Opublikowano 30 grudnia 200816 l Tak mi się właśnie przypomniało, że o tym gadki nie było. Co sądzicie o dwupłytówce?
Opublikowano 31 grudnia 200816 l Fo to mój guru od początku do końca, głos potęga, lecz ta płyta nie spełniła moich oczekiwań Najgorzej mnie przerażają te skity, które moim zdaniem nie są do niczego potrzebne
Opublikowano 2 stycznia 200916 l jakby tak, delikatnie mowiac, od.je.ba.ne w floopsie na od.pi.er.dol. ale kawalek czas ll feat ana daje rade.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l No niestety tak to wygląda i brzmi właśnie. Najlepsze są te numery na samplach z darmowych paków z internetu (któryśtam Skit, a na Recepturze Sum-a-sum-a-rum - niesamowicie chamsko poukładane z tych próbek, to wyczułem, bo je znam, możliwe, że są też inne tego typu kwiatki). I nie chodzi tutaj o perkusje ale o wszystkie inne elementy.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Autor No niestety tak to wygląda i brzmi właśnie. Najlepsze są te numery na samplach z darmowych paków z internetu (któryśtam Skit, a na Recepturze Sum-a-sum-a-rum - niesamowicie chamsko poukładane z tych próbek, to wyczułem, bo je znam, możliwe, że są też inne tego typu kwiatki). I nie chodzi tutaj o perkusje ale o wszystkie inne elementy. Liczy się efekt. IMO płyta roku.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l chyba ze 2k9 bo 2k8 sa pod znakiem plyty 'kwiaty zla' fokuz troche za bardzo pozerka zajezdza. jedyny kawalek ktory mi sie podobal to 'super sayian' i tylko jego mam na mp3 pozdro
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Srefekt a nie efekt. Efekt dziada. Chyba nie powiesz, że ta płyta ocieka zaje.bistymi podkładami
Opublikowano 3 stycznia 200916 l chyba ze 2k9 bo 2k8 sa pod znakiem plyty 'kwiaty zla' fokuz troche za bardzo pozerka zajezdza. K/u/r/wa za to PiH nie zaiwania pozerka, ja juz wole przerysowany styl gooralesko niz ultra hardkor PiH stajl. Plyta roku 2008 to zdecydowanie El Polako. Co do fokusa - sprawdze jak najbardziej, ostatnio go slyszalem na 3 kodexie.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Kiedyś Fokus robil techno, teraz robi gówno Edytowane 3 stycznia 200916 l przez el becetol
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Ostatni wyziew Fokusmoka coś widze, niech lepiej wraca na forum kłócić się z Rahimem o drugie Pokahontaz.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Płytą roku jest (pipi) "ja tu tylko sprzątam". Ale to temat o Fo. Płyta robiona w FL i to widac, zalatuje elektroniką. Moim zdaniem fajnie to wyszło, dobre teksty i im dluzej słucham tej płyty tym bardziej mi sie podoba. Tylko te skity bym wy(pipi)al.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Srefekt a nie efekt. Efekt dziada. Chyba nie powiesz, że ta płyta ocieka zaje.bistymi podkładami A ja bym powiedział, że podkłady na jego albumie są świetne. Praktycznie każdy kawałek ma unikalny bit. Po kilku przesłuchaniach cała płyta jest rewelacyjna.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l A ja bym powiedział, że jako technik żywności możesz niewiele na ten temat powiedzieć a ja widzę tutaj u Fokusa mnóstwo błędów i full amatorkę. bez napinki, żarcik, żarcik
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Mi się nowy Fokus nie podoba. Siakieś to takie dziwne, bity zbytnio oparte na elektronice za którą nie przepadam. Bardziej wolę nową płytę Piha xP
Opublikowano 16 lutego 201015 l z "nowego" Fokusa słucham tylko sms'y reszta mnie na dużej nie przyciągnęła, wole "Silesia na..." oraz Kinematografie