Banny 2 656 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Ostatnio za 15 zł kupiłem bluze szara champion tee taki calkiem ok (zapomnialem nazwy) i kurtke na wiosne, wiatrowka troche, ze stojka, czarna, swietna ;]] Cytuj
Cris 120 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Pierwszy w życiu wypad do lumpeksa i : 8,50zł Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 ja ostatnio kupilem spodnie zara, koszula h&m i jedna koszulke wszytsko po 2 zł zaraz znowu ide xDD Cytuj
hdx 86 Opublikowano 2 lipca 2009 Autor Opublikowano 2 lipca 2009 Hehe. Miałem wolne 10 minut bo czekałem na autobus więc wszedłem do lumpa bo bardzo dawno nie byłem. Wyłowiłem za(pipi)iaszcze mega obcisłe ruracze z H&M'a za 6zł. Se zostawię albo opchnę na allegro pewnie za 5x tyle. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Ja ostatnio bylem, ale posucha maksymalna Kupiłem tylko koszulkę jedną i brat spodenki Nike z Arsenalu. 4,20zł. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Znajomy ostatnio wyczaił całkiem nowe Calivn Klein'y, niebieskie z żółtymi przeszyciami. Nie mam pojęcia czy są oryginalne, ale prezentują się naprawdę dobrze. Kosztowały go dyszkę ;] Ogółem czasami można wyczaić dobre okazje, trzeba będzie się wybrać samemu, bo w sumie raczej nie bywam w ciuchach Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Hehe. Miałem wolne 10 minut bo czekałem na autobus więc wszedłem do lumpa bo bardzo dawno nie byłem. Wyłowiłem za(pipi)iaszcze mega obcisłe ruracze z H&M'a za 6zł. Se zostawię albo opchnę na allegro pewnie za 5x tyle. mozes zmi sellnąć Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 God bless the united szmatex from TORUN dzis znalazlem windrunner nike 13 zl koszula versacze 6 buty lee (podobne do clarskow) na zime/.jesien 7 zl a jeszcze w chu.i innego stafu jest ;] Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Gdzie kupiles dokladnie ? Niedlugo bede skakal po lumpach w Toruniu wiec za wszelkie namiary dzieki : ) Bo outlet chyba zamkneli : | Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 jaki outlet? ymm to jest hm dokladnie to nie wiem jak zlokalizowac, krotko tu jestem w poblizu ulicy witosa, jest to taka alejka malych sklepikow i tam co 2-3 jest lump Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Ten co był na Woli Zamkowej. Byłem tam ostatnio z 2 miesiące temu, to typek powiedział, że outlet zlikwidowali. Chociaż może mnie w chu'ja zrobił, ale nie wydaje mi się :c Dzięki, przejdę się tam ;] Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Lumpeksy są dobre ale w małych mieścinkach. Kiedyś udało mi się kupić zaj.ebiste polo benetona, za 2 zł. Cytuj
Czoperrr 5 238 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Mam sporo ciuchów z lumpa, same koszule i tiszerty, nic więcej tam nie kupuje. To co tam kupiłem bardziej podoba mi się niż wszystko to co widziałem w centrum handlowym, gdzie nie potrafiłem znaleźć nic dla siebie. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Lumpex to nasz biznes rodzinny, stara zajmuje sie tym jakies 15 lat albo i dluzej. Braciak tez ma lumpex a co lepsze kąski sprzedaje na allegro z -krotnym przebiciem niz by sprzedal w sklepie. Klientela jest rozna, od cyganow co pedza z wiatrem (w 80% przychodza cos zaj.ebac), po nastolatkow (ci kradna troche rzadziej), po matki z dziecmi (tez kradna), stare babcie co kupuja ubrania dla wnuczkow (nie kradna). Trafiaja sie lekarze, zony jakis znanych osobistosci z naszego miasta, sporo ludzi jest ze wsi (wstepuja po drodze jak ida na autobus), najbardziej smieszy mnie to ze przychodzi tam duzo dziewczyn ktore na codzien pracuja w sklepach z ciuchami i maja naprawde dobre okazje kupic cos u siebie. Acha i kobiety to 90% klienteli, niektore moglby by tam mieszkac. Moja matka nie handluje ciuchami na wage bo takie cos jest nieoplacalne, w dodaku w dzisieszych czasach takie sklepy bardziej odrzucaja niz przyciagaja ludzi, wszystko jest na sztuki i wisi sobie na wieszakach. Ceny chyba dobre bo na zarobek i klientow nie narzeka. Co do stanu ciuchow jak wyciaga sie je z paczki to sa naprawde czyste, nie ma osranych spodni, zarzyganych bluz itp. Jedyne plamy jakie moga sie trafic to wyblakniecie od slonca lub od farby itp. takie rzeczy sprzedaje sie na przecenie lub na czysciwo do warsztatow, ewentualnie do palenia w piecu (tak, tak). Bardzo duzo ciuchow jest nowych, czesto z metkami lub z tymi paskami/klipsami co piszcza na bramkach. Oczywiscie wiekszosc moich cuchow pochodzi z lumexu, tylko z rok temu kupilem sobie 3 bluzy bo nic ciekawego nie moglismy trafic. Duzo by pisac, ja ze swojej strony polecam no chyba ze ktos zwyczajnie nie lubi uzywanych rzeczy. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 ostatnio nowe CHEAP MONDAY rurasky 13 zł !! bluza adidas oldschool kangurek 10 zł ZAYEBISTA spodenki adasia do kosza 3 zł XD Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 listopada 2009 Opublikowano 9 listopada 2009 dziś wyłowiłem oldschoolowy dresik adasia, [bluza + spodnie] za 25 zł jak nówka :S Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Nie wiem jak sie mozna smiac z kogos kto kupuje uzywane koszulki pilkarskie, samemu jednoczesnie kupujac uzywany dres, ktory jak wiadomo jest strojem sportowym i na pewno ktos w nim niezle pocil swoja du.pe. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 <hahahahah> mam Ci pokazac jaki to dresik? :o bzdury wypisujesz, az głowa boli Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Nie chce sie z toba klocic, ale dresy zaklada sie albo do uprawiania sportu, albo do chodzenia po domu i pierdzenia w niego od rana do wieczora. No chyba ze poprzednim wlascicielem byl jakis rasowy dresiarz, to jest nadzieja ze ten komplet byl uzywany na wyjscia do kosciola akurat. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 + spodnie o takiej samej kolorystyce ciekawe, cyz ktos chodzil w tym do kosciola zreszta nie interesuje mnie to, kupiłem ,by sprzedać Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 We Wrocławiu jest taki Lumpex na ul. Dworocwej co przywozą nową dostawę co wtorek i cena spada codziennie o 1zł i w sobote mozna kupic juz wszystko po 2. Polecam! <ok>. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 W Katowicach się lumpy zepsuły Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Zeby nie było - kupuje tylko po to, zeby sprzedać. Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Zeby nie było - kupuje tylko po to, zeby sprzedać. Yhymmm... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Przecież wszyscy tak robią. Chyba nie kupujecie ciuchów z lumpa po to, żeby je nosić, prawda? Przecież one wszystkie są przepocone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi