Opublikowano 11 grudnia 201113 l http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/488898,Red-Hot-Chili-Peppers-w-lipcu-w-Polsce-Bilety-na-gwiazdke Anyone?
Opublikowano 5 maja 20168 l Pozwolę sobie na niezły odkop, dzisiaj wypuścili pierwszy nowy kawałek od 5 lat, premiera płyty 17 czerwca (na winylu, cd i kasecie). Ogólnie to średnio, żeby nie powiedzieć że słabo. Pare razy przesłuchałem i kompletnie mi nie podchodzi ten utwór. Jakieś organki i klawisze ala koldgej, Flea samym basem nie uciągnie całej płyty.
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Super płytka,wymaga raczej kilku podejść ale potem ciężko przestać słuchać. Kilka razy naprawdę mocno się uśmiałem: Edytowane 22 stycznia 20178 l przez mars75
Opublikowano 29 stycznia 20223 l no i to mi się podoba, czekam z niecierpliwością na nową płytkę! Fajnie jakby jeszcze koncert wleciał w Polszy dawać kurw.aaaaaaa
Opublikowano 4 lutego 20223 l Nowy utwór , dokładnie tego się spodziewałem. Jak to dobrze że John wrócił na swoje miejsce.
Opublikowano 10 lutego 20223 l Koleś ma kurwa SZEŚĆDZIESIĄT LAT i wygląda lepiej niż ja, nie wiem no jak się z tym czuć.
Opublikowano 10 lutego 20223 l 7 minut temu, ogqozo napisał: Koleś ma kurwa SZEŚĆDZIESIĄT LAT i wygląda lepiej niż ja, nie wiem no jak się z tym czuć. A jak wyglądasz W dniu 4.02.2022 o 19:40, Absolem napisał: Nowy utwór Coś pięknego. Brzmienie sprzed lat, ciary wchodzą. Oj wchodzą. W dniu 4.02.2022 o 20:01, Figaro napisał: jezu, jaki staruszek. piosenka brzmi jak karykatura RHCP. W jakim sensie? Ja tu słyszę właśnie stare, dobre red hot.
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l Nowy album świetny, troszkę melancholijny als spójny i całościowo pięknie wchodzi. Każdy utwór mi się podoba i ciężko wskazać faworyta. Frusciante to niezbędna część składu i znakomity muzyk co słychać na każdym kroku. Czekam na wersję winylową żeby nacieszyć się pełnym brzmieniem. To czego oczekiwałem dostałem i z czystym sumieniem mogę stwierdzić że chlopaki zawsze w formie.
Opublikowano 5 kwietnia 20223 l Unlimited Love przesłuchane parę razy, ale jeszcze nie siadło mi do końca. Tak z pięć kawałków naprawdę zajebistych, reszta albumu ciężko stwierdzić. Czuć oczywiście oldschoolowy klimat, Frusciante robi robotę. Zobaczymy jak koncertowo dadzą radę. https://youtu.be/-hWzduNqlmA Edytowane 6 kwietnia 20223 l przez xtik
Opublikowano 6 kwietnia 20223 l Ta płyta jest za długa po prostu. Jakby ją skrócić o połowę to by była zajebista, a tak jest ok z plusem.