Skocz do zawartości

Alfa i Omega

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fo to mój guru od początku do końca, głos potęga, lecz ta płyta nie spełniła moich oczekiwań ^^

Najgorzej mnie przerażają te skity, które moim zdaniem nie są do niczego potrzebne

Opublikowano

jakby tak, delikatnie mowiac, od.je.ba.ne w floopsie na od.pi.er.dol. ale kawalek czas ll feat ana daje rade.

Opublikowano

No niestety tak to wygląda i brzmi właśnie. Najlepsze są te numery na samplach z darmowych paków z internetu (któryśtam Skit, a na Recepturze Sum-a-sum-a-rum - niesamowicie chamsko poukładane z tych próbek, to wyczułem, bo je znam, możliwe, że są też inne tego typu kwiatki). I nie chodzi tutaj o perkusje ale o wszystkie inne elementy.

Opublikowano
No niestety tak to wygląda i brzmi właśnie. Najlepsze są te numery na samplach z darmowych paków z internetu (któryśtam Skit, a na Recepturze Sum-a-sum-a-rum - niesamowicie chamsko poukładane z tych próbek, to wyczułem, bo je znam, możliwe, że są też inne tego typu kwiatki). I nie chodzi tutaj o perkusje ale o wszystkie inne elementy.

Liczy się efekt. IMO płyta roku.

Opublikowano

chyba ze 2k9 bo 2k8 sa pod znakiem plyty 'kwiaty zla'

fokuz troche za bardzo pozerka zajezdza.

jedyny kawalek ktory mi sie podobal to 'super sayian' i tylko jego mam na mp3

pozdro

Opublikowano
chyba ze 2k9 bo 2k8 sa pod znakiem plyty 'kwiaty zla'

fokuz troche za bardzo pozerka zajezdza.

K/u/r/wa za to PiH nie zaiwania pozerka, ja juz wole przerysowany styl gooralesko niz ultra hardkor PiH stajl.

Plyta roku 2008 to zdecydowanie El Polako.

Co do fokusa - sprawdze jak najbardziej, ostatnio go slyszalem na 3 kodexie. :huh:

Gość el becetol
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś Fokus robil techno, teraz robi gówno

Edytowane przez el becetol
Opublikowano

Ostatni wyziew Fokusmoka coś widze, niech lepiej wraca na forum kłócić się z Rahimem o drugie Pokahontaz.

Opublikowano

Płytą roku jest (pipi) "ja tu tylko sprzątam". Ale to temat o Fo. Płyta robiona w FL i to widac, zalatuje elektroniką. Moim zdaniem fajnie to wyszło, dobre teksty i im dluzej słucham tej płyty tym bardziej mi sie podoba. Tylko te skity bym wy(pipi)al.

Opublikowano
Srefekt a nie efekt. Efekt dziada. Chyba nie powiesz, że ta płyta ocieka zaje.bistymi podkładami

A ja bym powiedział, że podkłady na jego albumie są świetne. Praktycznie każdy kawałek ma unikalny bit. Po kilku przesłuchaniach cała płyta jest rewelacyjna.

Opublikowano

A ja bym powiedział, że jako technik żywności możesz niewiele na ten temat powiedzieć a ja widzę tutaj u Fokusa mnóstwo błędów i full amatorkę.

bez napinki, żarcik, żarcik

• 1 rok później...