nie licząc dodatków) -Call of Duty : MW x8