Seigaku 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 W oczekiwaniu na siódmy sezon twórcy postanowili umilić fanom czas kinową wersją serialu. Oglądał już ktoś? Jakie wrażenia? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1678229 Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 6 stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 stycznia 2009 No i? Oddzielny temat dla filmu chyba ci nie przeszkadza? Cytuj
Gość tk Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 Oglądałem już. Wrażenia pozytywne. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 No i? Oddzielny temat dla filmu chyba ci nie przeszkadza? Jaki to tam film... Dluzszy odcinek serialu. No ale mozna sie podniecac. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 8 stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 stycznia 2009 To jest film :nerd: . I moim zdaniem należy mu się osobny temat, choćby ze względów porządkowych. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 A to nie przypadkiem zwykły prequel do 7 sezonu ? Nie jestem pewien czy zasługuje na osobny temat. No, ale wkleję to co napisałem w temacie o całym sezonie. Jak najbardziej dobre. Widać, że sezon będzie mocniejszy od średniego 6stego, znowu trochę afer w sferach politycznych się szykuję. Poza tym ten serial chyba przepowiada przyszłość, w poprzednich sezonach czarny był prezydentem i co się stało ? smile.gif Kurde, przez pierwsze 40 minut miałem nadzieję, że przeniosą akcję z stanów do Afryki, ale widać nici z tego. Szkoda, bo to mogło być coś nowego. Trochę mi też nie pasuje Pani prezydent, nie wiem czemu, dużo jej nie było, więc ciężko oceniać, ale jednak wolałem poprzedniego red necka. W każdym bądź razie mało można ocenić po 80 minutach, które i tak są tylko wstępem. Ja jestem nastawiony pozytywnie na serial. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Zwykly prequel. Nie wiem dlaczego ktos robi z tego "kinowke" bo trwa dluzej niz 50 minut. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 9 stycznia 2009 Autor Opublikowano 9 stycznia 2009 (edytowane) A ja nie wiem czemu ty robisz z igły gówno na patyku. Jest osobny temat do filmu i już. A jak więcej osób stwierdzi, że jest niepotrzebny to się zamknie. Edytowane 9 stycznia 2009 przez Seigaku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi