Opublikowano 2 stycznia 200916 l IMO swietna plyta, zaiebiste txty eldo jako jeden z nielicznych sie nie skorwil... na onecie byl jeszcze dzis wywiad. Ale nie moge linka znalezc
Opublikowano 2 stycznia 200916 l ja wiem czy sie 'nie skorwil' ;D zalezy co poprzez to rozumiesz wracajac do plyty to dobra plytka ale eldo nagrywal lepsze, chociazby eternia czy produkcje z grammatikiem nie bardzo pasuje mi jego 'flow'(o ile w ogole go ma) ale plytka dosc dobra
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Slyszalem, mysle ze nie jest tak zle, sa gorsi. Co do nowej plytki to ogolnie fpytę im dluzej słucham tym jest lepiej. Ale eldoke mozna kochac albo nienawidzic.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Album mocno sredni spodziewalem sie wiecej bo goracym polecaniu kumpla. Najlepszy wg. mnie jest kawalek Twarze z Hi-Fi Banda Edytowane 3 stycznia 200916 l przez mortis
Opublikowano 3 stycznia 200916 l nie tyle nienawidzic co nietrawic. Nie wszystkim przypada do gustu jego powazny i czesto melancholijny styl.
Opublikowano 4 stycznia 200916 l No lepszy jest guuural i jego wóóóóóda i przyyebany w buuuuzi stan rozwalony buuuudzik mam. Edytowane 4 stycznia 200916 l przez komar737
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Posłuchałem tytułowego kawałka i nie będe po nim jechał tak jak chciałem, bo mogę komuś zrobić przykrość, może ktoś ma złamane serce nie idzie mu w miłości i ta piosenka pomaga mu przetrwać te ciężkie samotne chwile. Edytowane 4 stycznia 200916 l przez GaScAn
Opublikowano 4 stycznia 200916 l ale to jest piosenka o ojczyznie ;(( eldo mozna nienawidziec za to ze jest lamusem i na sile pragnie w swoich tekstach jakies wartosci elowiec
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Nie zrozumiałeś kawałka, GaScAn. Mj mnie ubiegł, pozdro. Edytowane 4 stycznia 200916 l przez tk
Opublikowano 4 stycznia 200916 l No nie zrozumiałem (grałem w xmen children of the atom jak leciało) ale w smutnym klimacie jest, nie lubię takich depresji. Jednak to trochę ambitniejsze posłuchałem do końca i przepraszam ,że chciałem wrzucić to do jednego worka z 18L.
Opublikowano 4 stycznia 200916 l Z innej beczki to Eldoka ma zaje.bisty numer o miłości pod mylącym tytułem "I'm In Love" gdzie bit Kixnare'a aż ocieka latami 90tymi, a i nawijka nie głupia i z pomysłem.
Opublikowano 7 stycznia 200916 l Ja każdemu ten album mogę szczerze polecić. Według mnie genialny, jeden z najlepszych albumów polskiego hh, jakie słyszałem .
Opublikowano 30 marca 200916 l ja wiem czy sie 'nie skorwil' ;D zalezy co poprzez to rozumiesz wracajac do plyty to dobra plytka ale eldo nagrywal lepsze, chociazby eternia czy produkcje z grammatikiem nie bardzo pasuje mi jego 'flow'(o ile w ogole go ma) ale plytka dosc dobra Ile jeszcze?! :sciana: Zbiora mi się juz na wymiot jak setny raz czytam, ze nie bedzie lepszej plyty jak Eternia, a kazde jego nowe wydawnictwo jest oceniane przez jej pryzmat, troche progresu! Plyty Eldoki roznia sie od siebie i chwala mu za to.'Nie pytaj o nia' - jak zwykla mistrzostwo, chociaz nie kazdemu podchodzi jego raczej refleksyjny styl. Edytowane 30 marca 200916 l przez Oliwka - Wosku Królowa.
Opublikowano 31 marca 200916 l Mi chyba najbardziej podeszła płyta CKCUA, może nie jest genialna, ale świetnie nadaje się do zarzucenia i odpłynięcia, nic ostrego, takie na wyciszenie. Najnowszą płytę zassałem, przesłuchałem i wywaliłem. Nie mogłem tego przełknąć, za dużo elektronicznych dźwięków. 27 lepsza.
Opublikowano 31 marca 200916 l Mi chyba najbardziej podeszła płyta CKCUA, może nie jest genialna, ale świetnie nadaje się do zarzucenia i odpłynięcia, nic ostrego, takie na wyciszenie. Najnowszą płytę zassałem, przesłuchałem i wywaliłem. Nie mogłem tego przełknąć, za dużo elektronicznych dźwięków. 27 lepsza. Mi sie podoba ['granice' i 'twarze'], ale podobnie jak Ty najbardziej jaram sie CKCUA. Mało osob ja rozumie swoja droga...
Opublikowano 31 marca 200916 l Mi chyba najbardziej podeszła płyta CKCUA, może nie jest genialna, ale świetnie nadaje się do zarzucenia i odpłynięcia, nic ostrego, takie na wyciszenie. Najnowszą płytę zassałem, przesłuchałem i wywaliłem. Nie mogłem tego przełknąć, za dużo elektronicznych dźwięków. 27 lepsza. Mi sie podoba ['granice' i 'twarze'], ale podobnie jak Ty najbardziej jaram sie CKCUA. Mało osob ja rozumie swoja droga... Ja po 1 jego zwrotce zwyczajnie sie nudze i usypiam. Nie dla mnie ten hiphop wyzszych lotow.