Skocz do zawartości

24: Redemption

Featured Replies

Opublikowano

W oczekiwaniu na siódmy sezon twórcy postanowili umilić fanom czas kinową wersją serialu.

Oglądał już ktoś? Jakie wrażenia?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

No i? Oddzielny temat dla filmu chyba ci nie przeszkadza?

Opublikowano

Oglądałem już. Wrażenia pozytywne.

Opublikowano
No i? Oddzielny temat dla filmu chyba ci nie przeszkadza?

Jaki to tam film... Dluzszy odcinek serialu. No ale mozna sie podniecac.

Opublikowano
  • Autor

To jest film :nerd: . I moim zdaniem należy mu się osobny temat, choćby ze względów porządkowych.

Opublikowano

A to nie przypadkiem zwykły prequel do 7 sezonu ? Nie jestem pewien czy zasługuje na osobny temat.

No, ale wkleję to co napisałem w temacie o całym sezonie.

Jak najbardziej dobre. Widać, że sezon będzie mocniejszy od średniego 6stego, znowu trochę afer w sferach politycznych się szykuję. Poza tym ten serial chyba przepowiada przyszłość, w poprzednich sezonach czarny był prezydentem i co się stało ? smile.gif

Kurde, przez pierwsze 40 minut miałem nadzieję, że przeniosą akcję z stanów do Afryki, ale widać nici z tego. Szkoda, bo to mogło być coś nowego. Trochę mi też nie pasuje Pani prezydent, nie wiem czemu, dużo jej nie było, więc ciężko oceniać, ale jednak wolałem poprzedniego red necka.

W każdym bądź razie mało można ocenić po 80 minutach, które i tak są tylko wstępem. Ja jestem nastawiony pozytywnie na serial.

Opublikowano

Zwykly prequel. Nie wiem dlaczego ktos robi z tego "kinowke" bo trwa dluzej niz 50 minut.

Opublikowano
  • Autor

A ja nie wiem czemu ty robisz z igły gówno na patyku. Jest osobny temat do filmu i już. A jak więcej osób stwierdzi, że jest niepotrzebny to się zamknie.

Edytowane przez Seigaku