Skocz do zawartości

Rock Band 2

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki, wcześniej próbowałem i tak się nie dało teraz działa. Czyli mamy ósemkę.

1. s1ntex - gitara/perkusja/wokal

2. Qb3k- gitara/perka/wokal(?- nie wiem kiedy majk będzie)

3. evil PL gary/wioslo

4. Pelipe PL - "Fszystko."

5. Wallerot - only gitara

6. SkyPawel - perka/gitara

7. jarken - Gitara

8. Wallerot 2 (siostra) - vocal.

Edytowane przez Wallerot

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 6,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to trzeba uformować składy,

ja chcę być z Evilem! \m/ ;-P

Opublikowano

No okej to

Team A:

- s1ntex

- evil

- jarken

- pelipe

Team B:

- wallerot

- qb3k

- Skypawel

- wallerot - siostra

Umawiamy się na ustawkę i idziemy sie ciulać.

Każdemu pasuje?

Edytowane przez s1ntex

Opublikowano

Ja mam czas do 23 w nocy (później się uczę, sesja za tydzień).

Opublikowano

dzieki za korwa uwzglednienie mnie... jutro bede o od ok. 16.00 jak co... jak cos FR... moge spiewac albo gitara albo bass wszystko na medium.

Opublikowano
  • Autor

Jutro cały dzień. Nie mam żadnych zajęć, mogę się dopasować do każdego.

Kurka, widzę że spora ekipa jest tutaj! Za(pipi)iście :).

dzieki za korwa uwzglednienie mnie...

xD

Opublikowano

Zeratul - trza było się wpisać ;>

Okej, to jutro umawiamy się koło 16-17.

Opublikowano

Mi tez pasuje. Widzimy sie jutro 16. Moze cykniemy jakies achievementy przy okazji? :) Np. 90 sek overdrive, milion point club, band savior albo ten za weekly chalenge?

Opublikowano

Tej, drummofile ! Wróciłem dziś ze szpitala i ze zdumieniem stwierdzam, że temat RB nabiera rumieńców na forumie :twisted: Proponuje coś takiego, że wypieprzamy jutro siorę Walka i ja sięsbijam na jej miejsce. Jako że perka nadal czeka na pedał jakikolwiek, to mam do dyspozycji gitary i mikrofon - as you like.

Czoko, oddaj mi swój stary pedał <błaga>

Opublikowano

Jest prawdopodobieństwo,że jej nie będzie więc jak coś to ktoś będzie potrzebny na majka.

Okazało się,że jednak będzie ale może doprowadzę do tego,że jej się odechce :D

Edytowane przez Wallerot

Opublikowano

"Jesz gó.wno murzynie" included :D (nasłuchałem się tego grając z Wallerotem... dużo się nasłuchałem)

Też będę dzisiaj, pedał wzmocniłem płytką z InPostu od spodu, bo mi podstawka zaczęła pękać także może wytrzyma jeszcze kilka dni ;) Wiadomo już coś o tym pedale Nyko?

A- i miło wiedzieć, że kiedy wejdę na foruma po kilku godzinach od poprzedniej wizyty to niemal zawsze jest coś nowego do przeczytania w temacie o RB2 :)

W sumie to ktoś wie jak tego Battle'a uruchomić? :P

Opublikowano

Ogarniemy temat w praktyce. Potwierdzam przy okazji obecność na micu o 16 ;) Oooo, ooooł, liwyn on a prejer !!

PS. Rozumiem, że wszyscy mają RB2 ?

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

yep. Nawet wyexportowalem RB1 na te okazje :) Ale nie wiem czy sie przyda, pewnie nie wszyscy maja..

Opublikowano

Uu.. troszkę s(pipi)y ten Battle of the bands, to po prostu zwyczajne granie, z jakimś współczynnikiem punktów na górze, a myślałem o czymś więcej. Szkoda, zmartnowany potencjał.

Opublikowano

Walcie się na ryj. Już z wami nie gram :(

Opublikowano
Uu.. troszkę s(pipi)y ten Battle of the bands, to po prostu zwyczajne granie, z jakimś współczynnikiem punktów na górze, a myślałem o czymś więcej. Szkoda, zmartnowany potencjał.

W sumie ciezko o cos innego no bo jak to by moglo wygladac?

Szkoda tylko ze nie dalo sie polaczyc ze wszystkimi ale moze kiedys indziej.

Qb3k cos sie tak zbulwersowal?

Opublikowano

No niestety, powinni to zrobić tak, jak w najnowszym GH. Spotykają się w lobby 2 bandy po 4 osoby i grają na żywo ten sam kawałek.

Opublikowano

Się zbulwersowałem, bo mnie dałny wykopały.