Opublikowano 5 stycznia 200916 l To słabo, ja wtedy jzu sie wahalem czy dalej zbierac PE. Pierwszy numer to chyba 24? Okladka: Squall z FF8 i autko z V-Rally 2 PS. Kupie #17
Opublikowano 5 stycznia 200916 l Ach, w ankiecie pomyliłam się o jakieś 10 numerów. Doszperałam się przedwczoraj, że pierwszym numerem był #41 z Alladynem na okładce he.he.he ;]
Opublikowano 6 stycznia 200916 l a ja mam nr z takim kolesiem z tekkena 3 chyba. Hiv coś pisał w tym numerze o technicznych sztuczkach dzięki czemu T3 tak piękną ma grafikę czy coś
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Bodajże coś około 70-tego, recenzja SC: Pandora Tomorrow była Od tego numery regularnie kupuję.
Opublikowano 6 stycznia 200916 l 1, a ha! I wcale nie jestem taka stara, tylko brat koleżanki kupował, więc czytałam po kątach ;P
Opublikowano 6 stycznia 200916 l od 3 ale nie mam ze dwoch numerow, bo byly tak chu.jowe, ze szkoda mi bylo kasy
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Pierwszy numer - #65 Zbieram regularnie od #109, mam zamiar zaprenumerować. No, PE przypadło mi do gustu ;].
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Pamiętam kiedy kupiłem swój pierwszy numer PE - 70 z matrixowym motywem na okładce, hehe miałem jakieś 14 lat i nie wiedziałem wtedy co to GameCube mimo iż konsolowcem byłem "zaawansowanym" (miałem już PS2 i GBA + masę "oldskulu") xD PE kupuje do dzisiaj (a numery przed 70 uzupełniłem) mimo tego że to już zupełnie inne PE niż przy okazji numeru 70. Gdyby nie redakcja - dzisiaj byłbym zupełnie kimś innym (jakimś cieciem albo lamerem) DZIĘKUJE Redakcji za to że dzisiaj jestem tym kim jestem (sorry za mały ot) Edytowane 6 stycznia 200916 l przez logan40
Opublikowano 6 stycznia 200916 l #114 - Od wtedy mniej więcej zainteresowałem się na poważnie konsolami. Edytowane 16 stycznia 200916 l przez Smiti
Opublikowano 7 stycznia 200916 l Ja kupuje i czytam od 56 ^_^ Ale przerwe miałem gdzieś koło numeru 94-99