Opublikowano 3 maja 200915 l ogólnie clarkson sie napie.rdalał z poloneza a mój znajomy były vicemistrz europy w sumo właśnie takim jeździ bo sie pod nim już 3 mercedesy złamały a polonez daje rade :D:D:D Spytałem go kiedyś dlaczego jeździ polonezem i powiedział że tylko poldek sie pod nim nie złamał xD
Opublikowano 3 maja 200915 l No bez przesady, przecież ten samochód był projektowany tylko przy użyciu ołówka i linijki.
Opublikowano 3 maja 200915 l identyczny ostatnio pokazywał mi jeden koleś na stacji. odpalił i dwa razy przygazował po chwili zawołał pracownika i mówił do niego "ej albo dolej mi jeszcze za 7 dych bym dojechał do domu" xD 140 koni z silnika ponad 5 litrów V8.. mało ale ponoć nie do zajechania
Opublikowano 3 maja 200915 l Nie do zajechania... do domu na jednym baku chyba. Nie no, ale nie ma się co dziwić taka pojemność i taka liczba km to nie może byc jogurt. Niestety, ale wygląd ma kurevski - przód wygląda jak tył. Co to ma być? Wolałbym tego kredensa co ktoś wrzucił w zaje.bistym stanie. A najbardziej Fiata Mirafiori, ehehehe Edytowane 3 maja 200915 l przez Oran
Opublikowano 4 maja 200915 l To juz ten model w ktorym lekko skrecaja przednie kola czy jeszcze sa sztywne ?
Opublikowano 4 maja 200915 l Autor U mojego szefa w robocie stoją 3 takie - różowe, niebieskie i białe. < 3 Wszystkie na chodzie. ; D
Opublikowano 4 maja 200915 l tutaj narzuca się pytanie o posadę szefa Lain, ale przecież nie wypada kobiety o takie rzeczy pytać.
Opublikowano 4 maja 200915 l tutaj narzuca się pytanie o posadę szefa Lain, ale przecież nie wypada kobiety o takie rzeczy pytać. by sprowadzić ze stanów takie gó.wna nie trzeba mieć posady, dowci.pnisiu. Dlatego też stoją a nie jeżdżą jak napisała takie badziewiaki są tanie jak barszcz, co innego sobie tym latać na codzien jak ja swoja bijącą wszelkie rekordy bezawaryjnosci jednak juz sypiaca sie corsa A z konca 92 roku Edytowane 4 maja 200915 l przez mlokon
Opublikowano 5 maja 200915 l tutaj narzuca się pytanie o posadę szefa Lain, ale przecież nie wypada kobiety o takie rzeczy pytać.
Opublikowano 5 maja 200915 l jak 67 rocznik to tylko 1967 Alfa Romeo Giulia Sprint GT 1961 Alfa Romeo Sprint Zagato ta trochę już rdza zjada no i przepiękna Alfa Romeo SZ/RZ właściwie sam nie wiem co jest w niej takiego pięknego ale urzeka, to jest samochód który chciało by się mieć. no i cofnijmy się jeszcze troszkę w przeszłość do czasów gdy ferrari nie robiło jeszcze super samochodów a marka Lamborghini kojarzyła się tylko z traktorami 1955 Mercedes 300sl Goldwing Poza paroma modelami mustangów i corvette hAmerykańskie wozy zupełnie mi nie podchodzą, a ta kolubryna pokazana wyżej jest już w ogóle tragiczna. Już o wiele bardziej wole Japońskie samochody, chociaż ciężko mi wskazać jakikolwiek klasyczny wóz produkowany w kraju kwitnącej wiśni. Honda NSX? Można ją już nazwać klasyczną?
Opublikowano 5 maja 200915 l Klasykiem nie jest, chociaż metka "japońskie Ferrari" oraz fakt, że zawieszenie współtworzył A. Senna nie pozostają bez echa. Japoński klasyk to np. Datsun 240Z, mimo że nieco za bardzo zalatuje E-Type'em. O, albo Toyota 2000GT. Piękna, a do tego bardzo rzadka.
Opublikowano 3 lipca 200915 l Do kopania tylkow wszystkiego co ma 4 kola. Nissan skyline R32 GTR z legendarnym piecem pod maska RB26DETT. Edytowane 3 lipca 200915 l przez bad-garfield
Opublikowano 4 lipca 200915 l No i oczywiscie auto jedyne w swoim rodzaju. Edytowane 4 lipca 200915 l przez bad-garfield