Zeratul 415 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 IMO swietna plyta, zaiebiste txty eldo jako jeden z nielicznych sie nie skorwil... na onecie byl jeszcze dzis wywiad. Ale nie moge linka znalezc Cytuj
mj 13 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 ja wiem czy sie 'nie skorwil' ;D zalezy co poprzez to rozumiesz wracajac do plyty to dobra plytka ale eldo nagrywal lepsze, chociazby eternia czy produkcje z grammatikiem nie bardzo pasuje mi jego 'flow'(o ile w ogole go ma) ale plytka dosc dobra Cytuj
Gość tk Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Eldo się skorwil bo nawija pod techno bity jak Sokół i Pono. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 no, średnia w (pipi) płyta. Cytuj
Blok 6 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 eldo się skończył na kill 'em all. 1 Cytuj
Gość tk Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Myślicie, że Eldo słucha Republiki? Cytuj
mj 13 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 ej a slyszeliscie eldo na wolnych ? xD Cytuj
Gasei 3 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Slyszalem, mysle ze nie jest tak zle, sa gorsi. Co do nowej plytki to ogolnie fpytę im dluzej słucham tym jest lepiej. Ale eldoke mozna kochac albo nienawidzic. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) Album mocno sredni spodziewalem sie wiecej bo goracym polecaniu kumpla. Najlepszy wg. mnie jest kawalek Twarze z Hi-Fi Banda Edytowane 3 stycznia 2009 przez mortis Cytuj
Gość tk Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Za co można nienawidzić Eldo? Cytuj
Gasei 3 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 nie tyle nienawidzic co nietrawic. Nie wszystkim przypada do gustu jego powazny i czesto melancholijny styl. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) No lepszy jest guuural i jego wóóóóóda i przyyebany w buuuuzi stan rozwalony buuuudzik mam. Edytowane 4 stycznia 2009 przez komar737 Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Posłuchałem tytułowego kawałka i nie będe po nim jechał tak jak chciałem, bo mogę komuś zrobić przykrość, może ktoś ma złamane serce nie idzie mu w miłości i ta piosenka pomaga mu przetrwać te ciężkie samotne chwile. Edytowane 4 stycznia 2009 przez GaScAn Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 ale to jest piosenka o ojczyznie ;(( eldo mozna nienawidziec za to ze jest lamusem i na sile pragnie w swoich tekstach jakies wartosci elowiec Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Nie zrozumiałeś kawałka, GaScAn. Mj mnie ubiegł, pozdro. Edytowane 4 stycznia 2009 przez tk Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 No nie zrozumiałem (grałem w xmen children of the atom jak leciało) ale w smutnym klimacie jest, nie lubię takich depresji. Jednak to trochę ambitniejsze posłuchałem do końca i przepraszam ,że chciałem wrzucić to do jednego worka z 18L. Cytuj
Gość tk Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Z innej beczki to Eldoka ma zaje.bisty numer o miłości pod mylącym tytułem "I'm In Love" gdzie bit Kixnare'a aż ocieka latami 90tymi, a i nawijka nie głupia i z pomysłem. Cytuj
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Tru, ten kawalek to najlepszy utwor o milosci w polskim hip-hopie Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Ja każdemu ten album mogę szczerze polecić. Według mnie genialny, jeden z najlepszych albumów polskiego hh, jakie słyszałem . Cytuj
Lain 107 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 To chyba mało słyszałeś. ; ) Jest dobry, ale nie NAJLEPSZY . ; p Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Nie napisałem, że najlepszy. Jeden z najlepszych ;] Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 (edytowane) ja wiem czy sie 'nie skorwil' ;D zalezy co poprzez to rozumiesz wracajac do plyty to dobra plytka ale eldo nagrywal lepsze, chociazby eternia czy produkcje z grammatikiem nie bardzo pasuje mi jego 'flow'(o ile w ogole go ma) ale plytka dosc dobra Ile jeszcze?! :sciana: Zbiora mi się juz na wymiot jak setny raz czytam, ze nie bedzie lepszej plyty jak Eternia, a kazde jego nowe wydawnictwo jest oceniane przez jej pryzmat, troche progresu! Plyty Eldoki roznia sie od siebie i chwala mu za to.'Nie pytaj o nia' - jak zwykla mistrzostwo, chociaz nie kazdemu podchodzi jego raczej refleksyjny styl. Edytowane 30 marca 2009 przez Oliwka - Wosku Królowa. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Mi chyba najbardziej podeszła płyta CKCUA, może nie jest genialna, ale świetnie nadaje się do zarzucenia i odpłynięcia, nic ostrego, takie na wyciszenie. Najnowszą płytę zassałem, przesłuchałem i wywaliłem. Nie mogłem tego przełknąć, za dużo elektronicznych dźwięków. 27 lepsza. Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Mi chyba najbardziej podeszła płyta CKCUA, może nie jest genialna, ale świetnie nadaje się do zarzucenia i odpłynięcia, nic ostrego, takie na wyciszenie. Najnowszą płytę zassałem, przesłuchałem i wywaliłem. Nie mogłem tego przełknąć, za dużo elektronicznych dźwięków. 27 lepsza. Mi sie podoba ['granice' i 'twarze'], ale podobnie jak Ty najbardziej jaram sie CKCUA. Mało osob ja rozumie swoja droga... Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Mi chyba najbardziej podeszła płyta CKCUA, może nie jest genialna, ale świetnie nadaje się do zarzucenia i odpłynięcia, nic ostrego, takie na wyciszenie. Najnowszą płytę zassałem, przesłuchałem i wywaliłem. Nie mogłem tego przełknąć, za dużo elektronicznych dźwięków. 27 lepsza. Mi sie podoba ['granice' i 'twarze'], ale podobnie jak Ty najbardziej jaram sie CKCUA. Mało osob ja rozumie swoja droga... Ja po 1 jego zwrotce zwyczajnie sie nudze i usypiam. Nie dla mnie ten hiphop wyzszych lotow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi