pentad 0 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Kiedyś grałem w grę której akcja działa się w pociągu a na końcu, na lokomotywie trzeba było rozbroić bombę. Czy może ktoś pamięta nazwę tej gry, bo chciałbym w nią znowu pograć a nie mogę za ch.... sobie przypomnieć nazwy. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Równiez tak uważam, swoja drogą niezła gra, stylem podobna do RE no i pociągiem przejeżdżaliśmy przez Polskę Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Tia, RE + Liberator II = Chase the Express Przejeżdżałem w tej grze nawet przez swoje za(pipi)e Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 ja taką akcje kojarze z soldiers of fortune nie wiem czy na psxa nie wyszło czasem ja pamiętam wersje z pc Cytuj
pentad 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 stycznia 2009 Zgadza się to Chase The Express. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź Grałem w nią lata temu, niewiele z niej pamiętam oprócz tego że dobrze się przy niej bawiłem, jeszcze raz dzięki, pzdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi