why so serious? 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Kalendarz na miarę moich możliwości w photoshopie, w życiu nie przeczytałem ani jednego tutoriala (co pewnie widać) ale cieszę się z efektu końcowego. W poniedziałek jadę wydrukować całość na specjalnym papierze oraz połączę strony 'sprężynką', porobię zdjęcia i wrzucę tutaj. Poniżej macie prezentacje każdej ze strony kalendarza - zdjęcia są w słabej jakości!. Download oferuje Wam fotki w najlepszej jakości (.png). To by było na tyle... szczęśliwego nowego roku ;-) Przegląd Kalendarza (Kilka wybranych fotek, bo jest limit dodania zdjęć na forum): DOWNLOAD: Cytuj
firana140 622 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 całkiem sympatyczne ;] gdyby nie to że mam już kalendarz na biurku i ścianie to bym sobie wydrukował, podoba mi się zwłaszcza styczeń (bo AW2 to moja ulubiona gra na GBA) Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Superos :spox: Chyba sobie wydrukuje. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 Łoł, gratuluję samozaparcia i projektu. Tak wspierać i kochać konsolkę, która w sumie umarła z 3, 4 lata temu . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi